Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

Mihaela stai linistita acolo . Mai bine verifica vremea sa nu ramii inzapezita pe undeva. eu daca as fi in locul tau nu as veni. tu faci cum crezi, dar trebuie sa te gindesti bine. s-ar putea sa obosesti f rau. da-ne un semn cind ei o hotarire.
stiu ca itt este greu acolo, dar esti in siguranta.

sper ca te-am convins sa te mai gindesti\.

carmen76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mihaelaaaa stai tu linistita la zapada ta ca e prea obositor un drum pana in Romania.....lasa ca vii dupa ce nasti....nu uita ca nu esti singura esti cu noi......mai ales ca acum ai facut rost de sare de gata cu zapada...

Paxela imi pare rau pt baiete....dar ce faci tu de le strangi pe toate...nici nu stiu ce reprezinta conjunctivita asta dar ai mare grija

Diana 29+

Mergi la inceput

Va zic noapte buna ca vad ca sunt singura somnambula de pe forum ....voi dormiti la ora asta...pupici si sa aveti o noapte cat mai linistita

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mai fetelor...pana acum eu eram asa..sa zic 50%-50% cu plecarea in RO,dar acum...ca vad ca nimeni nu m-a sfatuit sa ma duc....chiar ca nu m-i se mai pare o idee buna...
Sunt curioasa ce-ar zice sotul...dar probabil ca n-o sa fie nici el de-acord!

Mihaela30+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor

CE faceti dormiti??

Haideti la un ceiut cald sau .... o cana de laptic...sau o cescuta mica mica de cafea cu mult lapte...

hai trezirea

Diana 29+

Mergi la inceput

Acum sa dau raportul despre noaptea trecuta care a fost cam scurta

Am fost in vizita la niste prieteni si am stat pana pe la 12 noaptea cu riscurile de rigoare... ducreri de spate si niste butuci de picioare.....dar mi-am luat carti ca nu mai aveam ce citi de la mine......cat este de minunat sa ai timp sa citesti....sa fiu sincera cred ca nu am mai citit din facultate

Pe la trei a venit socrela la noi ca se simte destul de rau[ v-am mai zis eu ca are gripa]...si s-a dus omu cu ea la urgenta......s-au intors pe la 4, eu normal ca nu a mai dormit in acest timp......ma bucur ca e ok, nu are nimic la plamani, nu are nici febra decat o tuse foarte tampita......aia a zis ca o mai tine cel putin inca o saptamana cu tot cu tratamente......

Omu a intrebat si pentru mine preventiv si a zis ca oricat m-as feri si oricat am tine-o izolata tot exista probabilitatea sa iau si eu........imi este cam frica......o sa iau oscilococcinum preventiv....e homeopat si nu are ce rau sa-mi faca

M-am intins cam mult

Pupici si va astept la raport

Diana 29+

Mergi la inceput

Tot eu

Mihaelaaaa ma bucur ca ai luat decizia asta de a ramane in Germania....pupici multi si nu uita ca nu esti singura esti cu bebe si cu noi

Diana 29+

Mergi la inceput

Revin mai tarziu ca vad ca sunt singura cuc pe aici....

Nu am cu cine sa ma conversez

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Raisa draga faci bine sa iei oscillococcinum. Si mie mi l-a recomandat homeopatul meu. Si daca tot esti de acord cu homeopatia am sa-ti spun ce mi-a mai zis sa iau in caz de raceala (din pacate stiu doar denumirea lor de aici, dar poate-i la fel si-n Ro), asadar :
ALLIUM CEPA 5ch (pentru raceala cu stranuturi si apa in nas), 3 bilute la 1-2 ore
BELLADONNA 5ch (pentru raceala cu durere in gat, gat rosu si care ustura), 3 bilute la 1-2 ore
MERCURIUS 5ch (pentru raceala cu durere in gat, respiratie urat mirositoare si gust rau in gura, limba alba), 3 bilute la 1-2 ore.

Pana acum am avut rosu in gat si-am luat BELLADONNA si vreau sa-ti spun ca mi-a calmat gatul de la primele 3 bilute...le-am luat vreo 2 zile si gata, am scapat de raceala.

28+ poate o sa-l cheme Riccardo sau Edoardo...ce ziceti?

Mergi la inceput

Multumesc mult Alesandra...da am mare incredere in medicamentele homeopate....daca o sa ma nevoie o sa apelez la listuta ta iar oscilococinum am luat in septembrie preventiv 6 tubulete din alea saptamanal timp de 6 saptamani si iata-ma ca nu am racit deloc in sarcina si am trecut peste doua raceli ale colegelor de birou fara sa iau si eu racela

pupici

Diana 29+

Mergi la inceput