Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Zamfirica spune:
La time zone puneti +2, eu parca asa stiu ca Bucurestiul e la +2GMT.
Va dau si eu un predictor, doar asa, de distractie ca eu nu cred in astea. Sunt atatea pe net si toate arata diferit. In orice caz, la mine asta se verifica pt. Otilia, dar cu siguranta e pura coincidenta:
http://www.parents.com/parents/multimedia.jhtml?multimediaId=/templatedata/parents/multimedia/data/1130420897249.xml
in asteptarea lui number 2
blueeyes2003 spune:
Acum mi-a iesit tot fetita!
Am calculat si pentru prima sarcina si mi-a iesit baietel,desi a fost fetita.
Mirela
7+Our little Miracle!
Zamfirica spune:
Sheherezada, bafta scumpo! Sunt sigura ca bobita ta e super bine sanatoasa. 
Aniast, chiar, ce faci iubita? Da-ne pls un semn ca sa nu stam ingrijorate...
in asteptarea lui number 2
laviniaN spune:
Roxana si mie mi se pare ca ma simt prea bine in ultimile 2 zile,asera ma mai incercat o senzatie de greata ,dar foarte usor,sa speram ca totul decurge bine pt BB.
Irlandeza no-spa este doar pt dureri,daca nu te doare nu trebuie sa iei no-spa,in schimb utrogestan poti sa iei este pt mentinerea sarcinii.
Sheherezada iti doresc multa bafta la doctor!
Teodoran stai linistita in pat ,cat poti de mult sa fii intinsa ,nu face efort si totul o sa fie bine.
FETELOR sa va spun cum mi-a calculat soacra mea ce o sa avem,nu stiu cat sunt de reale si de corecte rezultatele ,dar dupa spusele ei o sa am fetita.
sangele se shimba odata la 4 ani,se ia data nasterii asotiei si sotului si se calculeaza din 4 in 4 ani.si a ciu data este mai aproape de 2007 inseamna ca va avea acelasi gen ca si el
va dau un ex la mine
eu sunt nascuta in 1974+4=1978+4=1982...1986...1990...1994...1998...
2002....2006
pt sot ultima schimbare ar fi in 2004
deci e mai aproape la mine decat a sotului,in concluzie ar trebui sa fie fetita
incercati si voi ,dar nu garantez ca este real.![]()
LAVINIA
8+
adimercedes spune:
Fetelor, eu sunt bine. Adormita, ca de obicei si ca mai voi toate
. Azi nu am putut dormi la amiaza, parca aveam vartej in cap. M-am gandit si razgandit si nu am putut sa adorm, asa ca m-am ridicat din pat dupa 1 h. Macar m-am relaxat. Apoi am fost la Yoga, dar nu prea mi-a placut, prefer Pilates... Insa ieri am adormit bustean pe canapeaua din lounge, nici macar nu m-am miscat. Numai ca a sunat telefonul si m-am trezit brusc si cam ametita
.
In continuare nu prea am pofta mare de mancare. Macar bine ca nu imi e rau, desi daca ma fortez sa manac mi se cam face rau...
Voi ce exercitii fizice mai faceti?
Eu am calculat sexul lui samburici si mi-a iesit fetita la amandoua. Acum ramane de vazut.
Va tin pumnii la toate
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Sabina spune:
:_))))))))))))))))))))
Lavinia, la Sofia varsta sotului se impartea perfect la 4 ![]()
de aia o fi ea mai baietoasa:)
Mie mi-au iesit acu la toate calculele ca e baiat, ia sa vedem :)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Adi, eu nu prea facexerceitii pt ca nu suport m,ersul intr=o sala.Cand ajng pe munte am sa urc in excursii usoare si astept vara, ca mi-a promissotul ca ne duce o luna la mare in iunie, ca sa inot si eu calumea.Nu prea am incredere in piscine, si la mare unde mergem noi nu-ti da salvamarul cu vasla in cap daca inoti si tu mai mult de 5 metri :)
M-as duce la gimnastica de gravidute,. dar sincer, e scump pt buzunarul meu....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Rucsi, asa aveam si eu la prima sarcina si medicul spunea ca sunt ligamentele si nu contractii. Tot asa, era o presiune puternica pe partea de jos. Nu cred ca e ceva ingrijorator.
Lavinia, eu si sotul suntem nascuti in acelasi an, deci tot nu m-am lamurit ce e bb. Si la diferenta foarte mica intre noi.
Zamfi, la noua predictie e baiat. Insa la fie-mea se potriveste.
Tare distractiv. Las ca aflam noi!
Mie imi este foarte foarte foame si mananc ca o purcica de cand ma simt mai bine. Voua va e tot asa? O fi ok ca nu imi mai e asa rau?
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
bumbita spune:
fetele am fost si eu azi la echo
si cica" se prezinta un sac ovular de 10/10/17 mm, corespunzator unei sarcini de 5 saptamani si 5 zile. vezicula vitelina cu diametrul de 4 mm".

DPN 21 .09.2007
pinacolada, si celelalte fete care ati resuit sa faceti testul pentru depistaea testului va rugam mult sa ne spuneti si noua time zone si data conceptiei, se pune = 110 de la data prima zi a ultimei menstruatii??
poze si filmulete sebi
bumbita
6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
Roxana_G spune:
Si inca ceva, dupa predictiile astea si eu se pare ca trebuia sa fiu baiat.
Si cat isi dorise saraca mama un baiat...
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]