Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina si eu am avut cateva zile in care nu am luat acidul folic din cauza gretei dar nu cred ca are nimic mai ales ca e de 5 mg.Rucsi imi pare rau dar ar trebui sa te interesezi daca nu poti lua tratamentul in trimestrul 2 am inteles ca atunci e mai sigur. Acum nu stiu nici eu poate trebuie luat neaparat mai intreaba si alt medic. Multa bafta!Myral7+

Mergi la inceput

Eu schimbasem de ieri semnatura nu stiu ce s-a intamplat. Sa vedem acum.Myral8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!
Trecem si noi sa va povestim cum e pe la noi!
Am inceput sa ma simt mult mai bine, aproape ca toata ziua nu am nimic, asa mai spre seara ma mai cuprinde cate o greata, dar e un fleac!Dar nu ma bucur prea devreme, ca stiu ca oricand pot sa revina, ca abia sunt in sapt.9, si ami e pana la 12 saptamani, cand teoretic scade densitatea lor.
Fara sa am greata, organismul a format si el anumite repulsii fata de unele mancaruri, produse alimentare etc.
In rest alerg cam des la wc, chiar si noaptea ma trezesc cel putin o data, se intampla si de 2 ori, dar nu vorbesc de ziua, ca atunci chiar ca alerg la fiecare ora.
Am sunat-o pe asistenta de la medic de familie, sa aflu de rezultatul analizelor, si au iesit foarte bune analizele mele, luni sau marti vreau sa merg sa-mi fac si analizele ptr listeria, CMV, toxop. si rubeola. Dupa ce vor fi gata, trebuie sa merg la med.de fam. sa-mi faca carnet de gravida!Si dupa aia sa ma prezint la doctorul meu cu tot dosarul complet!

Cam atat de la noi!Ma bucur mult ca pe multe dintre voi v-au lasat cat de cat greturile si va simtiti bine!

Cu intarziere ii urez si eu Carminei LA MULTI ANI!!!!

Alina8+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

neatza burtici
fetelor,am nevoie de sfatul vostru de aseara ma doare in spate (spre sfarsitul coloanei vertebrale) dar numai daca stau pe scaun sau fac multa miscare.daca stau intinsa,nu ma mai doare asa tare.tot de aseara ma doare in partea stanga a abdomenului.ma intepa in ovarul drept si ma lasa,apoi iar ma intepa si tot asa,la intevale de timp scurte.
azi,ma doare toata burta,si mii frica de mor.am citit ca fetele ce aveau dureri de spate au pierdut sarcinile la 6 sapt.
abia luni ma pot duce sa imi fac programare la doctor.nu stiu ce sa fac.am luat no-spa ptr dureri,dar nu ma lasa deloc.ieri am luat 2 no-spa si nu m-a lasat.
offffffffffff... nus ce sa fac

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

danielle incearca sa stai linistita in pat,daca zici ca te mai lasa daca stai intinsa,este tot ce poti sa faci.Nu te gandi la ce-i mai rau.Linisteste-te!Mai ia un No-spa si stai cat mai mult in pat!Ai grija de tine!

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

danielle02 imi pare rau ca ai dureri de burtik si de spate; nu astepta pana luni, mai bine mergi la urgente sa-ti faca o ecografie si poate iti dau ceva pastilute sa te linistesti,ori ceva de sustinere daca e nevoie. Iti tin pumnii sa fie totul ok. Si eu am avut aseara niste dureri de burtik, ba prin stanga, ba prin dreapta, dar eu sunt foarte hotarata sa merg la urgente in cazul in care ma simt prea rau sau nu sunt sigura.
Sa auzim numai de bine si la toate burticoasele.

6+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

mama-mama ce se mai scrie la noi, la mamaici se sept-oct 2007...

eu am avut si am, in continuare probleme cu ablactarea lui sebi...imi este foarte greu, se intaresc sanii si fac numai duluir, ma ard, mai pun gheata, apa rece, da' degeaba..aseara am cedat si i-am dat sa suga....a fost asa de bine si pentru mine si pentru el...o sa o fac progresiv, desi dr mi-a zis sa nu-i mai dau deloc.

NU POT SA-L INTARC DINTR-ODATA.

daca cineva s-a mai confruntat cu situatia mea, VA ROOg, sa-mi spuneti parerea voastra....cum afecteaza sarcina continuarea alaptarii?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

blueeyes.marunzika, multumesc de sfaturi.
offfff e asa greu.mii frica sa mai iau no-spa,
oricum,cred ca ma duc la urgentze daca apare ceva rau.nu am scurgeri sau sangerez,sunt curata,durerea asta ma nelinisteste cel mai tare

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Danielle eu cred ca daca durerile nu sunt mari nu e vreo problema mai ales ca esti in sapt 4 si sunt normale dureri ca la ciclu si chiar mici pete de implantare. Stai in pat si ia no spa ca rau nu face (eu as lua si utrogestan preventiv) dar mai bine intrebi medicul.Bumbita am gasit pe reclama un articol alaptarea in tandem unde scrie f multe si eu am inteles ca nu ar fi obligatorie intarcarea ca nu afecteaza embrionul. Acum tu hotarasti tinand cont si de sfaturile medicului. Sau daca poti afla de alte mamici aflate in acceasi situatie.Myral8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu-l intarca dintr-o data...ca abia esti la inceput!!!
intarcarea ar trebui sa dureze cam o luna, da-i sa suga dar din ce in ce mai putin...eu daca as fi in locul tau as alapta pana in aprilie linistita, serios, nu se intarca iarna, unele mame alapteaza in tandem...

hraneste-te f bine cu lactate, proteine de calitate cs legume/fructe si alapteaza, sfatul meu e sa nu suferi!!!

eu am alaptat fata pana la un an si 8 luni, am intarcat din cauza de examene ca trebuia sa ma izolez ca sa invat...si tare rau mi-a parut, la bebe asta am sa alaptez cat mai mult posibil.

Eu cred ca inca 3 luni mai poti alapta fara sa-ti fie afectata sanatatea!!!

eu n-am mai scris pt ca m-am intristat cu analizele...mi-a iesit streptococ de grup B si trebuie sa iau antibiotic plus niste ovule timp de 10 zile.

Stiu ca nu-mi afecteaza acum sarcina si ca e periculos numai la nastere (il am vaginal), dar e prima data cand nu sunt "perfecta" la analiza de secretie si m-am simtit ingrozitor, stiu ca sunt exagerata, dar....

stie cineva cum se transmite streptococul de grup B?
Irlkandeza, dand o cautare pe forum am citit ca si tu esti purtatoare, stii mai multe amanunte?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput