Detergent compact - ati folosit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

DUPA PAREREA MEA , APARITIA DETERGENTULUI COMPACT NU ESTE DECAT O FORMA MASCATA DE A SCUMPI DETERGENTUL. CHIAR DACA LA APARITIA LUI DETERGENTUL ESTE MAI CONCENTRAT ( DAR NU FOARTE MULT!!!), APOI EL VA REVENI LA FORMULA INITIALA ( LA PRET DE DETERGENT COMPACT). CINE-I CONTROLEAZA PE PRODUCATORI DACA PRODUSUL LOR ESTE CONCENTRAT SAU NU)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Mai, si mie mi s-a parut ok, am pus mai putin, atat cat arata pe masura aia din plastic si sincer, nu mi-am gasit hainele nespalate...

la fel

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

am luat si eu porcarie d-asta compacta.....prima impresie? s-a scumpit detergentu!@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

am luat si eu detergent compact, abia am desfacut punga; am pus o cantitate mai mica decat de obicei si deocamdata nu ma plang, rufele au iesit curate; doar balsamul nu se prea simtea... mai vad eu, eventual schimb marca...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Mai fetelor dar de ce nu folositi voi detergent lichid? Eu de cand l-am incercat prima data nu ma mai despart de el.
Mi se pare ca spala si mult mai bine si nici nu trebuie sa-mi fac probleme atunci cand spal cu apa rece ca nu se dizolva.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

SADDIE-inseamna k nu m-am uitat eu bine pe rafturi, k nu am vazut detergent lichid... Zici k esti multumita?

Eu la compact, nu am vazut nici o diferenta, doar ca pun mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

In hipermarket-uri nu mai gasesti detergent normal...doar compact. Eu am cumparat, insa nu am apucat sa-l folosesc. Totusi am fost atentionata de o mamica- al carei bebelus a facut alergie la acest tip de detergent- sa pun mai putin si sa respect indicatiile de pe punga. Si am gand sa fac asta.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu am incercat o data si asta ca primisem niste monstre gratuite Nu mi s-a parut nici mai bun nici mai rau :)

In rest folosesc detergent normal dar pe care-l pun direct in cuva (asa s-o numi?).. Citisem pe undeva ca o parte din detergent s-ar "pierde pe drum" in cuva..
Chestia nu merge cand ai si prespalare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Eu am folosit si mi se pare la fel de bun dpdv calitativ,am gasit in punga si masura,sunt f multumita,ca si inainte.
Pretul este la fel,cumpar doar din hipermarket si nu am dat mai mult decat inainte.
Cred ca depinde mult si de marca folosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Io folosesc mai nou compact si-mi place mult mai mult, am gasit unul care nu are parfumul atat de puternic si pot mirosi si io a parfum de femeie nu de detergent; folosesc masura lor (care era lipita de punga de detergent) si il pun direct in cuva si intr-adevar consum mai putin si se clatesc mai repede rufele ca nu mai ramane detergent in masina pe drumul apei.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput