AJUTORRRRRRRRR

AJUTORRRRRRRRR | Autor: canne-marie

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o problema , nu stiu cum sa scot niste pete rosii de pe blugi, cineva a facut o mare prostie de a baga in masina de spalat ,2 perechi de blugi si o bluza rosie nestiind ca va iesi culoarea si va da-ti seama ce ai iesit ,o mare varza sunt toate rosii,acum nu stiu cum sa fe mai scot fata.
Si mai am o problema cand spal numai rufe albe , ies pete pe ele ca si cum ar fii stropite cu noroi,,am luat un detergent de rufe nu stiu daca e voie sa il spun (ariel color) si cred ca de la el este.
Voi ce zice-ti ?
Astept sfaturi si pareri, va multumesc din suflet

annes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Spala din nou la masina rufele patate, cu omo si vanish, garantat isi vor reveni. Am patit-o si eu

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

acum mai vin cu o intrebare de care omo ? ca sunt si astea o groaza , a si le-am mai spalat de 3 ori dar tot cu ariel si venis mult si oxi max si degeaba tot rosii sunt, dar nu ma las pana nu ies cum erau.
merci

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

s-ar putea sa fie si rugina din apa...deh se mai intampla ca rugina de pe conducta sati pateza rufele....iese la al doilea spalat de obicei dak nu capeti pete noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

eu ti-as recomanda sa pui vanish direct pe pete dupa ce in prealabil ai umezit pantalonii si lasi 15 min apoi poti sa ii bagi la spalat.

Mergi la inceput

am sa incerc sa fac cum a-ti zis voi, da si eu m-am gandit, sa nu fie cumva ori de la apa ori de pe cuva masini, chiar nu pot sa-mi imaginez,ca eu las usa de la masina deschisa , ca sa se usuce cuva, o sa incerc si asa , sa vad ce o sa iasa,
multumesc inca o data fetelor va si multe

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu optez pentru vanish, chiar sa pui mult pe pata si sa lasi asa cateva ore, dupa care bagi iar blugii la masina.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Draga mea, am patit si eu, si nu mai iese cu nimic. Eu am amestecat cu lucrurile fetitei o bluzita rosie, si s-au patat toate. Am bagat cu vanish de 2 feluri tinut intai pe pete apoi la masina si ....nimic. Despre petele de pe rufele albe, nu sunt de la ariel, eu il consider cel mai bun, si crede-ma, am folosit de toate. Incearca sa nu folosesti insa color la rufe exclusiv albe, ci sa iei din acela cu lenor. Nu am gasit un detergent care sa-mi curete mai bine prosoapele de bucatarie decat el. Inainte le fierbeam ca sa fie albe, acum nu mai e cazul. Eu am intalnit la mai multi care au masina de spalat automata cu incarcare pe sus, din aceea cu cleme, rufe patate de ceva uleios, care nu a mai iesit cu nimic. Si pana nu au schimbat masina de spalat in service, fiind in garantie, nu au reusit sa mai spele fara a distruge. Masinile erau whirlpool. Acum nu stiu ce se intampla cu rufele tale, dar poate ai in vedere sa nu se intample ceva la masina de spalat, vreo pierdere de la motoras, ceva. Sau, sa nu fie cuva mucegaita, daca obisnuiesti sa tii usa inchisa dupa ce speli si nu se usuca cuva in interior se poate intampla sa faca mucegai negru de la umezeala.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

da si eu am masina de spalat automata cu incarcare pe sus, din aceea cu cleme,whirlpool, dar las cuva mereu deschisa sa se usuce, nu stiu ce sa zic cred ca nu se usuca in totalitate, vred ca prinde totusi mucegai in josul cuvei, am sa ma uit.Nu am probleme cu ea , sa-i curga ulei sau ceva de genu si ii mai pun si calgon pt. cuva
merci

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eu mi-am scos odata niste pete tot asa, decolorate de pe o alta haina, cu... otet. Dar am actionat imediat ce am vazut ca s-a patat (spalam in lighean si am zarit). Acuma nu stiu daca o mai avea efect sa tii blugii intr-o solutie de otet cu apa, dar poti incerca. Sau, in cel mai rau caz, vopsesti blugii in rosu.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput