Copii din 1996 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
ralualexandrei spune:
Buna fetelor.De putut mai pot ca trebuie sa pot insa ma dor oasele de zici ca am o suta de ani,e adevarat ca si bebe e mai mare si poate d-aia.
Maria e din ce in ce mai frumoasa si mai nazbatioasa si Robert vad ca si-a mai revenit cu invatatura si cu,comportamentul,parca e mai grijuliu si mai atent.A trecut de faza pe scoala la Olimpiada de limba romana,nici nu ma gandeam,pt ca el e tare la matematica insa ambitios cum e a participat si la romana.
Eu va urmaresc din umbra,va citesc zi de zi mesajele dar de scris mai putin.Va pup!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 35+ album no1 album no2 albumul no3
Ana68 spune:
Salutari la mamicute....
Saru-mana si va pup cu drag pentru urarile de ziua lui Alexandru!Va doresc si eu sa aveti copilasii sanatosi si cuminti si tot ce va doriti sa se implineasca!
Andra...pai ce sa facem?Ochii vad,inima cere...constiinta nu si nu...si am ramas cu vorba asta,ca nu aveam nici una de ales...ca suntem femei cu famelie...Hai ca n-am vrut sa iti fac pofta...era din context...Felicitari pentru copilasii cei marisori,pentru Mariuca cea frumoasa si cuminte si pentru rezultatele lui Robert si ca s-a facut baiat mare si ascultator!
Mqqm....este?Inca nu m-am intalnit pe alee cu vecinu' brutar...sunt curioasa ce moaca va face cand ne vom vedea pe strada...hehehehehehhe...Cum ati petrecut la ski?Schiati toaa familia?
Dana...poze pui de la carnaval?Cum ati petrecut?Nepotelu' meu din Grecia a fost muschetar,mi-a trimis mamica lui poze...Voi cum v-ati costumat?
Mihaela....la Silvia la gradi s-a tinut carnaval?Aici se tine,la gradinitele cu specific catolic...colega mea de birou a luat costum de leu pentru baietelul ei...Bata Dianei la Cangur...mai e putin!
Anca....i-auzi ce zice Mqqm:ati mers la munte?Cum a fost?Sa pui poze,bine?
Dragelor....va doresc o saptamana cu realizari si o zi excelenta!Va pup si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Sanca spune:
ziua buna fetelor.
Ana, la multi ani, sa-ti traiasca feciorul.
La multi ani !!!
Ana, pai la asa petrecere cu bucatarul vreau si eu .
La vara ne oprim si prin Timisoara, si-l las pe sot sa mearga la un club cu baietii si eu vin sa-i tin locul americancei - in devenire.
Noi nu am plecat inca la munte, ca sotul meu lucreaza cu zel si in zilele libere (azi e ziua lui Washington). Asa ca deabea pe joi plecam. Nu stiu daca o sa-mi pun si eu schiurile in picioare, ca nu prea le am, ca la viata mea nu am facut decat ski nautic.
Azi ploua aici, deci eu sper ca la munte sa ninga, si sa apuncam zapada proaspata, si nu artificiala.
Ieri, noi am sarbatorit ieri Chinese New Year, adica am mancat chinese food toata ziua ....
Andra, imi pare bine ca a iesit soarele si pe aleea ta. Bravo lui Robert ca ea ambitios, si ii doresc sa ajunga cat mai departe cu Olimpiada.
MqqM - ai dreptate, copii te surprind cand nu te astepti. Cat despre Ro- Grecia, ma costa 100 biletul Bucuresti - Atena. si scutesc cam 12 ore de drum. Dar, mai astept, ca pana atunci mai am timp sa le cumpar.
Dana, asteptam poze de la carnaval sa vedem si noi cum a fost.
Saptamana asta sant in vacanta, si intru mai mult pe fuga, si sa citesc.
mihaela_s spune:
Ana-Maria, nu, la Silvia la camin nu e carnaval, ea e la camin cu predare in engleza si tin obiceiurile anglo-americane, au carnaval de Halloween. In schimb la Diana la scoala e obiceiul cu carnavalul dupa moda nemteasca, au facut in fiecare an carnaval in perioada asta. Anul asta au tinut in 30 ian, cu putin inainte de terminarea primului semestru. Dar de 2 ani nu mai participa parintii, doar ei intre ei, o zi intreaga. Copiii se simt super, se distreaza, noi ducem putina mancare-sandwichuri, prajituri(anul trecut si anul asta eu am fost sefa la prajituri :))), sucuri, fructe etc. Obiceiul asta a ramas la noi pentru ca in SM au fost foarte multi svabi, mai sunt insa taaaaare putini. Iar directorul scolii(sotul invatatoarei de la clasa Dianei) e svab si uite asa a tinut la scoala lor acest obicei. Bafta si lui Alex la Cangur!
Sanca...chinese food, yami-yami, eu o ador!
Mqqm, bine v-am regasit! :))
Noi am fost ieri la munte, la zapada, la Cavnic. E o statiune micuta langa Baia Mare si am respirat aer curat. A fost soare si frumos. Poze sunt aici dar nu ne cautatu pe schiuri, am fost per pedes :)).
O saptamana minunata!
Mihaela si fetele mele
ralualexandrei spune:
Mihaela ,ahhh ce as merge si eu,iarna asta n-am atins zapada.
Frumoase poze,anul asta din cauza mea n-am mers nicaieri in vacantza de iarna .
Dar ma consolez ca e timp la anu'.
Robert nu a trecut la olimpiada mai departe insa nici nu ma asteptam,asa cum v-am spus punctul lui forte nu e romana,de fapt la gramatica e sclipitor insa cand vine vorba de alcatuit compuneri e dezastru,asta e ,nu le poate avea pe toate.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 35+ album no1 album no2 albumul no3
Ana68 spune:
Salutare,
Anca,sa inteleg ca intri si tu in gashca celor care habar nu au sa-si puna schiuri pe picioare,dar-mi-te sa le mai si foloseasca?!Hehehehehe...
Saru-mana de urarile pentru ziua lui Alexandru!
Sa sti ca ala nu era bucatar era brutar si arataaaaaa...playboy sadea...!!!!!!Pai chiar te rog sa imi spui cand vei ajunge la Timisoara....poate te nimeresti la vreo intalneala,sa vezi tu rasete si chitaieli...hihihihihi...Vacanta frumoasa!
Mihaela...cata zapada...eu am vazut ceva zapada pe la Aninoasa,cand am fost in delegatie...Tare frumos e la Cavnic!Mey,ca vroiam sa zic:ce-a mai crescut Silvia...ce domnisorica s-a facut!
Pai cum scri tu de petrecerea de carnaval la Diana...asa mi-a povestit si colega mea de servici,care are astazi carnavalul si verisoara mea din Grecia,care a a vut carnavalul vinerea trecuta.Eu nu stiam de asa obiceiuri pentru ca in Dobrogea nu se tine asa ceva...ma rog,alte obiceiuri,alte natii conlocuitoare...Oricum e frumos si ofera copiilor posibilitatea sa se cunoasca mai bine,ca sa nu mai spunem de distractie,nu?
Andra...felicitari lui Robert pentru participarea la concurs!Parerea mea este ca un copil care merge la concurs trebuie sa aibe curaj si dezinvoltura,sa stie sa-si stapaneasca emotiile ca sa poata gandi si rezolva ce se da acolo...Si adaug aici si faptul ca se capata o experienta,in timp...o obisnuinta cu atmosfera de examen...
Ieri Alex ne-a anuntat suparat ca doamna lui l-a inscris fara sa ii ceara parerea la concursul Winners,la mate ,dar si la romana.Era Alex fleashca de suparare,ca nu vroia sa mearga...ca doamna il obliga in felul asta ca sa participe si ca el s-a cam saturat de atatea concursuri.Doamna i-a argumentat ca nici nu se pune problema sa nu mearga din cauza rezultatelor lui la invataura.Credeti ca e posibil(intreb si eu ca mi-a trecut ideea asta prin cap acum) ca doamna lui sa fie certata daca nu-si trimite elevii la concursuri?Adica oare o verifica cineva pentru treaba asta,se uita cineva in catalog sau...nu stiu cum sa zic??Conteaza treaba asta,ca are elevi inscrisi mereu la concursuri pentru prestigiul ei,pentru justificarea muncii pe care o face?Ma tot gandesc....
Gata....hai ca va pup si mai vorbim!Tre' sa trag o fuga la banca,n-am nici un chef...dar ce sa fac?Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
CriPOD spune:
Apoi, dragele mele, daca voi va imaginati ceva amazoana pe schiuri, mai incercati odata miscarea cu imaginarea. Si io si sotzinul suntem "entry level". Adica am invatat cand au invatat copiii, si asta numai din cauza ca trebuia sa-i asteptam in cabanele alea puturoase cate 4-5 ore, la geam si cu ochii pe partii de ni se lungea gatul. Asa ca, daca noi am putut, oricine poate! Am luat un instructor (altfel ori iti rupi un membru, ori inveti prost, ori te dai batut). Asa ca Sanca, de ce nu?!? N-o sa fim noi niciodata profesionisti, insa de schiat decent nu trebuie mai mult de cateva ore cu un instructor bun.
Sanca, despre excursia in Grecia, eu doar atat am sa spun: a fost una din experientele mele cele mai umilitoare, pt simplul motiv ca aveam masina cu nr de ro. Nu are nimic de-a face cu povestile care circula prin ro despre bulgari, care sunt in opinia mea doar niste legende urbane (consider ca e la fel de periculos sa treci prin bulgaria cu masina precum e sa treci prin ro). Sper sa se fi schimbat acum treaba daca e ro in eu, dar eu nu as mai risca odata.
Ana, eu cred ca da, are de castigat invatatoarea, asa cum in fiecare meserie conteaza sa demonstrezi ca esti bun. Unde si cum exact conteaza, nu stiu, dar daca vrei o intreb pe cumnata mea...
Andra, prezenta conteaza si experienta castigata.
Mihaela, uitandu-ma la pozele tale, mi-am amintit de vacanta de iarna de la Borsa, din cauza chestiilor alea pe care sezi si te trag in sus. Saracu' fiu'meu era total cu snowboard-ul lui. Platea la nenea la baza, isi punea fundul pe chestia aia si dupa ce trecea 2 stalpi cadea de pe bata aia dintr-e craci (cum sa nu, cand pe snoeboard ai centrul de greutate si pozitia diferita de schiuri, asimetrica). La un mom dat a zis ca el nu le mai da nici un ban, ca-i rip-off, si-a luat snowbaordu'n spate si-a urcat pe jos cat a putut, a coborat pe snowboard si-a fost bun de mers acasa ca era rupt de oboseala. BTW, esti din Zalau? Nasa lui Dedi e de acolo. Superb arata orasul acum...
Si noi am mancat chinezeasca duminica, din pura intamplare insa, cam la 3 saptamani asta gatim duminica. In schimb Dedi a fost la o colega (chineza) si-au dus-o la restaurant chinezesc (cu mama, tata, prietena, sora, bunica, bunicul), asa ca ea chiar a sarbatorit. Cred ca arata ea ciudat acolo in grupul lor, dar i-a placut.
Ok, am recuperat cu scrisul, ma duc acum la alte treburi...
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
mihaela_s spune:
Andra, las' ca recuperati voi...ai sa vezi! Mai ales ca iarna asta nici n-a prea fost iarna...
Ana-Maria, mersi! Da, Silvia a crescut precum sunt sigura ca a crescut si domnisorica ta :)). Silvia e o neastamparata si o inventatoare fara pereche, toata ziua ne incalceste cu povesti despre prietenii ei imaginari.
Cat despre Alex, cred ca ar trebui sa vorbesti cu invatatoarea despre problema inscrierii la concursuri fara strirea lui, inteleg ca are ea prestigiu si mandrie cand un copil asa de bun participa si are rezultate bune la concursuri, dar ce exemplu da ea astfel, iscriindu-l fara voia lui? Nu e normal sa procedeze asa.
Apropo, Winners la romana? Invatatoarea Dianei mi-a spus ca nu se tine anul,acesta, pentru ca nu au primit nici o instiintare in acest sens, pentru participare.
mqqm, chestia aceea cu batul intre picioare :)) se numeste teleski. Noi n-am putut urca cu el, pentru ca n-am avut schiuri, am urcat pe jos pe partie, treceau nebunii pe langa noi...:)).
Si da, sunt zalauanca, am crescut de la 7 ani acolo, iar acum 5 ani m-am mutat in SM. Mama locuieste inca acolo, facem des vizite in Zalau. De curiozitate, cum o cheama pe nasa lui Didi, poate o cunosc...
O seara placuta!
Mihaela si fetele mele
CriPOD spune:
Mihaela, nu i-as pune numele aici si vad ca n-ai pm activat...
Se poate sa o stii, mai are 2 surori mai mici, asa ca sunt toate sansele ca din 3 sa stii macar una
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ