Detergent compact - ati folosit?
Raspunsuri - Pagina 3
dana d spune:
Dar ce detergenti folositi si vi se par buni? Eu folosesc numai Ariel de ani de zile dar uneori nu sunt multumita de cum arata rufele mele cand le scot din masina. E drept ca nu spal niciodata de la programul 1 sau 2, alea mai lungi si mai grele, ca nu am niciodata rufe foarte murdare sau timp sa astept sa spele. Am pus o data masina sa spele de la 2 si am oprit-o dupa 3 ore si am pus-o direct la clatire si stoarcere ca parea ca nu mai termina niciodata singura.
Pentru performante mai bune la spalare uneori adaug in sertaras Ace sau Snow dar Ace mi-a decolorat niste rufe iar Snow nu mi s-a parut ca are efect.
Fetele mele
dana d spune:
In legatura cu detergentii lichizi, daca inca nu i-au compactat si pe aia s-ar putea sa trec la ei. Am folosit o data Persil lichid si singura impresie pe care mi-a lasat-o a fost ca era cam scump, in rest.. nu pot sa spun nimic despre spalat, nici de bine, nici de rau, poate doar ca nu mai gaseam bobitze de detergent pe rufe cand le scoateam, asa cum am patit cu Persilul praf, dar numai cu Persilul.
Fetele mele
nushulica spune:
si eu am luat ariel compact ca numai cu ariel spal si eu pun mai putin si nu am vazut vreo diferenta adik sa fie rufele murdare...eu adaug tot timpul in detergent vanish oxy din acela praf la cutie o masura si sunt multumita de el...acum nush daca de vanish sau de ariel dar cert e ca impreuna isi fac treaba bine
INGRID
Mmmaria spune:
Pentru fetele care folosesc detergent lichid, ce marci folositi? Tare ma bate gandul sa trec si eu definitiv pe asha ceva (eu la temperaturi mai mici amestec detergent praf cu Perwoll roz dar acela cam face spume...). Si voi cam la ce temperaturi spalati albiturile spre exemplu? ca toata lumea se cruceste cand aude ca eu spal la 80 de grade, dar si asa am impresia ca nu ies suficient de albe...sunt eu tzacanita?
rolo spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Si voi cam la ce temperaturi spalati albiturile spre exemplu? ca toata lumea se cruceste cand aude ca eu spal la 80 de grade, dar si asa am impresia ca nu ies suficient de albe...sunt eu tzacanita?
80???? mi se pare cam mult. Maxim 60, si asta doar lenjeriile si lenjeria intima. Restul la 40. Asta nu inseamna ca esti tzacanita
rolo
alondra25.2006 spune:
Mmmaria--stai linistita eu bag lenjeria la 90 de grade,is mai paranoica din fire.
viana spune:
Eu am masina Wirpool si spal hainele albe cu Ariel la 40 grade.Nu ies curate.Le-am spalat la 90 grade si tot nu mi se par curate.Mama are aceasi marca masina si foloseste tot Ariel.Rufele ei sunt albe.Concluzia e ca masina mea nu e buna.De ce?Ca doar spala, se roteste.
Acum mi-am luat detergent la 9 kg cu 30 ron adus din Germania.Daca tot nu ies albe macar sa nu arunc banii pe geam ca am mare nevoie de ei.
anky spune:
Si eu folosesc Ariel lichid si sint foarte multumita,spala foarte bine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your heart"
pepenash spune:
Eu folosesc Persil lichid pentru lucrurile albe si Perwoll lichid pentru lucrurile colorate, respectiv negre. Am renuntat de ceva vreme la detergentul solid si, odata cu asta, am scapat si de unele usoare dare albe care ramaneau pe rufele inchise la culoare in urma spalarii lor la programe scurte si temperaturi scazute.