Detergent compact - ati folosit?
Si daca da, cum ati procedat?
Eu nu am folosit inca, insa o prietena de-a mea imi spune ca este extrem de nemultumita, ca se consuma foarte repede iar performantele lasa de dorit.
Ma gandesc ca poate a gresit ea pe undeva... (desi spune ca a procedat conform instructiunilor de pe ambalaj)
Raspunsuri
caramel spune:
Am vrut si eu sa cumpar, deja supermarket-urile sunt pline de detergenti compacti, dar nu stiu de ce, am ezitat si am luat tot clasic. Probabil din cauza ca nu stiu exact ce cantitate trebuie folosita.
Mai ales ca am masura pt. detergent normal. Cred ca ar fi bine ca acesti detergenti compacti sa aibe inclusa si o masura, ca sa nu stau eu sa calculez cat vine 1/3 sau cat a fost "compactat".
Mmmaria spune:
Prietena mea imi spune ca si compactul are masura si se dau si explicatii cat sa folosesti comparativ cu cel ne-compact (nu m-am exprimat tocmai bine dar intelegeti voi...)insa ca si proprietati de curatare e sub orice critica...si de fapt asta e important pentru mine...
sheherezada spune:
Eu am folosit detergent compact dar inca nu m-am prins daca exista vreo diferenta.E drept ca am pus ceva mai putin decat inainte dar chiar nu mi-am dat seama daca ar fi mai bun.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
daniella4 spune:
Mi se pare la fel ca inainte. Se pare ca in curand doar detergent compact vom gasi, asa ca trebuie sa ne-mpacam cu ideea!
oana_n spune:
Am colindat majoritatea magazinelor din oras si nici vorba de detergent normal. Din cel pe care il voiam eu numai compact am mai gasit. Sincer....nu am vazut nici o diferenta notabila intre ele...si ma enerveaza la culme ca se duce mai repede...e la acelasi pret, poate chiar putin mai scump...cantitatea mai mica...iar calitatea....dupa cum spuneam....the same.
Astea sunt chestiile "urate" cu care ne-am pomenit din UE?
PS Detergentul compact e cel recomandat de UE si e mai concentrat....adik folosesti o cantitate mai mica la spalat....pt a salva mediul....Avem ce sa mai slavam?
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
Lunettes spune:
Fetelor,
Eu folosesc detergent compact de mult si sunt fffoarte multumita. Cutie e mai mica asa ca nu ma deranjez sa o vad in baia mea prea mica. Si nu cade praf de detergent pe jos asa ca fac curat la mine mai putin
Detergent e mai concentrat si de aceea nu costa mai mult.
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by Lunettes
Fetelor,
Eu folosesc detergent compact de mult si sunt fffoarte multumita. Cutie e mai mica asa ca nu ma deranjez sa o vad in baia mea prea mica. Si nu cade praf de detergent pe jos asa ca fac curat la mine mai putin
Detergent e mai concentrat si de aceea nu costa mai mult.
lunettes
pui cat scrie pe paket si spala la fel de bine ca si celalalt?
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
roxana1974 spune:
Mai, si mie mi s-a parut ok, am pus mai putin, atat cat arata pe masura aia din plastic si sincer, nu mi-am gasit hainele nespalate...