Detergent compact - ati folosit?
Raspunsuri - Pagina 2
MICKYN spune:
DUPA PAREREA MEA , APARITIA DETERGENTULUI COMPACT NU ESTE DECAT O FORMA MASCATA DE A SCUMPI DETERGENTUL. CHIAR DACA LA APARITIA LUI DETERGENTUL ESTE MAI CONCENTRAT ( DAR NU FOARTE MULT!!!), APOI EL VA REVENI LA FORMULA INITIALA ( LA PRET DE DETERGENT COMPACT). CINE-I CONTROLEAZA PE PRODUCATORI DACA PRODUSUL LOR ESTE CONCENTRAT SAU NU)?
NinaR spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Mai, si mie mi s-a parut ok, am pus mai putin, atat cat arata pe masura aia din plastic si sincer, nu mi-am gasit hainele nespalate...
la fel
Nina
xandrutza_76 spune:
am luat si eu detergent compact, abia am desfacut punga; am pus o cantitate mai mica decat de obicei si deocamdata nu ma plang, rufele au iesit curate; doar balsamul nu se prea simtea... mai vad eu, eventual schimb marca...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
saddie spune:
Mai fetelor dar de ce nu folositi voi detergent lichid? Eu de cand l-am incercat prima data nu ma mai despart de el.
Mi se pare ca spala si mult mai bine si nici nu trebuie sa-mi fac probleme atunci cand spal cu apa rece ca nu se dizolva.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
diplodocus spune:
SADDIE-inseamna k nu m-am uitat eu bine pe rafturi, k nu am vazut detergent lichid... Zici k esti multumita?
Eu la compact, nu am vazut nici o diferenta, doar ca pun mai putin
cocutica spune:
In hipermarket-uri nu mai gasesti detergent normal...doar compact. Eu am cumparat, insa nu am apucat sa-l folosesc. Totusi am fost atentionata de o mamica- al carei bebelus a facut alergie la acest tip de detergent- sa pun mai putin si sa respect indicatiile de pe punga. Si am gand sa fac asta.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
louisea spune:
Eu am incercat o data si asta ca primisem niste monstre gratuite Nu mi s-a parut nici mai bun nici mai rau :)
In rest folosesc detergent normal dar pe care-l pun direct in cuva (asa s-o numi?).. Citisem pe undeva ca o parte din detergent s-ar "pierde pe drum" in cuva..
Chestia nu merge cand ai si prespalare.
julia23 spune:
Eu am folosit si mi se pare la fel de bun dpdv calitativ,am gasit in punga si masura,sunt f multumita,ca si inainte.
Pretul este la fel,cumpar doar din hipermarket si nu am dat mai mult decat inainte.
Cred ca depinde mult si de marca folosita.
ralcat spune:
Io folosesc mai nou compact si-mi place mult mai mult, am gasit unul care nu are parfumul atat de puternic si pot mirosi si io a parfum de femeie nu de detergent; folosesc masura lor (care era lipita de punga de detergent) si il pun direct in cuva si intr-adevar consum mai putin si se clatesc mai repede rufele ca nu mai ramane detergent in masina pe drumul apei.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan