Copii din 1996 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

MqqM, deschidem sticla de sampanie, sa sarbatorim evenimentul !!! O veste asa de buna mi-a luminat ziua. Bravo Dedi, imi pare bine pentru reusita ei. Sa ne scrii cum a reactionat cand i-ai dat vestea cea mare. I s-a incarliontat parul la loc de bucurie?
Si eu am flat iron, si il foloseam intr-un timp din 2 in 2 zile. Este un produs - Redken care ajuta sa indrepte parul mai incapatanat, si se aplica pe parul ud, inainte sa-l usuci.

Dana, am vazut pozele. Santeti o familie reusita, iar baiatul tau e un simpatic serios in costumul sau de la carnaval.
Imi pare bine ca s-a explicat "mura in gura" cum se face link-ul cu poze, ca o sa practic si eu.

La munte a fost super, a si nins. Am reusit sa punem baietii pe skiuri si am fost placut impresionata de progresele facute. Eu nu m-am incumetat sa iau lectie de ski cot la cot cu baietii, dar dupa un pahar de palinca, mi-am pus skiurile lui Elliot in picioare si canadiana lui, si m-am dat si eu de 2 ori pe partie.... Nu am rupt picioarele la nimeni, iar monitorul meu de ski a fost Mateias.... ca doar am investit bani seriosi in lectia lor de ski.
Saptamana asta o sa pun si poze. Acasa stau cam prost cu timpul, iar la servici nu imi merge CD drive.

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara si de la ine fetelor!
Felicitari Dedi si tine-o tot asa.
Dragelor eu sunt pe ultima suta de metri ca bebe are deja 3150gr si nu stiu cat mai are de gand sa stea dar se pare ca nu prea mult.Asa ca eu intru mai rar sa va scriu.
Robert nu a trecut de faza pe scoala la matematica ceea ce m-a surprins insa apoi am inteles ca li s-au dat ecuatii cu necunoscute si ei nu au invatat inca asa ceva,probabil ca ar fi trebuit ca invatatoarea sa se ocupa mai mult de ei si daca n-a facut-o si si-a pus sperantza in noi parintzii rau a facut ca eu cel putin nu am avut cum sa lucrez suplimentar cu el.
In rest vad ca si-a revenit din perioada de nebunie si isi vede de treaba lui,astazi am convenit sa mearga la baschet si va avea antrenamente sambata si duminica.
ptr toate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara!

ma bucur mult tare pentru reusita fetitei tale mQQm,felicitari!

Imi dau seama ce e in sufletul tau,inca odata iti spun cit de mult ma bucur!
Mey,mey dar ce de reusite la topicul nostru!
Sa ne traiasca copilasii si sa ne bucure ca si pina acum!

SANCA,ma bucur ca v-ati distrat la ski si ati avut o vacanta placuta!

La noi nimic nou doar ca miine primesc ceva informatii referitoare la Cangur!

Aoleu ca iar uitam !
mQQm dar voi intentionati sa va intoarceti acasa?

Si ca sa vedeti ca am mai urcat o treapta pe scara evolutiei priviti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am reusit sa aranjez din poze de la Big Bear

Andra, bafta si o nastere usoara.
Am observat si eu ca in culegerile de mate din Ro sant ecuatii cu o necunoscuta. Aici deabea din clasa a V s-a introdus conceptul, si ecuatii usoare, cu numa o singura operatie...

MqqM, si la vara mergeti in Ro? Da-mi si mie o ideie de pret bun de avion Romania - Toronto. Trebuie sa ma interesez pentru neamuri care vin la o nunta la vara in Canada.
Ti-au reparat laptopul? I-ai reclamat la circa?

Ana, am uitat sa-ti scriu, ca eu vroiam ca brutarul sa fie bucatar ... Ca paine stiu sa fac si eu, sau imi iau masina de facut paine, dar un bucatar .. .. e.....

Sper ca m-am descurcat cu link-ul. Multumesc de explicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut ,

Hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri si saru-mana ca v-ati gandit la mine...Sa stiti ca nu am fost in excursie la Cta,am fost de nevoie,ca aveam infatisare in proces si cumnatul meu imi spusese ca ar trebuie sa ma mai prezint si eu p-acolo...In fine,in ceea ce priveste problema pentru care am plecat m-am dus degeaba,ca s-a dat amanare si deci un nou termen si cine stie cand s-o termina o data pentru totdeauna procesul asta?!Din toata plecarea asta m-am ales cu vazutul sora-mii si a nepotelului...asta a fost partea frumoasa a aventurii la mare,ca in rest m-am ales cu o oboseala cumplita-la intoarcere nu m-am putut odihni deloc pe tren si in tramvai de la gara pana acasa am atipit si bine ca a pus vatmanul frana de m-am dat cu capul de bara ,ca altfel faceam vreo 2-3 ture de Timisoara,ca boschetarii...Cireasa de pe tort a fost ca luni dimineata,cand ma pregateam sa plec cu cumnate-miu la tribunal,ma suna Marius sa imi zica ca Luana e cam calda,iar dupa-amiaza urla disperat in telefon ca are aproape 40 temperatura si ce sa faca el?!Un adevarat cosmar mi-a fost drumul de intoarcere...si de as fi avut aripi de MIG ar fi fost extraordinar de bine...Asa ca marti dimineata,dupa o jumate de ora de odihna acasa,am pornit spre doctor...Luana avea gatul visiniu,e pe antibiotic,iar de ieri dupa amiaza nu a mai mancat absolut nimic,ca pana si apa pe care o bea o vomita...Abia astept sa ajung acasa azi.De maine raman eu cu ea acasa...Uite asa aventura am avut eu...
Dana,am vazut si eu pozele tale:chiar ca sunteti o familie frumoasa!Ce baiat mare este Andrei!Si sunteti tare haiosi costumati...Bravo voua!Hai ca ai resit cu pozele sub cuvant:vezi ca n-a fost chiar asa complicat?!
Mqqm,FELICITARI PENTRU REUSITA FETEI VOASTRE! Bravo lui Dedi si la cat mai multe reusite si succese!Bravo tie,mamico,ca ai asa fata desteapta si studioasa!
Anca...may ce de zapada la muntele ala al ursului!Foarte frumoase poze!Macar asa,uitandu-ma la poze cu zapada,sa imi treaca si mie dorul de ea!Pai am vazut ca v-ati distrat,nu gluma....cel putin baietii tai....se vede clar ca s-au jucat si au profitat din plin de zapada!
Mihaela...sti tu cum e si cu primavara asta...ca in poezia lui Toparceanu...Si eu m-am cam saturat de nor si frig,dar nu cred ca o sa vina vremea cala prea curand...
Andra...mult a fost,putin a ramas...Te pregatesti de venirea lui Edurd,inteleg...Nastere cat mai usoara!Cum scriam eu intr-o pagina mai demult,sa nu fi suparata ca Robert nu a trecut in faza urmatoare.Felicitari si bravo lui ca a avut curajul sa mearga in concurs si ca a participat.Este foarte important sa participe,ia cunostinta de atmosfera de concurs,de emotiile alea...vede cam ce subiecte sunt...Stiu si eu ca de multe ori se dau subiecte la mate in concursuri din ceea ce elevii inca nu au facut la ore...nu inteleg de ce se face asa...

Pai eu ma opresc pe aici...sunt cam suparata,Marius ma tot suna sa imi spuna cum mai e cu Luana...pana la ora 16 mai am 3 ore...stau ca pe ghimpi...
Va pup si va doresc numai bine!Ne vedem mai incolo!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana multa sanatate Luanei!
Chiar sa stii ca nu m-am suparat pe Robert ptr ca el chiar si-a dorit sa treaca insa mi s-a parut aberant ca le-a cerut ceva ce nici macar nu au facut in clasa sau suplimentar si ca sa vedeti despre ce vorbesc uitati aici:10*x-10*[560+(200*2/4)]=100 si sa-l afle pe x ,daca ar fi fost cineva care sa faca cu el exercitii de genul asta ar fi stiut copilu' dar asa...
Iar problema e in genul celei postate pe forum la sectiunea 4-12 ani si are titlu "Nu stim sa rezolvam problema asta".

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Multumim mult!

Sanca, ce pofta mi-ai facut sa merg la un cottage acum iarna! Foarte frumos, iar copiii par asa de fericiti pe-acolo pe-afara. Mi-e asa de dor de niste muntisori (in Ro ii vedeam in zare tot timpul, imi lipsesc tare mult).

Nu stiu inca sigur daca mergem [la vara in Ro], eu am prostul obicei sa actionez sub impuls... Preturile se tot schimba de la an la an la avion si conteaza daca e sezon, etc. Anul trecut a fost un bilet rezonabil undeva pe la 1200-1400 Toronto-Cluj, acum 2 ani era cam 900-1100. Daca iau din Romania e mai ieftin, am observat eu.

Dana, da, asa aveam de gand, sa mergem, am si aranjat cu seful meu, as fi continuat sa lucrez de-acolo pentru clientii care ii am. Si din cauza asta suntem un pic dati peste cap, am facut multe planuri si pasi deja in directia asta. Deocamdata, asta e, mergem cu curentul. Dar macar pot sa ies un pic din provizoratul in care am fost in ultimul timp.

Andra, wow, 3150? Esti acolo, ce mai. Daca e baiat eu stiu ca e in 40 + 10 zile, deci mai ai un piculetz. Concursurile astea sunt un lucru bun atata timp cat nu definesc nivelul unui copil. Sunt experiente. Asa ca, nu puneti la suflet. Eu stiu prof de mate (bun) care a luat numai 1 si 2 intr-a 11 si a 12-a, chiar se distra si el.


Dedicutza s-a bucurat mult si linistit, parul era cretz deja (btw, mersi de info cu produsul) ca s-a dusat seara precedenta. E interesanta cum nu se exteriorizeaza (seamana cu sotul meu la asta). Singurul lucru mai la obiect pe care l-am discutat a fost sa ma intrebe daca merge si nu e ce se asteapta sau nu-i place trebuie sa continue acolo pana intr-a 12. I-am raspuns ca nu, bine-nteles, restul detaliilor am decis ca le discutam in weekend cand vom sarbatori.

Va pup ca tre sa fug pana la banca sa-mi renegociez mortgage-ul, maine expira

Editez sa va felicit pt progresul tehnologic cu "poze sub text". Om fi noi babe, dar nu ne lasam, nu?


www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sunt pe graba, v-am citit si vreau sa o felicit pe mqqm si pe Dedi in special, bravo! Poti sa fii mandra mamico de asa o mandrete de fata!

Andra, tinem pumnii sa fie bb sanatos si puternic, sa nu te chinuie prea mult. Nasti natural, nu? Mult curaj, ca doar acum stii cum e!

Va pup pe toate dragelor!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna seara fetelor! Nu ma dati disparuta, dar nepotica asta a mea imi cam ocupa timpul. Fac pe baby sitterul cat e mama-sa la dentist (adica zilnic ). Abia acum o sa ii apreciez pe baietii mei cei mari, ca tot ma plangeam ca sunt prea mari si nu ma mai bucur de ei asa mici si bucalati. Acum dupa ce mi-am amintit cum e cu un bb de 9 luni, n-o sa ma mai plang, hehe.

Nu am retinut mare lucru, sorry, promit sa recuperez si sa raspund la toate.

Andreiu a avut primul lui meci de baschet.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Asadar:
Bravo Dedi, bravo Dedi!!! Felicitari!

Andra, bafta baftoasa la nastere si un bb sanatos si voios si cu chef de laptic!



Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput