Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Blueeyes, cezarienele au fost la interval de 5 ani si jumatate dar asta pentru ca nu am ramas gravida mai devreme. Daca era dupa mine as fi ramas gravida si imediat dupa cezariana. Nu trebuie sa te sperii, nu are ce sa se intample. Pericolul este de ruptura uterina care se intampla numai daca ajungi in travaliu. Asta trebuie sa eviti. Sa-ti programezi cezariana astfel incat sa nu ajungi la dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Bumbita, noi ne-am gandit deja demult la nume pentru number2. Daca va fi fetita (cum presimt eu) o va chema Iarina sau Adela. Daca va fi baiat il va chema Toma. Noi vrem un singur nume, pt. ca asa are si Otilia.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Rucsi, ce ai? Fete?

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Multumesc mult pentru incurajari, Rucsi!
Asa este,trebuie programata cezariana mai devreme pentru a se impiedica inceperea travaliului.

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

ma alatur si eu UM 17.12.2006. eu nu am greturi deloc. e normal? sau poate incep mai tarziu!!!! am doar mici dureri ca la ciclu, dar vagi .... va salut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna fetelor mi-ati lipsit.Am intrat sa va salut si sa urez bun venit celor noi gravidute. NanaMotoc sa stii ca nu esti chiar singura ''incostienta'' care vrea sa faca primul control la 2 luni.Si eu as vrea cam aceelas lucru,ptr ca am auzit ca o ecografie facuta prea devreme poate provoca dezlipirea '' samburelui'' de pe peretele uterului,si m-a cam speriat lucrul asta.Stiu ca este putin probabil sa se intample,dar oricum eu nu ma grabesc la medic pana luna care vine.Pana atunci incerc sa mananc cat mai sanatos,multe fructe si legume,sa i-au zilnic acid folic si sa ma odihnesc cat de mult pot.In rest astept sa merg dupa 12 febroarie la primul control.
Fetelor eu ma simt binisor,am si greturi dar suportabile.E adevarat ca uneori am simtit o puternica dorinta de a vomita insa s-a terminat cu bine.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aoleu, cum asa dezlipirea samburelui? La eco? Eu tocmai ma programasem sa mai fac o eco si luni, ca sa scap de piticii pe creier ca ma simt prea bine in ultima vreme.

Am fugit sa iau si analizele care sunt gata, va mai scriu de acasa.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Zamfirica, am 2 baieti, unul de 9 ani si altul de 1 an si 2 luni. Iti dai seama ca-mi doresc tare mult o fata dar sunt slabe spearnte. Am avut numai baieti . Ce-o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie.

Mergi la inceput

Picaflor sper sa-l vad la 6 saptamani , care se vor implini marti.Nu mai am rabdare. Din cate am inteles ,iti doresti fata ? Sa dea DD sa fie ce vrei tu si foarte sanatoasa pe deasupra.

Mergi la inceput

Apropo, stie cineva la ce clinica este dr. Iosup ?

Mergi la inceput