Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
Roxana si mie mi se pare ca ma simt prea bine in ultimile 2 zile,asera ma mai incercat o senzatie de greata ,dar foarte usor,sa speram ca totul decurge bine pt BB.
Irlandeza no-spa este doar pt dureri,daca nu te doare nu trebuie sa iei no-spa,in schimb utrogestan poti sa iei este pt mentinerea sarcinii.
Sheherezada iti doresc multa bafta la doctor!
Teodoran stai linistita in pat ,cat poti de mult sa fii intinsa ,nu face efort si totul o sa fie bine.
FETELOR sa va spun cum mi-a calculat soacra mea ce o sa avem,nu stiu cat sunt de reale si de corecte rezultatele ,dar dupa spusele ei o sa am fetita.
sangele se shimba odata la 4 ani,se ia data nasterii asotiei si sotului si se calculeaza din 4 in 4 ani.si a ciu data este mai aproape de 2007 inseamna ca va avea acelasi gen ca si el
va dau un ex la mine
eu sunt nascuta in 1974+4=1978+4=1982...1986...1990...1994...1998...
2002....2006
pt sot ultima schimbare ar fi in 2004
deci e mai aproape la mine decat a sotului,in concluzie ar trebui sa fie fetita
incercati si voi ,dar nu garantez ca este real.
LAVINIA8+
La noi amandoi a iesit 2006, deci ce este pana la urma ? Te pomenesti ca sunt gemeni!!!
4+Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by bumbita
fetele am fost si eu azi la echo
si cica" se prezinta un sac ovular de 10/10/17 mm, corespunzator unei sarcini de 5 saptamani si 5 zile. vezicula vitelina cu diametrul de 4 mm".
DPN 21 .09.2007
pinacolada, si celelalte fete care ati resuit sa faceti testul pentru depistaea testului va rugam mult sa ne spuneti si noua time zone si data conceptiei, se pune = 110 de la data prima zi a ultimei menstruatii??
poze si filmulete sebi
bumbita6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
Uau!! Eu sunt nascuta pe 21.09.
4+Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Meme1
Am postat in capitolul anterior dar banuiesc ca nu ai mai citit....
Mari irlandeza, felicitari pentru sarcina....tinem pumnii sa fie totul bine de data asta, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios....
Pupici mii,
Meme (mamica de sept-oct 2005 si sept-oct 2006)
Mersi mult, nu citisem mesajul tau de dinainte.

4+Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by andicu
Buna seara burtici!si eu pe la voi, ca vreau
neaparat sa fac niste urari :
Irlandeza, Piccaflor, Adimercedes, FELICITARI din toata inima!ma bucur tare mult pt voi! sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi si saricni usoare si la termen!
toate burticile FIV-oase si ne-FIVoase, foste Aspirante! sa stiti ca va urmaresc mereu si cu drag, mai ales ca suntem "vecine", mereu trag un ochi si pe la voi!
Andicu16+
Poze noi
sarcina usoara si tie.
4+Noi 2 singurei
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Salutare la toate burticile!
Vin si eu sa ingros rindurile mamicilor de septembrie...
UM 8 Dec DPN 14 Sept DN 22 Martie
Ieri am fost la eco si bebitu' meu are 9 mm si activitate cardiaca si e frumos foc...
Primul hop l-am trecut,in sensul ca avind doar o trompa partial permeabila,era riscul mare de o extrauterina....dar,slava Domnului,bebe e acolo unde trebuie...
Acum imi mai e frica pt ca atunci cond am ramas gravida eram sub tratament cu dostinex (pt hiperprolactinemie) si vitex agnus castus...si mai adaug si vreo 3 nurofen luate in primele 2 sapt.de sarcina....
Si cum sotul are astenoteratozoospermie severa combinata cu ce am eu si cu faptul ca am prestat doar in ziua 7 ,dupa care eu am plecat in tara nu m-as fi asteptat niciodata sa se intimple minunea,acum mai mult ca niciodata...
Medicii spun ca n-ar trebui sa fie probleme pt ca sarcina era inca f mica,insa 100% nu te linisteste nimeni...
Insa merg cu Dumnezeu inainte si sper ca-mi va ocroti bebitul si va veni sanatos pe lume!
Sarcina usoara tuturor!
Picca7+ (de fapt maine intru in a 7 a sapt)
Picca, chair nu ai de ce sa iti faci probleme. Primele cateva saptamani fatul oricum se hraneste din saculetul ce l-a carat dupa el, pana se formeaza placenta (sapt 8, cred). Deci poti fii linistita. Nu iti mai fa griji, ca nu ai de ce
."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by andicu
Buna seara burtici!si eu pe la voi, ca vreau
neaparat sa fac niste urari :
Irlandeza, Piccaflor, Adimercedes, FELICITARI din toata inima!ma bucur tare mult pt voi! sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi si saricni usoare si la termen!
toate burticile FIV-oase si ne-FIVoase, foste Aspirante! sa stiti ca va urmaresc mereu si cu drag, mai ales ca suntem "vecine", mereu trag un ochi si pe la voi!
Andicu16+
Poze noi
Andicu, multumesc. Sa te auda DD si sa ne ajute la toate. Iti tin si tie pumnii sa iasa totul super si sa ai o sarcina usoara in continuare.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
danielle02 spune:
buna seara burtici...

offfff de cate ori intru la odisee,am fluturasi in burtik ![]()
Doamne,nici acum nu imi vine sa cred,

sunt burticoasa.![]()
nana,iubita,mai un picutz si te ajung din urma cu gretzurile,
tre sa fim tari 

fata si burtik
eu am dormit numai 2 ore azi,in rest,am avut motoras,asa
am fost. ![]()
ma doare burtik cate un picutz,dar iau NO-SPA, si imi trece imediat.
am programare la doctor pe 12/februarie,abia astept sa vad si eu samburelul 

toate burticoasele,sa avetzi bebei frumosi si sanatosi.si.o sarcina usoara 
danielle
4+
adimercedes spune:
Tocmai am vorbit la telefon cu medicul de familie si mi-a zis ca analizele de sange si urina facute in 22 ian. mi-au iesit bune. Iar hCG a iesit la 6270, fata de 828 cu 4 zile inainte. Creste vertiginos, deci sper ca totul e ok...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
devylla spune:
Buna gravidute,
Am am ramas rau in urma.Sper sa va prind de acasa ca la munca nu prea am timp de citit.
Nu mai stau de mult pe la calculator,cum ajung acasa,am strang una doua aruncate si direct in pat.Ma astepata un maldar de rufe de impachetat de la inceputul saptamanii.
Cred ca ma simt obosita pentru ca nu prea pot manca si nu am putere.
Cu greata stau binisor in cazl in care imi i-au medicamentele.Mie mi-a prescris doctorul.Si oricum,cu tot cu pastile,nu pot manca,decat paine si legume fierte.Mirosurile ma termina
,indiferent ca e de parfum sau ulei prajit.
Multumesc fetelor care m-au incurajat,Roxana
Celorlalte fete va pup,sper ca sunteti bine.Citesc dde acasa si promit sa revin la zi
.
o zi frumaosa va doresc!
Sabina Y.
6+
japonia prin ochii unui amator
Zamfirica spune:
Laurici, stai linistita, iubita. Imi amintesc ca si pe mine m-a durut ca de CM la prima sarcina, eram chiar sigura ca-mi vine. Dar n-a fost si nici la tine nu va fi, eu sunt sigura. Te doare pt. ca uterul se mareste si se intind ligamentele, deja pe mine acum la a doua sarcina nu m-a mai durut deloc, era organismul obisnuit probabil.
Oricum in perioada asta poti lua vreo doua No Spa/zi ca sa fie uterul relaxat si sa nu risti vreo contractie mai puternica.
Picca, eu cred ca e fetita pt. ca ai spus ca ai avut contact doar in ziua 7. Ginecologul meu asa spune, ca daca se intampla exact in momentul ovulatiei sau cu maxim 12 ore inainte sau dupa ovulatiei, este baiat. Daca se intampla cu mai multe zile inainte de momentul ovulatiei, este fetita. Spermatozoizii xx (fetitele) sunt mai viabili si traiesc mult mai mult decat cei xy (baieteii) dar acestia din urma sunt mai rapizi.
Nu stiu daca este o teorie universal valabila, dar este una interesanta, iar in cazul meu (la Otilia) s-a verificat fiindca am facut-o oricand, numai in perioada de maxim nu.
Oricum vom vedea in curand daca e asa cum ti-am prezis eu...
in asteptarea lui number 2

si eu pe la voi, ca vreau