Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
sheherezada spune:
Am emotii foarte mari!Tocmai ma pregatesc sa merg la doctor si sa vedem ce parere are si ce sanse are bobita din burtica mea.Sper ca de data asta sa se intample o minune.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
rucsi spune:
cine ma ajuta si pe mine cu niste pareri ?Ma cam doare burta in partea de jos, de fapt nu e chiar durere ci ca o apasare, o presiune. Ceea ce ma intriga este ca nu-mi trece cu nospa. Ce poate sa fie ? Sunt tare speriata. Si inca ceva, sunt tare balonata, sa fie din cauza sarcinii ?
Apropo, la testul de depistarea sexului copilului, ce se trece la data conceptiei, ca nu stiu exact data ? Sau se trece data ultimului ciclu ?
Sabina spune:
vaaai, ce dragute sunteti!!!
imi vine sa va imbratisez pe toate!!
Roxana, am sa renunt la sarea ascunsa din alimente gen cascaval, sau sunca, ca sare nu adaug in mancare de felul meu niciodata, tocmai pt ca am tendinta asta.
acu am dormit 2 ore dupa analize, si mi-am lasat fetita la desene, sunt total denaturata, da nu mai puteam , si am moralu mai ridicat ![]()
mie mi-a iesit baietel dupa calculele alea :)
eu inca mai am oaresce dureri ca la CM, dar am avut si la Sofia mai multa vreme.Nu am alte simptome gen pete , asa ca nu-mi fac probleme deocamdata.
Teodoran, nu poti sa suni dr? Saracuta de tine, cred ca esti speriata, dar fii optimista!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
teodoran spune:
Poate esti constipata si de aia ai durerile, sau poate elimini gaze si doare pe "traseu", mie asa mi s-a intamplat.
Eu zic sa iei no-spa in continuare, ca sigur iti face ceva bine.
7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
nature spune:
Ce se trece deci la timezone pt Romania?
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Roxana_G spune:
Merge link, pardon, insa nu stiu ce sa aleg la timp
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
blueeyes2003 spune:
sheherezada bafta la intalnirea cu bebe din burtica.Fii optimista ca totul va fi bine!Te asteptam cu vesti bune!
Rucsi
incearca sa iei in continuare No-spa pentru ca trebuie sa inceteze durerile.Nu te panica!
Sabina
desi nu stiu cum arati,sunt convinsa ca nu ai cum sa fii grasa si urata,orice femeie insarcinata este frumoasa in felul ei.Si eu trebuie sa renunt la sare pentru ca am avut probleme cu tensiunea arteriala la prima sarcina.
Dureri de burtica am avut si eu cam 2 saptamani dupa,ca cele de CM.
Mirela
7+Our little Miracle!
Roxana_G spune:
Este tot fetita!
Nu prea m-am descurcat la time zone si chiar si ziua conceptiei am pus-o aproximativ. In plus la time zone a fost si mai dificil intrucat cred ca bb nu a fost conceput cand eram in tara si nu imi dau seama ce ora trebuia sa pun. ![]()
![]()
![]()
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
antosit spune:
Scuze fetelor ca dau buzna asa la voi, dar am aici o prietena de care nu mai stiu nimic.......ANDREEA (Aniast) mai da si tu un semn sa stim ca tu si BB sunte-ti OK!
Anto
Zamfirica spune:
Rucsi, stai linistita ca nu sunt contractii. Daca erau, treceau cu No-Spa, asta actioneaza asupra musculaturii uterului. Probabil sunt ligamentele care se intind. Nu-ti face griji. Balonarea e normala, toate cred ca suntem balonate. La data conceptiei treci si tu data aproximativa a ovulatiei, 14 zile dupa prima zi a ultimei menstruatii.
in asteptarea lui number 2