Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, nu poti suna medicul sa il intrebi inainte de eco? Macar pentru linistea ta.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetele!Eu maine fac 8 sapt si imi fac sperante sa mai treaca greturile ca vad ca cele care au facut 8 sapt se simt deja mai bine.Ma gandesc ca mai rau de atat nu se poate de acum incolo macar sa ramana la fel.Rox multumesc de sustinere si chiar acum mi-am adus aminte de la eco ca si sacul meu se vedea pozitionat sus (asa am interpretat eu).Pinacolada te rog mult daca gasesti cum se numea remediul pt greata sa-mi spui si mie.teodora eu zic sa stai linistita ca nu cred ca se poate intampla ceva rau doar cu un chegulet mai ales ca tu ai mai demult petele si pana acum a fost bine. Eu nu am putut primi reteta gratuit ca cica numai cele care nu lucreaza primesc gratuit. Tu lucrezi?Myral7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

I-am dat mesaj dnei dr. dar vad ca nu mi-a raspuns pana acum. De fiecare data cand o sunam tot ce imispunea era sa stau linistita in pat ca totul va fi bine.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandezanu stiu ce sa zic...daca ai avut asa dureri atunci poti sa iei Utrogestasn macar 2/zi(mie asa mi-a dat) si No-spa la dureri de burta.Cum sa nu iti dea nimic,lasa asa la voia intamplarii?
Sa stii ca eu nu am vrut sa iau Utrogestanul la inceput,nu aveam nici o problema,la prima sarcina am am trecut cu bine de primul trimestru si nu am avut nici o sangerare,iar acum mi-a dat asa preventiv,ca nu are ce rau sa faca.Din pacate ieri am sangerat putin si acum este de folos.

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

SabinaNu ai cum sa fi nici grasa nici urata, fi serioasa! esti cea mai frumoasa si vei fi din ce in ce mai frumoasa....
pentru gender predictor : http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.
pupici

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irlandeza de obicei daca nu ai probleme e bine sa nu iei nimic dar am vazut ca ai avut un avort spontan si mai bine e sa iei utrogestan ca e pt fixarea sarcinii. Si nu cred ca e intotdeauna adevarat cu selectia naturala ca atatea fete au avut probleme si cu tratament de sustinere au avut bebei sanatosi.Myral7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Inca odata adresa sa vedem daca merge:
http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

burticile
fetele,eu am dormit de mi-a amortit totul in mine.in viatza mea nu am dormit asa mult
azi dimineatza am vomat din cauza mirosului de cafea.sfarcurile inca ma mai dor...
dar ce frumos ca e bine

danielle 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Pinacolada multumim pentru link!
Mie mi-a iesit fetita!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Dar ce alegeti al timezone? Aveti idee pentru Romania ce trebuie sa alegem?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput