Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adi, eu nu fac sport deloc. Desi am intrebat medicul si am voie. Inainte de sarcina lucram pe niste dvd cu Cindy Crawford si dr Badiu a zis ca pot continua insa sa nu ma obosesc si sa ma treaca transpiratiile. Dupa prima incercare insa am avut niste dureri de burta tare nasoale si am abandonat. Apoi am mai facut bicicleta, insa la cat de rau imi fusese pana acum 2 zile numai de sport nu aveam nevoie sa imi zgudui continutul stomacului pe care si asa il pastram cu greu.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, revin cu rugamintea sa ne treceti si pe noi pe prima pagina - UM 15.12.2006 DPN 21.09.2007

incerc si eu predictiile voastre. sunt curioasa ce-mi iese.

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Am postat in capitolul anterior dar banuiesc ca nu ai mai citit....

Mari irlandeza, felicitari pentru sarcina....tinem pumnii sa fie totul bine de data asta, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios....

Pupici mii,

Meme (mamica de sept-oct 2005 si sept-oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gina, felicitari pentru sarcina!!! Te-am felicitat si la piticodrom, dar te mai felicit inca o data!!! Sarcina usoara si fara probleme, si sa fie baietel....

Pupici
Meme (mamica de sept-oct 2005 si sept-oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana ,daca sunteti nascuti amandoi in acelasi an,cred ca cel care este nascut primul dintrevoi este important...

repet nu stiu cat este de real calculul ,dar e distractiv asa sa ne mai omoare timpul.

LAVINIA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana ce-i cu tine? Esti bine?
irlandeza si bumbita v-am trecut pe listuta!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

fetelor care stiti cum se activeaza PM-ul,ca eu nu mai stiu ...pt o graviduta de iulie??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Lavinia mergi sus in stanga la mesaje private,intri la Options si activezi mesajele private.Bafta!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Irlandeza,testul de sange facut in aceasta dupa amiaza, imi va spune maine exact cum stau lucrurile.Speram ca totul sa fie bine de data aceasta. Am sa va tin la curent.
Sim_stoian, ma bucur tare mult sa te reintalnesc aici!Bravo!Felicitari pentru sarcina!
Dupa cate CM de la 'pierderea sarcinii ai ramas din nou, gravidutza?
Altcumva, cum mai esti tu?! Sper ca toate lucrurile sunt bune. Te

POZE

Multumesc, GinaM. Pe 3 oct am pierdut sarcina si in decembrie am ramas din nou insarcinata. Dar mi-am schimbat doctorul pentru ca tipa la care eram atunci m-a dezamagit si acum sunt la doctorul Tutunaru, care este un MARE OM. Sunt pe tratament cu Pregnyl, Utrogestan, acid folic, MagneB6 si Aspenter. Pana acum totul este foarte bine, nu am avut nici cea mai mica problema. Sa dea Domnul sa ne fie bine de data asta.

Sim 8
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

mirela

Mergi la inceput