Copii din 1996 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

ANDRAAA!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!!

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hallo fetelor!

ANDRA,felicitari sa-tzi traiasca minunea mica si sa va bucuratzi de ea!(eu n-am vazut nimic in album,unde??)
Eu astept detalii!

ALMA,felicitari Dianei!

Am luat permisul,inca nu l-a adus acasa,asa ca nu am cum sa vi-l arat,a avut ceva emotzii ca a facut o greseala la proba practica si a crezut ca nu-l ia .
Copilul meu iar e racit asa ca azi l-am tzinut acasa,sa vedem cum se prezinta pina miine!
Nici eu nu sunt prea bine(asta dupa ce sotzul a fost "suferind" in weekend),aseara am zis ca gata ma doboara de tot,dar vad ca azi imi este mai bine!
Oricum azi e ultima zi de lucru pe saptamina asta ceea ce ma face sa vad viatza in roz!

La noi in continuare e o vreme oribila,pina acum a nins acum a iesit soarele!

Tuturor o zi buna!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra,ce face Praslea?Cum te simti?

Alma....zau ca prea multe concursuri strica...cel putin Alex,dupa ce ca el e genetic aerian,cu concursurile astea parca e si mai si...

Mihaela,insanatosire grabnica,draga mea!Ai grija de tine si fereasca Dumnezeu sa nu dai si la fete!

Dana,felicitari de reusita cu permisul!Sa il stapaneasca sanatos!Apropos de sanatate:sa se inzdraveneasca flacaul cat mai rapid,asta ii doresc,ca sa poata profita din plin ca proaspat posesor de permis de bicicleta!

Mamicute....noi am avut o noapte agitata aseara:Alex a venit acasa de la scoala ca o mamaliguta,apatic,mi-a zis ca-l ustura gatul si ochii si ca ii e lene si somn...I-am dat un Fervex pentru copii...fix apa de ploaie,ca pe la 3 dimineata m-am trezit in tusea puternica a Luanei care isi inghitea mucisorii,am pus mana pe fruntea lui Alex si ardea ca soba:39 febra.I-am doftoricit si certat pe amandoi pana catre 4 dimineata si pe urma au adormit amandoi linistiti...Pai cum sa nu-i cert daca lui Alex ii spun sa-si puna caciula sau sapca pe cap,ca bate vandtul si el pleaca cu capul descoperit la scoala,ca isi face freza cu apa,sa ii stea parul nu stiu cum...si afara e soare cu dinti sau mai grav,bate vantul...si mandra de Luana ii spun sa aibe rabdare sa se mai incalzeasca apa de la canal inainte s-o bea,sa inchida gura cand e rece afara.....ei v-ati gasit cu cine sa vorbesc,ca imi bat gura de pomana....Asa ca m-am necajit asta noapte si o sa mergem la control,ce sa facem?

Hai ca va pup pe toate-toate si va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, felicitari. Ma bucur sincer ca ai avut o nastere usoare. Iti doresc sa ai parte de un bb cuminte - sa doarma si sa manance bine. Cum e Maria in pozitia de sora mai mare? Vrea sa te ajute?

Eu am reusit pozele. A se observa ca Elliot e singurul baiat fara jambiere. Ca eu, ca mama sportiva ce sant, am uitat complect ca-i trebuiesc. Asa ca trebuie sa merg sa-i cumpar pana duminica. micul fotbalist

Eu sant pe fuga. O sa mai revin. Elliot a reusit si a spart aplica cu mana lui Matei. A pus cotul pe ea din greseala si s-a spart...
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Salut fetele!
Uite c-am prins un moment (mai nou ma omoara astia la job) sa va scriu.

Am ramas datoare de ieri: alma, felicitari Dianei, 8 e foarte bine. Ai noroc, e competitiva, merge la concursuri fest.

Bolnaviorilor, va doresc din suflet insanatosire grabnica!

Tocmai ce-am lansat programul de organizare facut duminica: ieri si-a uitat acasa mapa de scoala, azi si-a pierdut un cercel si si-a uitat cartile de pian la d-na. Iese din casa in ultimul moment si intarzie peste tot. Cred ca-mi arunc mainile in aer odata si ma las pagubasa.

Sanca, am vazut pozele, super! Doua chestii: fiu-tau are exact conformatia fizica a alui meu cand era de varsta aia (poate gasesc o poza de la fotbal sa ti-o arat) si antrenorul e ruda cu Steve Martin ?

Imi pare rau ca n-am timp mai mult, sper ca n-am uitat nimic important...

Mai vin!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Anca...mamica uituca ce esti:cum ai putut uita jampierele flacaului?!Of,of,of!...Eeeee, e inalt flacaul tau,din cate vad io in poze si cum scria Mqqm:antrenorul e frate cu Steve Martin?Ca seamana tare bine!Mey mamico,asa se sparg aplicele,din greseala...se mai intampla,da-le-n frati...La noi canile sparte de Luana le-a spart Alex si presul din sufragerie se strage in mijlocul camerei din cauza lui Alex cand alearga Luana ca nebuna,iar jucariile Luanei sunt imprastiate in toata casa tot din cauza lui Alex....Hai sa ai spor la treaba!
Mqqm....pai si de ce nu arunci mainile in aer si sa te lasi pagubasa?Io asa am facut si i-am zis ca-l intereseaza cum se chiverniseste cu treburile lui,ca eu imi iau mana de pe el si sa-l puna sfantu' sa vina acasa cu observatie scrisa sau nota mica,ca isi face valiza si-a plecat unde vrea el,acolo unde nime' nu-i spune nimic si poate face ce-i trece prin cap...Rezultate sunt,imbucuratoare,ca-i e teama ca il cearta Marius,insa mai scapa si el piciorul prin aratura...Spor la treburi si tie!

Noi suntem binisor:Luana cu muci,inca si Alex pe revenire.Aseara planificasem o fuga la control si Alex,cum a intrat pe usa venit de la scoala,nici salut,nici f--u-va-n c-r!..."Pot sa ies afara?".Ca baiatu' se simtea excelent...Asa m-am enervat pe el si nici nu l-am lasat la joaca,mai ales ca afara abia se oprise ploaia si peste tot erau mormane de noroi,era si frig....si Marius a zis ca de vrea baiatu' afara,ce rost are sa mai batem drumul de pomana pana la medic,daca tot se simte bine?!Asa ca nu am mai mers nicaieri si am stat acasa.Spre bucuria mea vad ca isi revine,chit ca azi noapte a facut oleaca de temperatura...

Va pup si sa aveti o zi cu multe realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da si noi asa spre revenire,ca s-o citez pe ANA,aseara a facut putzina febra dar eu n-o pun la socoteala pe asta de seara si mai ales ca era doar 37,5°.

Oricum il tzin acasa si azi si miine,si asta mai ales datorita faptului ca la noi e zapada,deci draga mQQm in sfirsit a ajuns!
Daca l-as trimite la scoala-desi din cite am intzeles ca azi nu au mers autobuzele spre scoala deci procentaj redus de prezentza,si asta nu pentru ca ar fi cine stie ce nametzi,dar eu nu-mi explic cum la nemtzii astia un pic de zapada si la primele ore traficul e paralizat-acolo bineintzeles ca ar alerga,ar transpira si iar am lua-o de la capat!

SANCA,hai mey ca mie intr-o poza mi s-a parut chiar profesionist!
Si da chiar asa cum adica sa uitzi sa-i cumperi jambiere!Imi inchipui ce "reprosuri" tzi-au fost aduse,el fiind singurul fara!

Azi si miine sunt libera,cred ca am sa fac asa ceva de suprafatza in rest o mare trindaveala!( am si motiv ca-s un pic racita!Si tot asta cred ca e pentru propria mea constiintza!

O zi buna si voua!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc pt urari si gandurile bune.Bebe Edi e cuminte mananca si doarme si eu am lapte din belsug,maine mergem la doctor la ortopedie infantila pt ca la nastere bebe s-a proptit cu umerii in bazinul meu asa ca a trebuit tras afara si si-a fracturat clavicula,de la nastere stam cu pansament elastic si maine speram sa-l scoatem.
Robert ma ajuta si Maria la fel insa cu mine se poarta tare urat mai ales Maria care incearca sa-mi atraga atentia in felul asta.
O sa trecem noi si peste asta.
La scoala Robert merge bine ieri mi-a luat 10 la toate materiile si da teste de verificare zi de zi asa ca burta pe carte.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ce bine imi oare ca racelile va sunt pe duca!

Ana, eu tare as vrea sa mai iasa si afara un pic, si tu nu-l lasi. Vezi, asa suntem noi parintii, intotdeauna vrem altceva.
Eu sunt de-a dreptul ametita cand ma gandesc la stilul vostru de scoala dupa-amiaza. Eu n-am facut decat ziua si nici aici nu se practica, dar zau, chiar nu le mai vine mintea la cap unora cu decizie pe-acolo? Zic si io...

Dana, vezi sa nu uite de carnet cand vine. Bey, cred c-am incurcat borcanele si-am trimis zapada cu posta romana, oops. Da' bine c-a ajuns... Spor la lenevit!

Andra, bine ca se aseaza toate in matca, incet, incet. E normal sa fie un pic gelosi puii, toti sunt, se zice ca e mai grav la cei care nu arata. Macar asa vezi clar cum evolueaza. Trebuie doar sa le asiguri niste timp 1 la 1 si sotul tau, daca are timp, sa petreaca mult mai mult timp cu ei pentru o vreme. Uf bietul Edi, are dureri de la clavicula? Chiar vroiam sa-ti spun (pentru informare doar): aici la spitalul cel mare pt copii (printre primele din america de nord) nu se trateaza fractura de clavicula decat prin observatie. Cand si-a fracturat-o fiul meu, m-am dus pana la seful sefilor cand am vazut ca ma trimite acasa doar cu niste calmante. Au zis ca nici macar nu au in spital nici un fel de fasa din-aia, ca nu au ai folosit de 20 de ani. Pana la urma, ca sa ma convinga, mi-au aratat statistici care aratau ca se vindeca la fel, doar ca cei bandajati pot dezvolta iritatii si e destul de inconfortabil. Dup-aia mi-au aratat radiografii ale unor copii care aveau fractura de clavicula si cum a evoluat in timp. Oasele se remodeleaza perfect in timp la copii: chiar daca la inceput aveau cate un noduletz acolo si clavicula parea putin mai scurta decat cealalta, in decurs de multi ani era de necrezut cum punctul de fractura se absorbea si clavicula se dezvolta. La radiografia de 16 ani nu se mai vedea nimic. Pana la urma au avut dreptate si in cazul lui fu-meu. Bine, sunt si fracturi urate care se trateaza cu operatie si chestii metalice, dar intre astea 2 extreme, nimic. Va fi bine, vei vedea! Mult succes!!!

Eu trebuie sa mai incerc un pic s-o trezesc la realitate inainte de a renunta. Nu de alta, dar daca de la toamna schimba 1 autobuz si 2 metrouri sa ajunga la scoala, ce se face daca-i asa cascata?

Noa, ma duc inapoi in cushca mea. Pa pa

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ziua buna harnicutelor!

Sant agitata ca pretul la biletul de avion cu Taromul, de la 100 a ajuns la 181, si cum la noi trebuie inmultit cu 4 se simte orice crestere... Asa ca stau toata ziua si caut inversunat, ca deja am luat hotararea sa zburam, ca nu vreau sa facem si turneu in Bulgaria....

Andra, imi pare bine ca micul Ed e un baiat cuminte, si ca totul merge bine. Citind ce a scris MqqM, nu-ti face prea multe griji cu clavicula.
Elliot avea 2 ani si jumate cand l-am avut pe Matei. Cand am venit de la spital i-am dat lui Matei sa suga, Elliot curios ma intreaba ce fac. Ii zic ca-i dau de mancare lui Matei. In mintea lui de copil, vazandu-l pe fratisu cu sanul meu in gura, cine stie ce ganduri canibalistice i-a trecut prin cap, ca s-a uitat la mine disperat, si a tipat: "Mama, nu" - si ma tragea de mana sa ma salveze de la micul canibal. . .

Ana, imi pare bine ca se simte mai bine Alex. Dar sa stii ca-i dau dreptate lui Marius, daca baiatul e mai bine, de ce sa bati drumul pana la doctor, mai ales daca febra i-a trecut. Nu zic sa-l lasi afara sa bata mingea... Oricum v-ati facut plinul cu raceli sesonul asta, pana la toamna, nu mai aveti dreptul la nici o raceala. Gata. Sa le zici si copiilor ca nu mai au voie....

Dana odihna maxima in zilele libere, si sa scapi si tu de raceala cat mai repede. Pozele lui Andra le-am gasit dupa data- daca te uiti la care a fost updated ultima oara, asa o sa gasesti pozele cu Ed. Mi se pare ca albumul se numeste Maria si Robert.

Mihaela
, sanatate maxima. Vad ca ai trecut si tu in tabara bolnavilor, ai stat prea mult la discutii cu Ana, ce se intampla aici? Sa schimb subiectul? Copii din 96 cu mamici gripate

Miki, voi ce faceti? Cam prea multa liniste pe aleea ta..

MqqM - chestia cu uitatul e boala cronica la noi. Ieri a venit acasa fara ochelari... I-a uitat la coach. Apropo de coach, trebuie sa ma uit mai cu atentie la el duminica ce vine, dar nu mi s-a parut ca seamana cu Steve Martin. Poate din cauza accentului (vorbeste engleza britanica, si mi se pare asa de haios). Saptamana asta nu am studiat deloc cu Elliot la spelling pentru ca si-a uitat cartea la scoala in fiecare zi. Responsabilitate mare cu transportul in comun de la anu. Dar de ce nu-ti oferi serviciile de family driver? Daca Paul isi ia carnetul de conducere, nu poate sa o duca el la scoala?

Cat despre jambiere, nu l-a deranjat pe Elliot. Nici nu cred ca a observat ca a fost singurul fara. Insista mult sa-i cumpar incaltari de fotbal cu tepusii aia de plastic in talpi.

OK, ma intorc la cautarea de bilete, ca am intrat deja in panica. . . Sant in criza de bani, si colac peste pupaza ne-au anuntat ca incepand cu anul scoalar viitor, pretul se ridica cu 8 la suta... Cum e vorba aia, ca la casa saracului nici boii nu trag.... Am intrat in hora trebuie sa jucam, nu?

Sanatate la toti,

Mergi la inceput