Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut tuturor buticutelor
am venit la raport si eu in dimineata asta . noaptea trecuta a fost linistita ,desi m-am dus o data la baie am adormit imediat. in rest nimic nou . luni ne ducem la control si o sa venim cu vesti proaspete . sunt chiar curioasa sa vad cu cit s-a mai ingrasat bebe. ca ultima oara era cu 1saptamina si citeva zile mai mare.
Paxela multumim de ceiut f bun .
Carmen SI bebe 33sapt

carmen76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna dimineata.
"As servii ceiutul tau cu placere dar raman fidela totusi cafelutei mele.
Am o intrebare ptr. cele care au scapat deja de raceala :cu ce ati tratat tusea?

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna dimineatza, fetelor.
Paxela nu faci si niste lapte cald? Poate la tine e mai bun ca io tre sa ma chiunui sa maninc. Sper sa nu faca si fii'miu ca mine. Eu pana la 2 ani am mancat doar lapte si de atunci sa nu-l vad.
N-am mai intrat de ceva vreme, da' recuperez acum.
Arissa, nu stiu acolo , da' aici nu se face epiziotomie cu anestezie locala. Daca esti cu peridurala nu simti ca e deja anesteziat locul si daca nu esti cu peridurala... fata de durerile nasterii, durerea epiziotomiei e piscatura de purece.Nu e deloc traumatizant, daca ar fi nu s-ar uita asa repede. E totul aranjat cum trebuie. Dupa o mare durere, vine o mare fericire. Te vezi cu copilul in bratze, nu te mai intereseaza nimic, nu te mai doare nimic. Doamne-Doamne le-a aranjat bine.
M-am mai linistit ca vad ca mai sunt grasune printre noi . Incepusem sa ma sperii ca la greutatea mea nu o sa pot duce sarcina la bun sfarsit .Ce femeie nebuna!. Citeodata sunt chiar paranoica. Noroc cu voi, ca imi mai revin . Imi ajuta foarte mult faptul ca am intrat pe site-ul asta. Daca n-as stii cum decurge sarcina si la alte mamici, as fii tot stresata.Mi s-ar parea ca u-i normal la mine.Asa ca la toate.
Dani7asi si Phili, Doamne ajuta sa fie bine pentru voi si bebeii vostri. si pentru voi.
Roxanici, ma bucur ca s-a intors. Incep sa-mi fac si eu probleme, mai ales ca si eu m-am nascut cu fundu' inainte. Imi povestea maica-mea ca facea ture pe holul spitaluilui, trebuia sa nasca si si-a vazut fisa pe care scria sarcina pelviana. Atunci a aflat ca io stateam bine-merci cu fundu'n jos. Dar n-a facut cezariana, a nascut normal. Eu ma tot gandesc ca, daca o fi ca mine, poate scap totusi de cezariana, acum au mult mai multa aparatura de monitorizare a copilului. Oricum de saptamana viitoare incep exercitiile de yoga petnru femei, sper sa-si revina. Am reusit sa-l filmez miscandu-se. In cada, altfel n-a vrut. Cred ca a dat de caldura si a inceput sa se balaceasca.Doamne e atat de interesant, tot stau si ma minunez
Pe 5 feb mergem si noi la ecografie, ultima pana la nastere. Abia astept, sunt curioasa ce-mi mai spune. Sper sa fie de bine. Apropos de greutate, astia-s foarte reticenti in a estima greutatea.As fi vrut si eu sa stiu cit e de greu copilu' meu .O sa incerc sa strecor o intrebare, slabe sanse sa primesc altceva decit o privire acra. V-am spus ca data trecuta nici n-a vrut sa ne inregistreze consultatia? A zis ca doar daca avem un cd sa inregistreze pe el imaginile. I-am dat cd si ...cica nu merge. Ori am nimerit noi un ecografist mai nesuferit ori le e frica astora de dat in judecata in caz ca gresesc ceva.
Foarte faine patuturile, toate. Nu stii ce care sa-l alegi .Si noi ne-am hotarat tot la din asta de lemn, dar n-am cumparat inca. Mi-ar fi placut sa luam din lemn netratat, dar sunt si foarte scumpe si, noi cum nu avem spatiu trebuie sa-i luam din asta de 120 cm. Asa ca deocamdata ii luam din asta si cind ne-om muta la casa noastra ii cumparam din ala evolutiv de 140cm. Saltea i-am gasit , din cocos, da' tre sa luam patutul mai intai. La carucior nu ne-am hotarat. La subiectul asta chiar e nebunie. Am gasit unu' fain de l aPeg Perego, cu trei piese ( cos-landau, carucior si scaun de masina), da' nu-mi place tesatura deloc. Parca e cauciucata, e prea dura. Asa ca daca ma puteti ajuta cu marci care sa aiba trei piese, dar cu tesatura mai fina, multzam fain.
Leurez si eu bun venit noilor viitoare mamici. Sarcina usoara in continuare si copii sanatosi, cuminti si mancaciosi.
Elyanne, ai grija in continuare.Sa fiti sanatosi toti 5
Dureri de oase, de ...dansa si eu, si eu .Apropos de dansa, cind ma doare ma gandesc la barosu' lui Roxanici si ma bufneste rasu' asa ca uit de durere . Multzam fain, Rox'
Mihaelaa, mama nu fi suparata. Priveste jumatatea plina a paharului. Ai zapada ( cica a nins si aici, trei fulgi de am zis ca francezii nici de zapada nu-s in stare) . Mai stai si la casa, ceea ce noi o sa mai lungim o tzara urechile pana o s-o vedem .Mai avem de pus bani la pusculitza. Si nici nu te streseaza neamurile, mai ales ca nu-s chiar ale tale, nu? Tu sa fii sanatoasa. Incerc si eu sa te incurajez, stiu ca e greu singura, departe de ai tai, crede-ma. Macar o sa ai pe cineva dintre ai tai sa te ajute cind se naste pruncu'?
toate gravidutzele, ma duc sa-mi spal geamurile ca mi le-am pictat de sarbatori si pana acum n-am avut chef de el .Ei , acum nu mai pot amana. Urati-mi spor la munca, am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

loina_ln si stai cumintica... Incearca sa stai cat mai mult in pat.. sa manaci in pat... Despre cerclaj ce a zis?
Cand poti, sa ne dai raportul, sa stim ca esti bine. Dar sa nu stai prea mult in fund... incearca sa-ti asezi calculaotul pe o masuta, langa pat... Trece si timpul mai repede... daca mai pierzi vremea pe forum, pe net.

Am vazut pozele noi... f. frumoase buticile... si patuturile.

Mada de unde ai luat lenjeria si cat? E f. frumoasa (daca ai scris nu ma injura ca iar intreb... memoria mea e in pauza )

Lili_g wow... 6 fete... Poate au vrut un baiat si au tot continuat... si nimc

magdutah felicitari pt. baietelul din burtik

tzuna Ai grija de burtica... daca nu mai poti si tie greu trebuie pana la urma sa renunti... s-o gasi cineva sa-ti tina locul. Bb e mai important.

Amma eu nu mai stiu cum mi-a facut epiziotomia... cu sau fara anestezie... in momentele alea nici nu mai stiam de capul meu... N-am simtit ca m-a taiat, asta stiu sigur... Stiu doar cand m-a cusut si atunci mi-a facut anestezie. A... si n-am avut peridurala, ca n-a mai fost timp.
Despre bb care nu se intaorce... imi povestea mama ca fratele meu s-a intors fix inaine sa nasc, sa iasa... cand era pe masa de nasteri. Pana atunci fusese cu fundu in jos. Asa ca niciodata nu e prea tarziu

Azi de dim. am reusit sa ma duc sa fac si anlizele. Trebuie sa sun marti dupa-amiaza sa vad daca sunt gata. Luni ar trebui sa ajung sa fac si incompatibilitatea de grup... Azi n-am reusit.

Aseara am ajuns si pe acasa... si eu un balamuc acolo... nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost sa stau acasa.
Verde e verde ... mai verde decat alesesem eu si decat era vopseau in galatea... Dar nici atat de verde cum imi imaginam din descrierile sotului... In plus eu spun ca se mai lumineaza camera cu mobila si parchetul, care sunt deschise la culoare... Ramane de vazut... Daca nu, ma apuc de pictat pereti

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai ca am scris si pana la urma am pierdut tot.Asa ca scriu di nou.
Deci ieri am absentat motivat ptr ca mi-am facut analizele dinaintea nasterii,luni iau rezultatele si ma duc la doctor sa vad ce spune.
Am trecut si pe la soacra-mea si am avut prilejul sa o tin pe nepotioca sotului in bratze,avea coloci saracuta,cu ocazia asta am constatat ca nu am uitat cum e cu bebe mic .
Soacra-mea s-a pus pe oftat ca vezi Doamne ce ma fac eu la nastere cu un bebe asa mare ca daca avea 2 kg acum o saptamana cum il nasc eu,si i-am zis sa stea linistita ca de iesit trebuie sa iasa si nu conteaza ca e mare important este sa fie sanatos.Bine voi sa nu va inchipuiti ca soacra-mea moare de dragu' meu,ea voia sa ma sperie insa nu ma cunoaste,apoi a inceput ca de unde o sa am eu rabdare cu inca un copil si eu i-am replicat ca daca as fi avut foarte multi bani nu m-as fi oprit pana la al zecelea copil asa ca a inchis gura si n-a mai zis nimic.
Ma asteptam sa inceapa carcotelelile insa nu stiam cand.
V-am lasat ca v-am plictisit destul.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 31+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Prezenta si eu la ceiutz (multumim Alexa, azi am vrut sa il fac eu pe la 7 cand am facut ochi si nu mai puteam adormi....dar m-am gandit ca se raceste pana veniti si voi)

Loina_ln, sa stai cumintica in pat si sa tii bebele la caldurica pana la termen.

Magda, felicitari ptr baietel!

Amma, acu ca m-am vazut cu sacii in carutza, iti zic si eu sa stai linistita ca se intoarce bebe, chiar si in ultimele momente cum zice Eliana; am auzit si eu povesti multe cu intorsul lui bebe f tarziu, deci e posibil.
Spor la sters geamurile, desi io as zice sa nu exagerezi, sportul asta solicita f mult muschii abdominali si spatele asa ca grija mare si pauze dese.

roxana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Fetelor eu ma duc sa ma pregatesc pentru intalnirea cu
Va .
Revin diseara .

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Dragi burticutze ma bag si eu din nou ca musca in lapte. Ma bucur sa citesc ca sunteti, in general, bine.

Dani si Phill Doamne ajuta sa fie totul OK.

Voiam sa va intreb, s-a intamplat sa aveti vreuna dintre voi TGP-ul mare in sarcina?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da Valeu l-am avut la analizele de inceput de sarcina,mi-a spus dr ca ori am facut hepatita si habar n-am avut ori ficatul meu nu e chiar ok,insa nu mi-a dat motive de ingrijorare.deci TGP normal era <35 si la mine era 40.Sunt curioasa cum o sa iasa acum.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 32+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Raluca la mine analizele de ficat au iesit mereu bune mai putin acum in saptamana 25 cand TGP-ul a iesit 36 fata de 31. Si nu stiu ce semnificatie ar putea sa aiba. Dr. mi-a zis sa stau linistita dar eu sunt Toma necredinciosul.

Mergi la inceput