Copii din 1996 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Andra, asa e! Sa vezi si pe-aici copii supraponderali, multi. Eu am un "deal" cu ai mei, unde nu inacape tocmeala: un sport trebuie facut. Da' au si bagaj genetic bun. Cat despre coca-cola si pepsi... Eu cumpar doar cand am musafiri. Ai mei daca beau, le e rau, hehe, macar un lucru bun am facut si eu. Maria e o dulceata!

Dana, ai ghicit bine, glumeam si eu cu pauza pe DC. Da-mi era rusine ca am scris asa mult. Ok, rectific: scriu mai succint o vreme.

Mihaela, iar ma lungesc, da' trebuie sa-ti spun ca de la Nyiregyhaza ala ne-am luat prima masina (o Dacie) prin '90/'91. Stiu statiunea de care vorbesti, era superba si-atunci.

Sanca, Ana, Miki,

O zi buna!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mamicute si va doresc,din tot sufletul,o primavara frumoasa,insorita si plina de realizari minunate!
Recunosc ca v-am citit pe diagonala(ce harnicute ati fost la scris)si va multumesc tuturor cu mult drag pentru urari si incurajari.Luana si-a revenit si a primit unda verde sa mearga la gradi,asa ca de azi e din nou studenta,chit ca inca e sub tratament...Ca o fata darnica ce este,ne-a dat si mie si lui Alex cativa pui de cocostroci,asa ca Alex sta mereu cu nasul in batista,iar eu am senzatia de nisip din cerul gurii pana in cosul pieptului...Imi revin eu.Alex e si el pe antibiotic,insa una e la 11 ani si alta la 3 sa duci amigdalita pe picioare..Ma rog!
Va pup acum si va doresc numai bine!Mai vorbim!

PS.Mqqm,ma gandeam si eu la fel...pretigiu si cam atat...o fi bun si ala la ceva in domenil didactic...!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, babes

ieri am fost in "read only mode" dar cel putin azi sant la zi cu activitatile.

MqqM, si pe mine ma batea gandul sa ne mutam o perioada in RO, dar e mai complicat la noi, ca sotul e american. Nu m-as considera o neadaptata, dar zau ca e greu al naibii cand esti la mii de mile distanta de cei dragi. Dana, cel putin e in Germania, ea in 3 ore poate fi in Romania. Noua ne ia 24 de ore . . . M-as fi mutat pentru cativa ani, sa poata vorbii si baietii mei fluent romaneste, si sa rada cand citesc din Amintirile lui Ion Creanga, si sa inteleaga cultura romaneasca.

Ana, sanatate si sa va recapatati energia cat mai curand.

Andra, am vazut patul, e super fain. Pretul e foarte avantajos, ai facut o achizitie buna. Asa ca esti gata de nascut? Oricum, o nastere usoara.

Eu cu rusine admit ca nu am timp cand sa-i duc pe copii la sport, noroc ca ma mostenesc pe mine . Avem innot de 2 ori pe saptamana pentru Matei, si cam asta e maxim... Daca ar fi sa bag basketball pentru Elliot, nu vad cum as putea sa-l duc la antrenamente. Ar fi frumos sa pot sta acasa cu ei, si sa am timp, dar acasa nu m-ar plati nimenea. Asa ca iesim cu bicicletele in week end. Eu cand vin acasa de la servici deabea apuc sa controlez teme sa avem dinner si s-a dus ziua (seara).
De duminica se schimba ora, trecem la orarul de vara. Si deabea astept sa avem ziua mai lunga.

Mergi la inceput

'Neata la doamne,

Anca...pai la voi acolo se cam traieste in modul turbo...bine ca stiti sa profitati din plin de weekenduri..
Noi ne evenim incetisor,ma cam tine gatul,dar nu-i bai.Saru-mana de urarile de sanatate!
Ca spuneati de sport...si noi am avut o tentativa cu Alex,la karate,dar nu a tinut mult,ca profu lor era sever si fi-miu n-a suportat atentionarile primite.'Geaba i-am explicat ca fara munca multa nu ajunge la performanta...el credea ca merge si se distreaza si se joaca...Ma rog,n-a mai vrut sa mearga,asa ca am renuntat si nici la alt sport nu a mai mers...Ar fi vrut el fotbal,dar i-am zis ca de repeta figura de la karate,mai bine sa se lase pagubas si sa naiba impresia ca de schimba sportul schimba si munca depusa...asa ca a ramas in coada de peste si nici in momentul de fata inca nu-i decis daca vrea sa mai urmeze vreun sport sau nu...Nici nu insist.
Cam asta!
Va pup si sa aveti o zi minunata!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna ziua!

Ca ploua iar nu va mai spun ca deja v-atzi obisnuit,ca sunt "moale"ca o cirpa iar nu va ma spun ca stitzi,insa azi trebuie sa merg si la munca,dupa o saptamina de relache si pe linga asta se pare ca ANA a imprastiat cu virusi pe aici ca am o stare...

ANA,ma bucur ca tu si familionul sunteti mai bine!Sanatate multa!

SANCA,mie mi se pare tare frumos ce spui tu acolo,dorintza ta de a sta in Romania o perioada,numai pentru a invatza copii bine limba si a prinde tilcul povestilor lui Creanga!
Eu fiind singura cu care Andrei poate exersa limba romana,am observat ca a inceput sa-si gaseasca cuvintele cu mare greutate si de multe ori ceea ce incearca sa relateze in limba romana nu prea are sens!
Trist dar adevarat!Eu incerc sa nu las lucrurile asa dar in conditziile in care el vorbeste 90% din timp germana chiar mari sanse de cistig nu prea am!
Sper ca atunci cind va creste si-i va veni dragul de citit(ca eu chiar mai sper)sa-si mai imbogatzeasca vocabularul in lb. romana!

Fete eu ma intreb pe unde-i ANDRA!In sperantza ca e bine si acasa inca,astept un semn !

mQQm eu ma bucur ca a fost doar o gluma chestia cu pauza de forum!

Andrei a venit ieri acasa cu nota 3 (adica 8 in ro) la dictare
oricum am observat ca nr. greselilor e parca mai mic,ieri au fost doar 4,dar cum grila de notare nemtzeasca e asa cum e,asta a fost performantza obtzinuta!Greseli prostesti bineintzeles,ca daca ar gresi in totalitate un cuvint as mai intelege dar asa,cind nu scrie ultima litera nu mai intzeleg!(de fapt parca intzeleg,pentru ca el spune ca asa aude atunci cind dicteaza invatzatoarea,si mie personal mi se intimpla sa nu aud ultima litera dintr-un cuvint.De asta mi-a spus copilul si nu odata ca invatzatoarea vorbeste cu accent)

V-am pupat ca trebuie sa ma pregatesc de munca!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Aicea sunt!
Sunt bine multumesc de grija Andacos ,atat ca am fost la doctor si bebe Edy e super bine are deja 3400gr dar vad ca mai vrea sa stea la caldurica asa ca totul e bine,oricum daca e ceva postez un mesaj ,stati linistite ca va anuntz.

Sanca stai linistita ca te inteleg ca traiesti intr-un ritm alert ,eu asa traiesc demult dat fiind familia mare si multele planuri pe care le am mereu,cateodata nu am timp nici sa respir,insa la baschet l-am lasat ptr ca e aproape de casa si nu trebuie sa-l ducem si sa-l aducem noi,am fost cu el doar asa prima data sa vedem si noi ce si cum insa nu pot sa-l insotesc mereu.

Ana aceiasi tentativa am avut-o si eu cu Robert acum mai multi ani si tot asa ne-am lasat pagubasi .Si el ca si Alex vroia apoi la fotbal insa s-a invit ocazia asta cu baschetul aproape de casa asa ca a profitat de ea.Pentru fotbal trebuia sa mergem cu el si chiar nu am fi avut cum din cauza magazinului asa ca s-a multumit cu baschetul,importanta zic eu e miscarea nu ce fel de miscare.

Am dat o raita prin piata ca maine ma apuc de facut mucenici moldovenesti si din ceilalti cu zeama si mai aveam de cumparat cateva ingrediente.Mmmm abia astept sa-i gust.

Astazi Robert mi-a dat cadoul de ziua mamei,in avanpremiera,ca nu mai avea rabdare: un calendar de birou cu poza lui si o cana de cafea cu multe inimioare si poza lui,m-a impresionat gestul lui ,a zis ca sa am cana cand merg la maternitate ,uitandu-ma la ele mi s-au umezit ochii,off Doamne hormonii astia m-au transformat intr-o plangacioasa.

tuturor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, am revenit, de la alergaturi, noroc cu serviciul asta, ca-mi pot trage sufletul
Dimineata l-am dus pe Matei la ortho si au un medic nou... Dar ce medic ... Ca nu cred ca are inca 30 de ani.... si o piele maslinie de italian, ca ma manca limba sa-l intreb daca asa e el de fel, sau pe unde s-o fi bronzat. Si lui Matei i-a placut de el, ca se prosteau impreuna si il facea sa rada...
Sa va zic si de sportivul de Elliot, ca tot veni vorba. L-am dat la fotbal (european, nu tampenie de fotbal american de rupt oase), si statea in mijlocul gazonului uitandu-se cum trece mingea pe langa el. A fost si la tennis, dar stam ca prost cu coordinatia ... Si mie mi-ar place sa fie ceva pe langa casa, sau pe langa scoala, sa nu trebuiasca sa-l duc eu peste tot, a la limo driver....
Andra, sper ca nu ti-am facut eu pofta cu mucenicii. Ai mei sant deja facuti, mai trebuie sa le fierb zeama. Elliot se tot vaita ca nu e drept sa avem mucenicii numa odata pe an...
Si eu cand am fost gravida cu Elliot am plans cam 2 luni in continuu. Dar nu eram trista, doar asa ma apuca plansul din orice. Asa ca te inteleg, cum e cu hormonii.
Dana, mai sa nu dai intr-o depresie cu atata ploaie. Mai bine ai face o cura de vitamine. Si la mine e durere mare cu vorbitul limbii romanesti, si vad cum pierd teren pe zi ce trece. Cel putin avantajul tau e ca esti mai aproape de RO si puteti petrece ma multe vacante pe acolo. Cum e comunitatea de romani pe la tine prin zona?
Ana, o sa vezi tu, ca saptamana viitoare ve-ti fi ca noi :) . . .
MqqM se schimba ora si in Canada duminica asta?

numa bine

Mergi la inceput

Dana, a venit frigul ce ti l-am trimis inapoi, cred ca nu erai acasa...
Ana, ma bucur ca e totul in parametrii normali, in sfarsit!
Andra, creste flacaul, nu se joaca. Tre' sa te grabesti ca in ritmul asta nu mai incape la iesire .
Sanca, probabil ca se schimba ora, era vorba ca vroiau sa sincronizeze peste tot schimbatul de ora. Sunt curioasa, daca e asa, daca si ce glitchuri la computere vor aparea.
Alma, vai ce rau ma simt, sorry... Daca mai citesti pe-aici... Eu azi am observat ca a fost ziua Dianei pe 23 feb si am uitat sa te felicit. Te rog sa primesti cu intarziere si scuzele de rigoare: La multi ani! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Cu sportul, aici e simplu, ca nu trage nimeni pe ei. Adica mai rar vezi performanta (si costa). Dedi a facut inot pana a inceput karate, iar la vara vrea sa incerce tenisul; ea e antitalent atletic, fiu-meu insa e bun la orice sport, dar leneees . El face fotbal european la club si inot la scoala. Dar, da, din pacate trebuie s-o ducem noi cu masina .

In general pe-aici la activitati de-astea se distreaza, face fiecare cat si cum poate, nu este presiune pe ei, vorba celebra: trebuie sa "have fun". Ba chiar am vazut la karate la Dedi, era un baietel care avea proteze la ambele picioare. Era si el acolo, in kimono, facea un pic de miscare, se socializa, se distra. Iar de copii supraponderali, ce sa mai zic, e plin. Ce performanta sa faca cu ei. Fac profit, nu performanta . Dar mie imi convine, cum v-am zis: Dedi si sportu', fulga si baletul!

Eu am doua noutati. Azi am dus-o pe Dedi la scoala aia o juma de zi sa vada cum e si m-am invartit in zona 3 ore pana a iesit. Una buna: am descoperit un anticariat azi si m-am topit pe-acolo printre rafturi ce carti, dvd-uri, videouri si ce preturi (noi si uzate)! Una rea: am mancat cu mama o pizza peste drum de scoala si-a intrat un junkie acolo, un aurolac adult (cam 35 de ani, de atfel un om inalt si destul de aratos, imbracat aprox curat; in prima faza ziceai ca ii e rau). Era cu punga de aurolac dupa el si cu 2 cutii de medicamente pe care le-a luat toate deodata cu un pahar cu apa (pe care pana i l-a dat tanti, el a furat o felie de pizza de dupa tejghea), dupa care a cazut de pe scaun exact langa masa noastra. Sunt in ! L-au scos afara dup-aia cei din restaurant si dupa 2 minute trecea prin fata geamului cu punga la gura. Eu am ramas paf: cum ajunge un om normal in halul ala si de ce??? E prima data cand vad asa ceva!...Si mi-e rau de-atunci, ma si urmareste un miros de vopsea...

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Azi e 8 Martie! Pentru toate mamicile: sa fiti iubite, fericite si sanatoase si sa va puteti creste copiii asa cum va doriti! Sa va aduca numai bucurii si impliniri!
(as fi vrut sa va ofer ghiocei, dar n-am gasit)

"
I am blessed with the most wonderful thing anyone in the world could have, a mother. A loving, caring figure, the figure that determined whether I would live or never come to the face of this earth. Without her I would not be existent, and through my first months on this earth, I counted on her to keep me nourished, safe, and living.

The pain that she went through for me, the sacrifices she made, I couldn't repay her – no matter how hard I tried; yet I try to compensate this great task of motherhood, and maybe, gradually, I will. Laughter, happiness, and things that can only be learned through the folds of love – everything I can give to her out of my soul are all the things I can do to recompense my mother

A mother works very incessantly for her children and cherishes them tremendously… but once they grow up and her mothering will be finished, they will go away to start their own families, having a new love and affection to their own children. She will be left alone, sad, and useless – and that is the thing that breaks my heart most. I have sworn to myself that will never, ever happen, and that my mother will always be the closest thing to me, without a hesitation in saying. My mother is no doubt my archangel.

She is my creator and my confidant, my supporter, my mentor, and the person which my love stands for. Whenever I feel like I'm unsafe, unhappy, or forlorn, rejected or in need of help I turn to my mother. My mother is my first call – always – and I can always count on her for comfort, help, and love. She nurtures me as well as teaches me right when I do wrong, and has always been right behind me, leading me through everything that I do.

Even when I've done something wayward and she reprimands me, I always know she means well and that I deserve what I am given. I am firm on the fact that I should never, ever be angry with her because she only wants to teach me the best thing to do and to do the correct thing that in the end will make me happy. I know that my mother loves me, and it makes me feel so wonderful and safe when I acknowledge that someone thinks about me before they think about their self and worries, laughs, and grieves with me, despite their own mood and problems.

My mother is something I necessitate, and as I thrive and maybe deteriorate in life, I always know that she is right beside me, cheering me on, there for me, helping me, caring for me, and loving me. I could not stand a day, not even a day, without knowing that my mother loves me or she cares for me, for I love my mother, and love is the nourish of the heart.

I LOVE MAMI
"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
Dragelor,de ziua fetelor va urez sa fiti iubite la maxim,sa aveti parte de multa fericire,bucurii cu carul si distractie cat cuprinde!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput