Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk...mda... fasiutze galatinoase am sters destule pe hartie (sangele e, in continuare, de la firul scos presupun). Cat despre trusoul bebelui nu stiu date doar imi imaginez ca nu se poate depune dosarul decat la primarie. Eu as incerca cu un tel la ei maine dimineata.

Eu vad ca mananc ca o disperata tot ce-mi vine, fara restrictii...parca urmeaza sa raman nemancata. O sa mai motaim, sa mai facem un dus...poate prefera sa vina in noaptea asta...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Catalina,foarte frumos ai scris povestea nasterii lui Matei.
Mi-au dat lacrimile!

Maine merg si eu la control si sper sa-mi stabileasca data cezarienei.
Sper sa pot scrie si eu o poveste candva.Nici eu nu sunt curajoasa si mi-e tare frica de operatie,de cum voi reactiona la anestezie.
Maine merg sa imi iau si eu cateter rahi peridural.Am vorbit cu DR si mi-a spus ca pt ceza trebuie cateter rahi-peridural iar pt nastere normala cateter peridural.De aici rezulta diferenta de pret.

Bafta fetelor care urmeaza sa nasca!

Luminita35+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele care ati nascut, ca m-a lasat memoria si nu mai stiu cum a fost la Luca, cum e in ultima faza, inainte sa nasti? Te inteapa acolo jos?! Parca ma dor si oasele bazinului...doamneee sa trec saptam asta

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 37+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Catalina sincer, sincer iti spun CA MAI FACUT SA PLANG RAU DE TOT.Mie cel putin ai reusit sa imi transmiti stii tu ce....

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Catalina frumoasa poveste. Sper ca bebelul iti da acum o stare mai linistita.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Trusoul de bebe - adica 150 ron
Pentru a primi contravaloarea 'cosului bebe', parintii naturali ai copilului sau reprezentantul legal al acestuia trebuie sa depuna o cerere scrisa, însotita de copia certificatului de nastere, la autoritatile publice locale unde domiciliaza. Adica la primarie. Daca mai vreti detalii, iata: http://www.antena 3.ro/index.php?search=on&id=26563&ext=1&arc=&text =trusou (fara spatii ;))

Mirandolina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare!

Alinuk, stiu ca se da de la primaria de domiciliu si ca trebuie certificatul de nastere al copilului si e bine sa ai si certificatul de casatorie
Nu stiu ce altceva ar trebui sa contina dosarul... Cred ca stii ca se iau si cei 190 (undeva pe-acolo) care se cheama prima de nastere sau ceva de genul, tot de la primarie...

Loredana 38 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Loremunteanu...cei 190? De astia nu am auzit pana acum...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nici eu!! doar de salariul bonus la nastere!!!

lore, mai zi-ne!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, frumoasa poveste, acum trebuie sa gasesc si eu ceva timp sa o scriu pe a noastra!

Pana atunci, va las sa vedeti ce puisor avem noi, am reusit sa-i pun cateva poze, sper sa se si vada, ca nu sunt grozava in domeniu!

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

cristiana si David Cristian 21.12.06

Mergi la inceput