Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor
vin si eu la raport
nimic nou in afara ca este vremea urata.
Roxanici mersi ptr puding a fost foarte buna
multumesc ptr ceauti calduti este buna dar eu nu prea beau ciai.
Magda felicitar prt baietel sa fiti sanatosi amandoi.
Loina_In sa ai grija de tine si de bb
Elyanne nu te supara pe soacra lasa sa spune ce vrea ,faci parca nu auzi ce spune ea,tu si bebelusi sa fiti sanatosi.
sper ca am raspuns la toate cate un pic si asa cum am crezut eu ca este mai bine,daca am uitat ceva mai revin.
va pup pe toate

matilda30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna fetelor. Am stat departe de net o zi si ati umplut sase pagini!!! Sa o iau in ordine: camitu, si eu nasc cu corina grigoriu, undeva prin februarie. DPN e 4 martie, dar slabe sanse sa ajungem pina acolo. Imi recomanda cezariana, pt ca bebelina mea n-a catadicsit sa se intoarca cu capshorul in jos. Eu nu vreau cezariana, asa ca o sa fac tot posibilul sa nasc normal.
elyanne eu ma straduiesc sa stau in pat, dar nu pot sa nu spal o farfurie, sa incalzesc o ciorba sau sa pun o rufa la spalat. Si-asa ma bufnise plinsul acum vreo doua seri - m-a lovit depresia de atita stat. Ca te saturi si de carti, si de net, si de televizor (asta in primul rind). Deja ma ustura okii... Ai grija de tine si de bebe, in orice caz, voi sunteti pe primul loc.
mihaelaaa, las-o mai usor cu lopata, mai ales ca simti presiune. Si eu simteam presiune, dar deh - eu stateam 8 ore la serviciu, 6 zile din 7, 2 ore pe zi s-o ajut pe mama, pe la 7 seara incalzeste / gateste acasa, mai aranjeaza prin casa ca e ca la balamuc, pina m-am trezit cu colul de 11 mm. Asa ca las-o incolo de zapada. Sanatate tie si bebelui.
loina_ln, ai facut ca mine. Citeste mai sus si o sa intelegi. 8 ore pe scaun nu sunt odihna ci timp bereket si pozitia ideala pentru ca bebele tau sa "forteze iesirea". Iti urez multa sanatate si nastere usoara.
Hai ca am scris si eu un roman... Eu fusei aseara la doctor si mi-am luat cultura de col - asta mai lipsea acum, ma suspecteaza ca ascund un streptococ. Personal, nu cred in existenta lui, dar paza buna trece primejdia rea. Rezultatul vine abia miercuri - ce naiba o dura asa mult, nu inteleg - o saptamina pentru un streptococ...
Marea mea problema, asa cum am scris si mai sus, e ca bebele nu s-a intors si am deja 34+ :(((( aproape 35. Ce sa fac? Sfatuiti-ma!

Pupici si sanatate tuturor!

Mirandolina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

BiancaM ce dragut cu burtica la asfintit pe plaja....super il faci romantic pe bebe...

Roxana burtica ta creste pe zi ce trece...tu ziceai ca te-ai ingrasat unde?... nu se vede deloc...decat burtica rotunjica

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Pupici muuulti pentru zilele in care nu am putut intra.
Eu nu am net acasa si acum am reusit sa citesc tot din urma
Bun venit gravidutzelor noi in galeria noastra
Felicitari mamicilor care inscriu saptamani importante pt bb-ii lor Elyane, Monica_b; sa aveti grija de voi
Fetelor cu probleme : CURAJ DD ARE GRIJA DE NOI
fotbalistul meu ma loveste continuu dar eu sunt fericita, ma misc greu, transpir mult dar nu ma las mai lucrez cat pot si ma incurajez ca totul va fi bine.Am ajuns pana aici.Ce a fost greu a trecut.Ultimele 2 sarcini nu au trecut de 2 luni asa ca totul va fi bine
Baiatul meu stie ca va scriu si va face cu mana.
Am avut o noapte grea (voma, greatza, ...) dar ne revenim
Cand bag net acasa intru mai des.
Sigur dupa eco din 01.02 voi intra cu vestiSper sa nu-si schimbe sexul
Trebuie sa iau recomandare de la oftalmo pt cezariana altfel dr a zis ca pt moment nu exista indicatie obstetricala pt op cezariana la urmatoarele carcteristici: mama de 36 ani, prima sarcina, miopie -5 ambii ochi, tahicardie si diametru burtica (in picioare) 112 cm.
DD sa ne ajute sa fie bine.
32 s +2 z

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Mirandolina, cite ceva despre intoarcerea lui bebe s-a discutat aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91145&whichpage=3

La mine nu a mai fost cazul... ca s-a intors. Mai are timp si la tine, se poate intoarce chiar si inainte de nastere. Tin pumnii!

32+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

saluatm si noi toate burticile!!!doar ce ne-am trezit si noi acum(la noi e ora 11).am inceput si noi sa ne trezim mai des noaptea si avem probleme cand ne mai intoarcem de pe o parte pe alta.ne-am facut si noi programare ptr.echo 3D pe 9 februarie.
am vazut si eu pozicile........sunt super si burticile si camerele bebelusilor.......
m-as apuca si eu de montat patutul si aranjat lucrusoarele ptr. bebe,dar tati ne zice mereu ca e prea devreme si ca mai avem timp.ce ti-e domne si cu barbatii astia!!!!!
eu era sa o patesc zilele trecute ca am vrut sa ma sui pe un scaun sa iau ceva din dulapul de sus din bucatarie si mi-a alunecat piciorul de m-am lovit cu burtica de scaun.m-am intins si am stat linistita pana a venit sotul de la servici.nu m-am panicat prea mult ca bebe si-a revenit repede si a inceput sa se invarta in burtica,dar tot am o usoara teama sa nu fi patit ceva.am sa vad pe 9 feb la echo......asa ca m-am cam lecuit de ,,sporturi de astea extreme,,.....

va pupam pe toate si va dorim multa sanatate!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Carmen 94, eu stiu ca bebele este foarte bine protejat acolo in burtica,si o cazatura sau asa ceva e foarte putin probabil sa-l afecteze pe bb...
Si daca si-a continuat "joaca" ,nu cred sa fie probleme.....zic eu!!!

Mihaela30+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Eu am fost azi la lucru. In sfarsit a venit o tipa draguta la interviu. Eu o recomand cu multa caldura sefului si cred ca de marti incep pregatirea ei ca sa renunt si eu cand n-oi mai putea. In rest ce sa zic.... Obosesc mult mai repede dar nici acasa nu ma vad stand inca. Incerc sa ma protejez cat mai mult: nu stau numai in picioare, beau multe lichide, mananc bine (+ Dulciuri ceea ce n-ar trebui), iar copiii sunt super draguti de cele mai multe ori. Ma intreaba ce face bebe, cand nasc, cine vine in locul meu, daca ma duc cu bebelusul in vizita la ei si tot asa. Dar uneori sunt si galagiosi, si obraznici si neascultatori si tot ce mai vreti. Bine ca pe mine nu ma afecteaza prea mult starile lor.

ELENAGIULIA- starile de oboseala si lesin vin de multe ori de la un deficit de fier. Poate nu iei atat cat ar trebui. Si nu te speria ca nu-i ceva iesit din comun in sarcina.

ELYANNE- esti o dulcica dar nu-ti fa griji ca la cat de mult il vrem noi pe bebe voi lasa serviciul daca va fi prea greu. Deocamdata nu e super obositor plus ca dr mi-a zis ca ma pot duce linistita pana in sapt 36 poate nasc si eu la 37 de saptamani ca sa nu fie o grasuna. Desi m-am mai linistit si cu greutatea lui bebe cand am vazut ca mai sunt la fel....

AMMA- nu-i o idee f buna sa te apuci de sters geamurile. Eu am facut f multe chestii in timpul sarcinii dar de sters geamurile mi-a fost cel mai frica. In primul rand ca poti raci (ca tb sa le tii deschise) si in al doilea ca

Mergi la inceput

Mercic mult Jaana, m-ai mai linistit :) Mai ramine sa o conving pe a mea doctoritza sa ma lase cu cezariana ei. Si inca ceva. Anestezistul decide ce e mai potrivit pentru noi si nu ne intreaba daca suntem de acord cu epidurala (de pilda)?

Va pup pe burtici!

Mirandolina 34+

Mergi la inceput

PS Mai lasati geamurile si datul zapezii din curte ca nu de asta are nevoie bebele! E adevarat ca am urcat la 1800 de metri in luna a 4-a, dar asta nu inseamna ca suntem invincibile, ba dimpotriva! Haideti sa profitam de faptul ca nu mai e ca pe vremea mamelor noastre, cind aveau saracele 4 luni prenatal + postnatal de n-aveau timp nici sa-si cunoasca copiii. Luati-va timp pentru voi si pt odihna. Nu exagerati! E adevarat ca de cind sunt in prenatal cistig 2 lei 50 (vechi) si ma intreb cum ne vom descurca, dar este f important ca voi si bebeii sa fiti sanatosi si gata pentru o noua viata! Si credeti-ma ca nu e deloc placut sa scrii la laptop de la orizontala, cu o mina, asa cum fac eu acum :)
Pupici

Mirandolina 34+

Mergi la inceput