Buna fetele, am si eu o coleguta de servici
care, o intereseaza foarte mult o crema sau o lotiune impotriva ridurilor , cu reale rezultate (naturiste sau de farmacie ), a citit undeva despre o lotiune " magica" facuta din bulbi de crin si lapte proaspat de vaca, stie sau a auzit cineva despre o astfel de lotiune ? sau de oricare alata crema sau lotiune ,sa fie fff buna si sa aibe reale rezultate.Mentionez ca are 39 de ani si este fff stresata de faptul ca imbatranescte si de cuvantul RID, va rog sa o ajuta-ti cu tot ce sti-ti 
va multumesc
si va astept cu sfaturi si pareri 

annes
eu folosesc roc serum max antirid,nu ma inca varsta de antirid dar am un rid de la tigari la gura si dau doar pe el ,parca l-a estompat. costa 1.600.000
fab
eu nu am probleme cu ridurile, decat vreo 2 pe frunte si mai aveam cateva micute la coada ochiului...dar am luat masuri, ca mai bine sa previi, decat sa combati. asa ca mi-am cumparat o fiola cu retinol, vit.c si aha (nu stiu ce e asta...). am dat 50000 lei pe ea, e foarte mica, dar tine mult ca pun numai 1 picatura. am gasit sa o cumpar la chioscul de la metrou de la piata unirii, din pasajul care face legatura intre unirii 1 si unirii 2. eu zic ca merita...
si ma mai dau cu serum vegetal de la yves rocher, pe care l-am primit cadou la o comanda pe care am facut-o la ei si sunt foarte incantata...
alina si alexandra