Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara tuturor!
Fetelor aveti mare grija la efortul fizic! Eu am avut muncitori in casa pina ieri (zugravit camera bebe si sufragerie) si ieri am tot forfotiti pe linga ei ba da cu matura ba pune-le sa manince nu cine stie ce, dar nici degeaba nu am stat si sa stiti ca aseara am avut contractii extrem de dureroase! Am zis ca asta e! Il sunam pe doctor si vedem daca nu nastem pe drum! M-am speriat tare de tot! Azi am stat si nu am facut nimic si imi este super bine!
Aveti mare mare grija ca nu e de joaca!
Amma am auzit de la cineva ca saltaua de cocos si cea din iarba de mare are fi cele mai proaste. Cica se aduna si se face ghemotoace ghemotoace ca lina. Eu nici macar nu am vazut cum arata dar asa am fost sfatuita, sa nu iau ca nu sunt bune. Se pare ca Relaxa Mizil ramine tot mai buna decit noile aparitii. In privinta caruciorului inceraca la Brevi. Am uitat sa ma uit de unde esti, daca esti din Bucuresti eu am fost pe Bdul Dacia la un magazin cu astfel de produse si acolo am vazut un carucior cu 3 piese cum iti doresti tu. Era vreo 20 mil.
Va sarut pe toate,
Gabi 34sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Intru fuguta sa va salut. Fetelor, mai usor cu stersul geamurilor si curatenia...vreti sa va mutati la mamici de ianuarie-februarie? Ori poate voi aveti mai multa putere; eu personal obosesc si de la spalat prea multe vase, sotul meu ma trimite mereu sa stau in pat, ca face el. Bine, o inteleg pe Mihaelaaa ca e singura, draga de ea, dar mai bine evitam anumite activitati.

La noi, totul e bine, bebita in activitate dar nu da suturi prea puternice asa ca nu o deranjeaza pe mami deloc. Abia astept sa treaca luna februarie, mai ales acum cand parca am asimilat ideea de nastere naturala si s-a mai dus teama.

Va las, ca nu mai pot sta pe scaun.

32+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

sorry, a sunat cineva la usa si am trimis mesajul incomplet ca sa nu-l pierd ca alte dati.
Deci AMMA- spalatul geamurilor e o treaba serioasa. Si eu le-am spalat dupa ce ne-am mutat (la 28 sapt) dar nu le-am spalat decat pe interior si nu am stat sa le frec bine ci pur si simplu am folosit un dispozitiv de ala pentru parbriz astfel ca le-am luat asa in mare praful si varul. Deci nu te sfatuiesc sa le speli. Si in cazul meu oricum a venit mama dupa 3 saptamani si mi le-a spalat ca lumea cand eram eu la serviciu.

CARMEN94 nu-ti mai fa griji ca ai cazut. Chiar si in cazul unor cazaturi serioase daca nu se intampla nimic deosebit in timp de 5 ore de la cazatura inseamna ca bebe nu a fost afectat. Daca misca si e ca inainte atunic nu ai de ce sa-ti faci griji. Sper insa sa nu ti se mai intample asa ceva.

Cam asta ar fi tot. Stari de oboseala, picioare umflate, noi arsuri experimentez si eu.... A, si dureri de spate in partea dreapta in dreptul rinichiului. Dar sa fim noi sanatoase si bebeii ca ne trec toate. Eu inca raman la parerea mea ca-mi va lipsi burtica din cand in cand. Asa-mi place sa-l simt pe bebe......

33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Mihaelaaa...............sa sti ca si eu m-am gandit ca bebele nu a patit nimic ,mai ales ca si-a revenit repede si a inceput cercetarea prin burtica,dar deh!panicoase cum suntem noi!!!!!!!!!!multumim de raspuns.

quote:

mirandolina Posted - 25/01/2007 : 19:44:46 PS
Mai lasati geamurile si datul zapezii din curte ca nu de asta are nevoie bebele! E adevarat ca am urcat la 1800 de metri in luna a 4-a, dar asta nu inseamna ca suntem invincibile, ba dimpotriva! Haideti sa profitam de faptul ca nu mai e ca pe vremea mamelor noastre, cind aveau saracele 4 luni prenatal + postnatal de n-aveau timp nici sa-si cunoasca copiii. Luati-va timp pentru voi si pt odihna. Nu exagerati!

asa!asa!zi-le mirandolina !poate asculta si se cumintesc!
chiar asa mai fetelor!!!!
ce va venit acum cu stersul geamurilor????si datul zapezii ????

Mihaelaaa.......eu cred ca trebuiesc facute si astea,stiu ca esti singurica si iti este greu,dar trebuie sa ne gandim la bebeii nostri acum!!!!nu putem merge pe ideea,,lasa ca poate nu mi se intampla chiar mie!,,

AMMA.......ce-ti veni fetita cu stersul geamurilor pe un timp ca asta?si mai ales graviduta?!?!eu nu m-as incumeta!!!!inainte de sarbatorile de iarna am zis ca fac si eu curatenia generala si cand am ajuns la geamuri bineinteles ca l-am rugat pe sotul meu sa le stearga.in 10 minute el terminase de sters geamurile la salon!!!!
stati sa auziti metoda!!!!!.
a scuturat bine,bine jaluzelele,a dat putin cu carpa pe interiorul geamurilor(nici macar nu le-a deschis)si a pus jaluzelele la loc(bineinteles lasate!)
zice el:,,lasa ca nu vine nimeni la noi sa dea jaluzelele la o parte sa vada daca avem geamurile sterse!!!,,

Carmen

Mergi la inceput

tzuna.............merci de raspuns.abia acum am citit mesajul tau.trebuie sa fim bine!
CU TOATELE! si bebeii la fel!!!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mai fetelor....eu una am terminat cu datul zapezii la o parte...ca am dat telefon la verisoara-mea sa-mi aduca sare....deci ,i-am gasit zapezii leac!!!!!
Si oricum maine vine sotul...daca va mai ninge asa tare,nu mai trebuie sa fac eu asta...
Numai ca vinerea viitoare pleaca iar,pt 10 zile de data asta ,si mie mi-a venit o idee care nu-mi da pace.....ce ar fi sa ma duc eu in RO pt 10 zile????
Dar oricum mi-e si cam frica....atatea ore in autobuz,sa nu se intample ceva...sau sa nasc prin RO,chiar n-as vrea!
Si nu stiu daca e o perioada buna de calatorii asa de lungi,ca de....mai sunt vreo 2 luni si trebuie sa vina bb.
Voi ce ziceti...sa ma duc sau sa NU ma duc ????
Maine o sa vorbesc cu sotul sa vedem ce zice si el....

Mihaela30+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

revenim si noi la raportul de seara si evident cu vesti "minunate", azi a mai capatat fimiu una, are conjunctivita, nu stiu de unde toate problemele astea si toate la mine dar cred ca voi exploda, si spunei unui copil de 2 ani ca mami nu poate sa pupe , sau nu pune mana pe fata lui mami

Alexa32+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

mihaela in nici un caz
nici prin gand sa nu iti treaca sa vin in romania acuma
stai acolo cuminte dupa ce vine bb mai vez tu cand mai poti sa vi
rabda inca 10 zile zingura ai grije de tine si de bb

matilda30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Asa e, Mihaela, stai cumintica acolo. Nu e deloc indicat sa calatoresti dupa luna a 7-a.

Mergi la inceput

Mihaelaaa.................te mananca in talpi?!?!?!stai cumintita si relaxaza-te ca nu e de mers acum pe atata drum si asa o vreme!!!!

Carmen

Mergi la inceput