Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Laina spune:
Val, o prietena de-a mea a avut TGP foarte mare in sarcina, ba chiar i s-a dat internare sub suspiciune de hepatita. Dar pana la urma s-a dovedit a nu fi nici o problema cu ficatul ei, ci doar bb, care deja era maricel, statea inghesuit numai in ficat, cauzand oarecare disfunctii. Mai mult, TGP-ul ba ii iesea bine, ba catastrofic de mare, caci a trebuit sa-l repete de multe pri. Asa ca...daca nu stii sa ai antecedente de gen, eu as zice sa stai linistita, sa te odihnesti, si sa nu-ti faci mari probleme. Pup.
Elena 25+
lala12 spune:
Val stai linistita.Pana la 90 e ok .ai ficatul umpic obosit de la mancare ,incearca o cura de fructe si mancare sanatoasa (nu prajeli,fast-food,etc).
Mie mi-a iesit si 98 dar l-am dezintoxicat
.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)
elpower spune:
Raspund si eu prezent la ce a mai ramas din ceiut.
Cria, intr-adevar, pe 31 ianuarie merg la eco, dar uita-te si tu la ce ora am scris eu mesajul ala. Si dupa o zi intreaga de introdus date din decembrie la diverse firme, cred ca e de inteles
Eu asa chef as avea sa ma apuc de curatenie, dar mi-e frica de efort. Nu prea am voie sa fac si ma gandesc sa nu o dau in bara chiar acum. Mai bine o chem pe mama, desi e atat de frustrant sa nu fii in stare sa faci nimic...
Hai ca am inceput sa-mi plang de mila!
Va las si va dulce!
Ela cu Thea Ioana 31+
RaisaFudulu spune:
Multumim pentru ceiut caldut...e bun si l aora asta pentru puturosi....nu am avut o noapte prea linistita...acum insa sunt ok...
Fetelor ma bucur ca sunteti ok si noi mai putin faptul ca am niste calduri de nu mai stiu de mine....transpir foarte mult...ma schimb de doua sau poate trei ori pe zi.....cred ca sunt cam ......
Alceva eu nu mai pot manca foarte mult....dupa o masa normala simt cum imi vine mancarea inapoi ....dar nu pot vomita.....probabil apasa bebe......hai sa nu va plictisesc.....ca sunt bine in rest
Pupici pe burtici
Diana 29+
Val_ spune:
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari. Va iubesc tare mult pentru ca aveti asa un talent de a linisti oamenii.
Chiar voiam sa va rog, ma puteti trece si pe mine pe lista voastra, macar la invitati mai ales ca DPN-ul meu este foarte la inceputul lui mai si anume 7 mai?
LuizaS spune:
Multumim pentru ceiut
dar eu am baut cafeluta fara cofeina ca asa beau in ultimul timp si cu lapte dar de vreo doua zile ma apuca un somn la seviciu de nu stiu ce sa mai fac...si dorm si noaptea destul de bine ....
La mine nu s-a intors inca bebe...o fi bine.....o fi rau....
30+2
dianiana spune:
Buna fetelor,
azi m-am dat jos din pat ca sa stau un pic pe net;
am citit mesajele;
mihaela multumesc pentru raspuns;
loina In eu am 28 de saptamani de sarcina si da, mi-a facut serclaj pentru ca mi s-a scurtat colul si pentru ca baietelul din burtica s-a pozitionat cu genunchiul exact in dreptul colului si de cateva zile ma lovea si ma durea rau. medicul a spus ca riscam sa imi dea in picior mai tare si atunci a recomandat ca prin serclaj sa intareasca colul meu, care nu era deschis dar era moale si scurt.
mi-a spus ca dupa ce ma refac o sa pot sa fac plimbari caci pana atunci nu aveam voie sa parasesc patul.
acum ma simt bine si sunt mai increzatoare. atunci eram intr-o panica permanenta. imi era frica sa merg si la baie.
adevarul este ca in aceste 7 luni de sarcina de pana acum nu m-am menajat deloc, sunt o fire foarte foarte activa.
acum stau in concediu si ma menajez
cam asta de aici, va pup si
VREAU SI EU SA STIU CUM IMI FAC SEMNATURA cu burtica si carutz????
diana g 28 saptamani baietel
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
RaisaFudulu spune:
diannina mergi la meniul din stanga la Profil personal si ai acolo semnatura...sper sa reusesti..[meniul stanga e putin mai sus de mesajul tau ultim]....sper ca ai inteles
semnatura apoi intri si o modifici saptamanal..
Diana 29+
elyanne spune:
Val bine ai revenit pe la noi Vad ca te-au lamurit fetele cu rezultatul la analiza... eu nu am idee oricum.
Ralualexandrei soacrele noastre sa se ia de mana... si a mea are un stil... Mereu e cu nu inainte... Si mereu pune problema in cel mai pesimist mod posibil
Ex. daca nu obtineti creditul sa faceti modificari in apt. (l-am obitnut), daca nasti pana atunci (sper sa nu...), daca ninge, ploua etc. si nu se usuca peretii din cauza asta (si ce a mai plouat...) Na, ca mi-am zis si io offul
Dianiana ma bucur ca esti mai increzatoare. O sa fie totul bine.
Despre semnatura... la profil personal, in patratelul de samnatura bagi [ gravi ] pentru burtica si [ baietel ] pentru carut de baietel (ambele fara spatiile dintre cuvinte si parantezele drepte... eu am pus asa ca sa apara cuvintele, altfel aparea zambiliciul)
S-a mai nascut o stea
ElenaGiulia spune:
Fetelor puneti-mi si mie caruciorul albastru la listuta si data de nastere 4-8-1983 va rog.Multumesc anticipat.
Multumim si pentru ceiut a cazut tare bine acum ne bagam in patut sa facem nani ca suntem tare obositi si bebica e asa de agitat da foarte tare din picioruse sper sa ma lase sa dorm.V-am pupat noapte buna aveti grija de burtici!!
wolf elena