Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va las buritic, plec spre casa.
Pupici.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, sa facem recapitularea - cate suntem si mamici si cate suntem la prima sarcina?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunaseara gravidutze,

FELICITARI!pt noile gravidutze care au intrat in randul nostru,va doresc o sarcina usoara si bb sanatosi.

Eu m-am simtit foarte bine de 2 zile chiar imi pun intrebarea cum de e asa bine brusc si dintr-o data fara greata ,fara varsaturi..iar saptamanile trecute am fost terminata....nici sanii nu ma dor si nu mi sau umflat,sper ca totul este in regula.

dureri de burta parca nu mai am deloc de vreo 3 zile,dar merg la baie tot timpul si imi este foarte somn.
pt fetele care le este foarte rau incercati sa beti cate o cana de lapte caldut poate va mai trece la mine functiona.

LAVINIA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara burtici,
mai fetelor,eu am dormit toata ziua,e normal asa ceva?m-am speriat rau cand am vazut cat e ora si eu tot dorm.
am luat si eu NO-SPA,ptr dureri abdominale,e foarte bun.
toate burticile

danielle 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hey ma primiti si pe mine in randul gravidutelor?Am fost astazi la medic si am aflat ca bebe se va naste pe 29/09/07 Doamne ajuta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Adimercedes, ti-am citit povestioara.Bravo! Ma bucur tare mult pentru tine.
Este *posibil sa ma alatur si eu curand grupului.Astazi imi este a 2-a zi de intarziere a CM.Maine voi merge sa-mi fac un test de sange si sper sa fie cu ochisori asa cum testul ACESTA de astazi, ne indica.Tineti-mi pumnii ca totul sa fie bine.Va

POZE

GinaM ce grazav ar fi sa ai burtica. De ce nu faci un Clear Blue digital, pt. ca ascolo iti scrie pregnant sau non pregnant, dupa caz.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Treceti-ma si pe mine pe listuta , va rog.
U.C.M. : 23.12.2006
D.P.N. : 28.09.2007
Sunt nascuta pe 21.09.1974

Prima sarcina (nu mai am nici un copil, doar un avort spontan).

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Mi-a cumparat si mie sotul din Ro. preventiv non-spa si utrogestan, ca sambata am avut dureri groaznice de cap si burta. De atunci in coace insa nimic, doar mi-e foame si somn. Sa iau asa preventiv,sau sa astept pana am dureri ( sper sa n-am).

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza,testul de sange facut in aceasta dupa amiaza, imi va spune maine exact cum stau lucrurile.Speram ca totul sa fie bine de data aceasta. Am sa va tin la curent.
Sim_stoian, ma bucur tare mult sa te reintalnesc aici!Bravo!Felicitari pentru sarcina!
Dupa cate CM de la 'pierderea sarcinii ai ramas din nou, gravidutza?
Altcumva, cum mai esti tu?! Sper ca toate lucrurile sunt bune. Te

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

Buna dimineata burticute,
In primul rand sa intru in gasca vesela: UM 23.12.2006/DPN 29.09.2007/ DN 01.07.1972, mai am o fetita de 7ani si 10 luni.
Cam asta cu prezentarea. Ca si dr. merg la Marcel Moisa la Giulesti. Nu m-am programat inca la control , vreau sa mai astept o saptamana sa poata vedea ceva la ecograf. Anul trecut am pierdut o sarcina la 12 sapt si acum am ramas insarcinata exact in luna in care ar fi trebuit sa nasc.
Va doresc la toate burticutele sarcini usoare si bebei sanatosi si sa ne dam numai vesti bune.
Pupici

cristina

Mergi la inceput