Eurovision 2007
Nu stiu daca ati ascultat toate cele 24 de melodii pentru eurovisionul de anul acesta....sunt niste piese de toata jena(nu toate).Cateva melodii sunt bune,dar altele...voi ce parere aveti despre aceste piese si cine credeti ca ar avea sansa sa castige acest eurovision.
Delfinutza
Raspunsuri
capcaunul spune:
Bag mana-n foc ca unii s-au retras dupa ce au aflat ca in finala Eurovision nu se face play-back
Delfinutza spune:
Dar nu are nimeni curaj sa spuna cam cine ar avea sanse reale de a castiga eurovisionul???
http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php
Aceasta e adresa unde puteti asculta melodiile
Delfinutza
norocuta spune:
Stai un pic sa le ascult si eu. Nu stiu ce are pagina cu melodii ca nu ma lasa ....offff
In schimb am apucat sa vad pa cativa concurenti la Maruta, la Tonomat...si sincer, nu m-a "atins" nimic.
Israelianca nu cred sa aiba succes pentru ca nu e cunoscuta la noi si...votul celor de acasa conteaza mult.
Jasmine are voce buna, dar melodia din concurs nu mi-a sunat a fi castigatoare.
A mai fost o tipa cu voce bunicica, dar la fel nu am simtit-o a fi ceva special.
Vom vedea!
Bfly spune:
Asa draga delfinutza! Da si sursa...ca lenea e mare!
Semifinala I - melodia nr. 9 "Liubi, Liubi, I love you" mi se pare interesanta.
Acum ascult semifinala II. Imediat iti zic si de-acolo ce ar fi mai interesant dupa parerea mea.
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
norocuta spune:
Aaaa si mai e ceva: depinde cum vor interpreta/prezenta in ziua preselectiei.
Imi amintesc de Loredana acum cativa ani, despre care nu poti spune ca nu poate canta live...a avut o interpretare deplorabila a unei piese cu un succes nebun de Revelion.
klato spune:
Am reusit sa ascult doar cateva melodii, fiindca nu mi-au rezistat urechile la mai multe . Cele pe care le-am ascultat mi se par ... fade, ca o mancare reincalzita nu o data, ci de mai multe ori.
Cred ca va castiga Andra si Simplu. Desi au o melodie cam zdranganitoare si plictisitoare, aceasta contine cateva cuvinte magice "Dracula", "Transilvania" al caror potential scenic depaseste inconfortul timpanelor .
Nu sunt generoasa in aprecieri fiindca nu am reusit sa gasesc nici o melodie care sa-mi placa. Ceea ce poate e un semn bun - nici melodia finlandezilor de anul trecut nu mi-a placut .
olim spune:
depinde foarte mult de ziua respectiva, cei drept, dar depinde si de cine ajunge acolo, ca sunt niste nume
Nu-l suport pe Marcel Pavel, care se crede centru universului, cu toate ca de impresiile cre il coplesesc.
ascult mai dep si revin
Bfly spune:
Mda. Semifinala II - ar fi doua melodii care ar avea sanse: nr. 2 "Dracula, my love" si nr. 4 "Love is all you need", desi mie personal mi-a placut piesa "Time", dar nu cred ca va fi luata in seama prea mult.
Cam asta e parerea mea.
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
olim spune:
din Semifinala 1, mie nu imi place nimic.
Iar din Semifinala 2 imi place "Dracula, my love2 si cred ca am avea mari sanse si sa aducem concursul in Romania
Indiferent cine va fii, eu voi votacat de mult, sa dac cele 12 puncte romaniei.Anul trecut nu am votat ca eram acasa, si nici nu as fii facut-o deoarece nu ii suportam aerele de castigator si super-vedeta a lui Traistariu, care are o voce de "castrat"
bibyrox spune:
In Semifinala 1 pare interesanta melodia "Liubi, Liubi, I Love You" dar n-o vad la Eurovision...
In Semifinala 2 - clar melodia "Dracula, My Love" - Simplu & Andra! Mi se pare super!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby