Copii din 1996 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Well, helau, helau!

Ana, am injurat cu laptopu' nu te-ngrijora tu, ca sunt maestra emerita, da' din pacate nu m-a-nteles nimeni. Ieri m-au contactat sa-l duc inapoi sambata pt 24 ore sa-l fixeze. Sper sa nu se razbune pe el c-am fost cutra !
Cu tubele de hartie inginerica a zis ca fac ceva masti aboriginale (adica indieni nativi). Daca il aduce acasa, fac poze si le pun.
Distractie faina in excursie. Dar chiar toate plecati cu zilele acum?

Alma, mor de ras cand imi imaginez c-as ajunge eu sa pun retete culinare. Io care's un dezastru ambulant in domeniu. De-asta si gatesc ce-i mai usor prin bucatariile japoneze si chinezesti. .
Dar idea e ca fierbi orezul in supa sau apa cu sare. Intr-o tigaie adanca, in ulei cu usturoi, prepari cubulete de carne (de oricare) si cand e patrunsa carnea adaugi niste legume taiate (si din-alea congelate's ok) cu carnea sa se abureasca. La sfarsit torni deasupra ceva sos chinesc preferat (sweet & sour, lamaie, etc, cumparat sau facut), amesteci si VOILA. Pui in farfurie orez, deasupra chestii din tigaie.
Fibre, legume, carnita, toate intr-o sut si copiii mei baga ca spartii. Asta e cel mai simplu, dup-aia poti incerca sa experimentezi mai mult (orez prajit, carnea pane, creveti, radacini de fasole, sos de soia si alte alea).

Dana, la noi sigur nu este Cangur si nici religie nu se face in scoala publica (music for my ears), asa ca nu te pot ajuta in aspectele astea. Bafta lui Andrei la Cangur si la dictare si sunt chiar curioasa cum va reactiona la concurs, ca astia ai nostri nu prea sunt obisnuiti cu examene si concursuri, nu?

Incerc si io o egzplicatie cu pozele...
La semnatura unde scrie DJ de ex, asa am obtinut:
[url=@"http://www.webshots.com/user/_mQQm_"@]DJ[/url]
unde http://www.webshots.com/user/_mQQm_ este albumul meu. Trebuie doar sa omiti @ .

Incearca, te prinzi mai usor daca incerci: copiaza ce am scris eu mare si gros intr-un mesaj nou, scoate semnele @ si apasa pe vizualizare, o sa vezi ca iti iese. Nu mai trebuie decat sa unlocuiesti adresa albumului meu cu adresa albumului tau. Dar daca nu iti iese, vezi ca este un subiect aici. Nu m-am uitat dar din 19 pagini, sigur te dumiresti...

Un weekend frumos tuturor!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana, cel mai usor dai click pe casuta "replay by quote", e in bara de sus a fiecarui mesaj postat, a unui mesaj postat de Ana, mqqm sau de mine si iti va aparea exact cum trebuie sa scrii ca sa-ti apara cuvantul sub care se ascunde directionarea catre un link. Dar intai trebuie sa ai albumul, e super simplu de facut, daca ai cont pe yahoo, poti posta pozele la albulmul foto si dai copy/paste la link-ul unde ai pozele, in locul link-ului pe care il gasesti in postarea la care ai facut "quote". Noa, poate ti se pare mai simplu asa, stiu eu...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

urlhttp://de.pg.photos.yahoo.com/ph/dana_costa69/album?.dir=7a10re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Dragelor imi cer scuze ca am latit pagina in halul asta,din pacate asta este tot ce am putut face!

Mi-am strofocat creierii de-au luat foc,acum macar sper sa se vada!Am sa ma mai "specializeze"(sper cel putin)!
Daca cineva se pricepe sa mai micsoreze acolo ceva sa nu se mai "labarteze"pagina,rog s-o faca!

Mai am de "studiat"sa "ascund dupa un cuvint",dar deocamdata nu mai am rabdare!
Un weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput

, Dana ce familie frumoasa sunteti! Si ce super atmosfera cu carnavalul! Oamenii aia cheltuie o gramada cu organizarea si costumele, dar merita, pfui ce fain! Are vreo legatura cu carnavalul de la Rio? Oops! Ca e tot in perioada asta... Ce reprezinta?

Din partea mea n-are nimic c-ai latit pagina, dar de editat numai tu sau un moderator poate sa editeze mesajul ala. Oricum, daca ajungi s-o faci, copiaza tu asta:

[url=@"http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/dana_costa69/album?.dir=7a10re2"@]Pozele Danei de la carnaval[/url]

scoate semnele astea @ din mesajul tau si gata! Hai ca reusesti tu pana la urma, uite ca ai un album si e mult mai greu sa-l faci dacat asta.

Mergi la inceput

Dana, am vazut si eu pozele, voiam sa-ti dau sfaturi cum sa le pui sub un cuvant, dar uite ca a fost mqqm mai rapida :))
Daca ai inteles cum sa procedezi(hai, e foarte simplu!), poti tu edita mesajul ca sa nu mai fie asa lata pagina. Nu ca m-ar deranja pe mine...
Ai o familie minunata, o mandrete de baiat! Sa va traiasca!

Edit: uite ca intre timp pagina a ramas in urma, chiar nu mai deranjeaza pe nimeni .

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Buna seara la mamici!

Mey fetelor e luni,gata s-a terminat weekendul!Ce-i cu lipsa asta de activitate?
Eu sunt fericita ca s-a schimbat pagina,ca dragelor vreau sa va anunt ca eu nu am paranteze patrate pe tastatura!

mQQm,multumim de aprieceri !Da sa faci parte dintr-o trupa de carnaval este destul de costisitor!Despre asemanari cu cel din Rio,chiar nu stiu,acolo sunt "trupe" de samba aici la noi tot "trupe" dar alfel!

MIHAELA,multumim,lasa ca nici cu fetele tale nu mi-e rusine!

Despre Cangur da asa este,copilul meu habar nu are ce inseamna,nici macar nu stie ca de fapt e o competitie!Incerc sa iau miine legatura cu scoala telefonic,ca altfel nu pot,si am sa ma "documentez"!Apoi vom lucra un pic la "psihicul" copilului!
Pe de o parte e bine ca nu stie ce si cum ca asa nu va avea emotii,pe de alta parte trebuie initiat macar asa putin cu notiuni introductive!

Dragelor va urez o saptamina minunata si doresc mai multa participare!

Dana

Mergi la inceput

Dana, am cam ramas noi se pare si Mihaela, ca Sanca e la munte, Ana e la mare, Miki cu bebelusa noua si rudele din Canada, iar restul fetelor si-or fi luat o pauza.

Eu am cumparat ieri un hair straightener (adica intinzator de par, ori cum ii zice) si i-am facut parul fetei inainte de a merge la o zi de nastere. Cum a ajuns acolo, fetele au constatat: uite numai tu nu esti chineza, dar n-a fost o problema, alta decat ca au fost nevoite sa vorbeasca in engleza. Cred ca de-asta a si insistat sa-i indrept parul , dar am convenit ca il foloseste din an in pasti. Io nu's invatata ca am 3 fire de cand ma stiu, dar are fata asta la par, asa cevaaaa... Si cand cumparam elastice trebuie sa luam un sortiment special ca n-o cuprind alea obisnuite, asa ca e cam complicat sa i-l indrept, ma satur, ma copleseste. Gata, mamici de baieti, cred ca v-am plictisit cu parul.

Cum stati cu iarna? La noi ninge ca in vis de aseara si e undeva -5-0 grade, o minunatie!

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Eu va citesc, noutati nu prea am, doar ca e o vreme de kk-o, ploua, burniteaza, e friiiiig, am stiut eu ca atunci cand trebuie sa vina primavara, va veni iarna! Si peste 2 zile e Martisorul, sper sa iasa soarele pana atunci...deja incepusera sa inmugureasca pomii, arbustii si sa rasara florile...mi-e o ciuda ca s-a facut frig!
Pupi!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Ce m-as face fara voi, cui as spune!? Sunt acasa cu catzelu' si-ala nu pricepe...

Pe 26 feb ar fi trebuit sa trimita raspunsul si... Am primit azi plicul cu raspunsul de la examenul din ianuarie si A REUSIT!!!! i-au oferit lui Dedi un loc in clasa a 7-a.

Imi plesneste pipota in mine de mandra ce sunt de ea si-mi plesneste obrazul de rusine, in acelasi timp, ca nu m-am asteptat (chiar ea era confuza de cum a facut, dar realizez acum ca e pt ca e prefectionista). Cu increderea in fortele proprii sta ea mai rau, acum inteleg de ce, dar sper ca evenimentul asta sa fie o invatatura de mine pentru ea, dar mai ales pentru mine.

Chiar daca ne-am decis ca la vara sa mergem inapoi in Ro daca nu intra Dedi si ne doream f mult asta (un an la inceput, si-apoi sa ne decidem daca mai venim inapoi), iar planul asta s-a dus deocamdata pe linia moarta (probabil inca 6 ani mai trebuie sa stam aici), scoala sper sa-si merite renumele: este una din scolile din Canada in care se intra cel mai greu, nu conteaza cati bani ai, iar printre absolventi sunt 2 castigatori Nobel si 30 de bursieri Rhodes, ca sa enumar doar cateva... Ca fapt divers, daca ati vazut "take the lead" cu Anonio Banderas, ati vazut si voi scoala, acolo s-a filmat.

Imi creste inima si mai mult cand stiu ca n-a luat nicio ora, pe cand ceilalti copii pe care-i stim si care au incercat au fost tot timpul la meditatii de matematica si engleza cu profesori care pregatesc special pt examenul de la scoala asta. M-am si simtit rau la un moment dat, ca poate-i iau sansa decizand sa nu o pregatesc. Am facut asta, insa, pe considerentul ca daca intra, sa intre pe meritul ei si in stare bruta. Altfel, cum sa tina pasul in continuare fara sa ia meditatii?

In 7 martie e invitata sa petreaca o zi acolo cu noii colegi si cu elevii de clasa a 11-a. Abia astept sa-mi spuna impresii.

In 4 ore vine de la scoala, nu mai am rabdare! Ea se vedea deja la scoala Happy Kids din Cluj la anul, se obisnuise cu ideea...

Oh, si inainte sa inchei trebuie sa va spun ca cel mai happy e fiu-meu de situatie: ca nu mai pleaca niciunde de langa prietenii lui, cel putin o vreme!

Imi cer scuze ca am scris asa de mult si pe un singur topic, insa trebuia sa ma revars si eu...

Mergi la inceput