Copii din 1996 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mihaela pt Diana! Frumos! Ce urmeaza acum? Ceva etapa internationala? Bravo ei!
Da' ia pune aici cadoul Dianei de 8 martie sa ne umezim si noi ochii un pic.

Dana, se pare ca Sanca ti-a trimis caldura cu confirmare de primire. Asa fac si eu data viitoare. Da' Sanca, ia fa-i vant soarelui si la mine aici, te rog!

Fetelor, mersi de sfaturi, nu, nu ca nu m-apuc s-o vopsesc serios. Cand i-am facut suvitele mi-am facut eu si sa o conving sa vina cu mine i-am promis cateva. Dar nu i le-am refacut cum a crescut parul. Doar o data si doar 6 in varful capului. Iar acum vreau ceva care se spala si nu e sintetic. Eu ma vopsesc cu henna, dar nu folosesc rosu si de-aia intrebam, ca nu stiu daca se vede pe saten inchis. La mine se spala in 6-7 spalari si cumpar henna organica. As putea cumpara spray, se spala prima data tot... Vad eu...

Eu n-am treaba ca experimenteaza (deocamdata nu vrea nimic altceva decat haine, par si cercei asortati, din an in pasti, nici vorba de vopsit fata sau unghii), ba chiar ma bucur , nu de alta dar am un "Tom boy" care nu s-a jucat cu papusile niciodata, a urat rozul si pe barbie, iar acum cand o vad ca mai cere o haina sau o frizura nu stiu cum sa-i fac pe plac si sa o incurajez. Ca nu e ok nici sa fie pe din-afara complet, zic eu. Deocamdata ne-am ales cu un tuns vineri.

O zi buna, va doresc!

Oh, bine ca mi-am amintit, nu stiu daca intru maine, Brenda, daca bagi nasul pe-aici cumva, la multi ani Dianei!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara fetelor!

mQQm cu sigurantza ca de asta a ajuns soarele de la SANCA,asa ca la iarna,daca te mai rog de-un pic de ger si zapada sa stii ce ai de facut!
Sa stii ca te-am visat bruneta cu parul lung si stiam ca esti tu!
Cu suvitzele chiar sper sa gasesti solutzia potrivita!

ANDRA,sper ca esti bine!
MIHAELA,felicitari Dianei!De 8 martie Andrei mi-a facut o urare in germana!

SANCA,ca sa ma intorc la o discutzie mai veche,am fost simbata la o familie de romani cu copii nascutzi aici in Germania si bineintzeles ca ai nostri copii s-au conversat in germana!

ANA,sper ca la tine totul e ok!

Noi avem miine examen pentru pERMIS DE BICICLETA iar miercuri inca o dictare!
Cum pe 28 martie se ia vacantza sunt tare curioasa cite teste vor mai aparea!

O saptamina minunata tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutare!

fetelor, e o caldura in San Diego, o impart fericita. Zi de mers la plaja. Am uitat ce greu e sa stai la birou cand afara e cald si bine, si astia te tin ca in frigider cu aerul conditionat...

Brenda
, La multi ani dansatoarei tale. Nu prea ne-ai mai bagat in seama in ultimul timp. . . .

MqqM - inteleg cum e cu situatia. Eu mi-am imaginat ca fata ta cere gateli si incearca sa-si gaseasca personalitatea in culori de par, a la teenagers ...

Dana, permisul de bicla e numa pentru copii sau e pentru tot omu? Ca eu am mers pe bicicleta in Germania, dar nu m-am gandit ca ar fi nevoie de permis.
Cat despre vorbitul romanei, e mare durere la noi. Sa-l fi vazut pe Elliot in Ro in ultima vizita cand era cu baieti de varsta lui, asa de repede isi dadeau pustii drumul la engleza .. . .

Baietii mei s-au ocupat de gradinarit in week end-ul asta. Le-am dat la fiecare parcela lor, sa vedem cata grija or avea de plantele lor.

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dana eu sunt bine ,multumesc,pe baricade ,inca rezist, sa vedem cat.Tinem pumnii pt dictare.

Sambata am prestat smotru asa ca duminica am stat in pat nefiind in stare de nimic.Si uite asa s-a dus weekendul.

Brenda felicitari pt Diana si la multi ani sa fie sanatoasa.

Ana tu nu mai zici nimic sau esti tot in lupta cu virusii ,si nu mai ai energie si pt noi .

Sanca sa-mi spui cum decurge proiectul gradina,tare sunt curioasa .

Aaaa am uitat sa va spun ca de 8 martie am primit de la fii-miu o cartulie cu dedicatie in care a scris poezii si compuneri dedicate mamei,asa ca iar m-a facut sa plang,bineinteles nu de fatza cu el,ca doar sunt o dura .

Va pup acum si va doresc o saptamana minunata.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza!

Sunt pe fuga dar nu am uitat ca azi e ziua DIANEI!
LA multzi ani ,sa cresti mare sanatoasa si cu mult,mult noroc in viatza!
BRENDA,sa-tzi traiasca fetitza si sa-tzi aduca numai bucurii!

Salutari tuturor,plec la smotru si apoi la munca!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor...

Scrisesem aici un raspuns d-ala pe shpe pagini,bre si am luat o pauzare sa introduc neste date in computer...si s-a blocat panarama de computer,da-r-ar dracii in el de aparat de kkt....si m-am trezit perduta in spatiu,bey fretioareeee....de habar nu mai am ce am mai scris.Asa ca,cu scuzele de riogare,fete dragi....io va pupez,ma bucur ca sunteti vesele,felicitari campionilor de concursuri cu sau fara pilosi participanti,LA MULTI ANI! Dianei de mami Brenda si bafta multa tuturor adolescentilor nostrii....Acum stau oleaca sa imi treaca dracii si revin io,ori azi,or mane...vaz io...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela, felicitari Dianei. Locul 2 pe tara la engleza e nemaipomenit. Bravo ei.

Si scuzele de rigoare, ca nu am scris de ieri, dar pentru mine e tare greu sa-mi organizez ideile de lunea...

Andra, vad ca baiatul tau nu e in nici o graba. Aici cand te apuca curatenia, americanii spun ca semn ca se apropie nasterea "nesting instinct"... tradus e instictul de a-ti face cuibul.

Aici e vara in toata legea. In Ocean Beach (cartierul unde merg baietii la scoala), papagalii sant ca la ei acasa. Probabil ca sant in perioada de impererchere, ca fac o galagie, mai ceva decat ciorile. Eu stau cu ochii pe cer si in pomi, si-mi imaginez ca sant in Brazil.
Parca ieri eram cu pulovare si cizme in picioare, si de duminica am trecut direct la sandale. Organismul meu nu era pregatit pentru o trezire asa de brusca....

Elliot isi tine un jurnal pentru plantele ce le-a plantat in parcela lui. Imediat dupa micul dejun iese sa-si controleze "recolta" spre marea mea exasperare ca nu-si spala farfuria.

Ana, ce este te depaseste tehnologia? Iti doresc o zi mai buna azi

numa bine,

Anca

Mergi la inceput

Fetelor, ne rarim serios din ce vad eu. Va spun eu, pe cand ajungem la sectiunea urmatoare ne comasam toti copiii din 1995-1985 ca sa avem cu cine povesti...
Ana, te inteleg, mi s-a intamplat si mie. Pai sa nu urasti tehnologia? Stiu eu ce stiu, direct de la sursa. Da' bate-te pe umar si hai, incearca iar.
Dana, ce dictari tot aveti voi acolo? La germana? Aici nici vorba de dictari, n-am auzit inca.
Sanca, ce totala faza cu jurnalul de plante. Excelenta idee! Cat despre vreme, azi au fost 13 grade si la noi, mersi de boare, a ajuns. Dar chiar ca-n Brazilia??? Ce noroc au unii...

Noi am inceput vacanta ieri, fiu-meu a avut febra 40 aseara cand l-am luat de la film. A picat secerat, azi e mai bine, acum sa vedem cine urmeaza, ca noi ince n-am fost bolnavi iarna asta. Va mai amintiti de "studenta teacher" care zicea ca 10m=1cm, 10cm=1mm? Ia bagati un ochi aici si spuneti-mi, is eu nebuna ori ce? Ce ziceti ce problema smechera a inventat ea? E chiar mai rau decat aia din culegerea romaneasca in care subiectul era penalizarea muncitorilor.

O zi si mai frumoasa decat ieri va doresc!

Mergi la inceput

Inca ceva...
Dana, bruneta sunt. Cat despre par lung, e visul nerealizat al vietii mele si-ti multumesc pt oportunitate. Asa cum ziceam mai demult, am 3 fire, si-alea stau sa cada sau sa albeasca, iti dai seama! 15 cm max!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eeeeeiiiii....ceapa ei de tehnologie...Asa se mai intampla pe aici,si nu numai mie,ori de cate ori folosim un anumit program special...se da peste cap tot,se blocheaza si trebuie sa inchizi tot...
Anca,vad ca flacaul tau are responsabilitati,treaba cu florile...misto chestie.Bine ca aveti unde le planta.Si eu imi doresc o casuta cu o palma colea de pamant,sa plantez oareshce legumicole si sa angrenez familia la muncile agricole.Parerea mea e ca este relaxant si totodata aduce si satisfactie,pai nu?Apropos de iarna-primavara:si pe mine ma cam termina fizic trecerile astea bruste frig-cald si cred ca pe majoritatea afecteaza...Nasol e ca uite asa se lipesc virusii.
Mqqm,pai cred ca deja ar trebui sa ne face intrarea in sectiunea de la 12 ani incolo...vorba ta.Zici ca baiatul tau e bolnav rau?Of,fir-ar sa fie de viroza!Insanatosire grabnica!Cat timp aveti vacanta?Iar problema aia e chiar ciudata:ce naiba de intrebare e aia,la problema,unde sa ai raspunsul cat bacsis trebuie dat si cati bani ar fi trebuit sa ai in buzunar?Plus ca formularea problemei suna ciudat,cu adusul bauturii inainte si cu pizza pe urma...aveau rost amanuntele astea?sau astea erau legate de chestia cu bacsisul?Ce vroiai sa spui cu alea trei fire de par?ca ai parul rar?Poza cu matale nu pui,sa te vedem si noi?Si io tot bruneta sunt,acum si cu muuuuuulte fire de par alb,ceea ce m-a determinat sa imi fac un refresh la podoaba capilara si sa-i trag o vopsire in negru,ca in tineretele mele...

Pai dragelor,va pup si sa aveti o zi cat mai buna!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput