Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Irinabobe, eu am nascut prima data cu dr. Badiu si acum tot cu el o sa nasc. Sunt f multumita de el, se poarta frumos, raspunde la telefoane, e optimist si tonic....chiar e ok. Eu ma duc la el la CMU ( Centrul Medical Unirea).Stiu ca il mai poti gasi si la Spitalul Municipal, in Ambulatoriu, in fiecare marti si joi.Daca nu ai mai fost niciodata, tre' sa te duci dimineata devreme,chiar inainte de ora 7 ( se deschide la 7 dar la 7 fara zece sunt deja persoane la coada).Ti se face o fisa, ti se da un numar de ordine si apoi fie astepti acolo fie pleci si vii mai tarziu ( intrebi cam pe la ce ora vine doctorul, vezi a cata persoana esti si iti faci tu un calcul aproximativ.....fiecare persoana sta in cabinet cam 10-15 min).Varianta a doua e mai comoda, daca nu esti intre primele persoane, caci altfel ai mult de asteptat.Te previn ca ora la care ti s espune ca va cobori dr Badiu nu e niciodata batuta in cuie, daca intra intr-o operatie urgenta se poate decala si cu 2 ore....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Pentru dr.Iosup incercati la 0724.464.646 pentru programari si luati de bun ce v-am spus caci aseara am fost la dr.Tutunaru si era si dr.Iosup la cabinet avea programari..
Este un dr.tare dragut si iti explica tot la ecografii si eu si taticul abia asteptam sa ajung sa fac un 3d sa vedem totul la bebe...

pupici

mirella
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by danielle02

neatza burtici,
ce stiti de ceaiul negru?fetele?are ceva daca consum in timpul sarcinii?bineinteles ca il beau cu multtt lapte,asa simplu,nu pot,e prea tare.

toate burticoasele

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/pmQxO.png

Este acelasi ceai ca si in Irlanda, sa sti ca nu prea e bun pt. nimeni, dar mai ales pt. gravide. E f. puternic, e aproape ca si cand ai bea cafea, chiar daca e cu mult lapte, eu imi storc o jumatate de lamaie cu o lingurita miere si apa fiarta calda, cam asta e ceaiul meu la servici, e f. bun.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by Zamfirica

Cristina, Pinacolada, tocmai am scris ca Iosup nu mai lucreaza la Diagnosis. Am sunat eu pt. programare si asta mi-au spus!
Asa ca incercati la CMU sau la noul cabinet despre care a scris Mirella.

Zamfi, mamica Otiliei
in asteptarea lui number 2

ok! multumim mult!

Pinacolada

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Mai fetelor, e normal sa n-am varsaturi si greturi ? Ca tot am citit ce prost va simtiti si ma gandesc ca numai eu sunt altfel? Singura mea problema deocamdata e ca sunt constipata, mi-a somn toata ziua si mananc f. des, primul lucru cand ma trezesc trebuie sa mananc ca ma roade stomacul.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Aoleu, cum asa dezlipirea samburelui? La eco? Eu tocmai ma programasem sa mai fac o eco si luni, ca sa scap de piticii pe creier ca ma simt prea bine in ultima vreme.

Am fugit sa iau si analizele care sunt gata, va mai scriu de acasa.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Probabil e eco intravaginal, nu cel exterior facut pe burtica.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Irlandeza, si eu ma simt bine. N-am greturi si n-am avut nici la prima sarcina.
Laurici, tu ce mai faci? Te mai doare burtica?
Betty, tu pe unde te-ai ascuns?

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de Taby

Ceao,sunt Taby,si sunt insarcinata in 8 sapt.sunt foarte happy,si as vrea sa ma inscieti si pe mine in listuta gravidutelor din sept.2007
speram ca lucrurile sa decurga bine...Va multumesc si va pup gravidutelor

tabytha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Irlandeza, nu stiam ca esti gravida! FELICITARI! Te stiu de la aspirante, ma bucur enorm pentru tine. Nu te ingrijora de greturi, la mine au venit dupa 8 saptamani.

Editez sa adaug ca eu am facut de la 4 saptamani vreo 4 eco cu sonda si aveam sangerari. Copilul a ramas acolo si e bine, cu o eco normala nu s-ar fi vazut mai nimic la 4 saptamani.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irlandeza eu zic sa profiti de faptul ca nu ai greturi si sa te hranesti bine. La mine au aparut in sapt 6 in forta si deja am slabit 2 kg nimic nu pot sa mananc e f rau, orice miros imi produce greata chiar si cel de parfum. Nici eu nu am avut greturi absolut deloc la prima sarcina si totul a fost perfect.Iar despre eco nu cred sa faca vreun rau nu am auzit asa ceva eu am facut deja 2 intravaginale si una abdominala si totul e ok.Myral7+

Mergi la inceput