Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana, scumpa...fa-le publice ca nu putem sa le vedem.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Le-am facut, draga mea, daca eu le vad din forum, cred ca si voi puteti, mai da o data pe link.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Oana nu stiu exact suma... e undeva pe-aproape.... Cumnatii mei au luat pt fetita anul trecut si a fost undeva in jur de 190...
Bani de luat sunt asa:
- prima de nastere care se ia de la primaria de domiciliu sau (cum e cazul meu, ca stau cu chirie) de la primaria de pe raza careia se afla spitalul unde s-a nascut copilul... aproximativ 190 ron. Banii astia se luau si pana anul asta...
- trusou/cos bebe de la primaria de domiciliu in valoare de 150ron, care se da doar de anul asta... Ministra zicea ca e nevoie doar de certificatul de nastere si ca e posibil ca cei de la primarie sa ceara si certificatul de casatorie...
- alocatia copilului 200ron
- indemnizatia de maternitate - pt cine vrea sau se incadreaza... 600ron

De astia stiu sigur ca se dau pt ca eu vreau sa-i iau... Avand salariul foarte mic, nu vreau sa pierd nimic...

Loredana 38 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Da si salariul bonus la nastere de la angajator... care ar trebui sa fie minim unul si pana pe la 3.... Aici la mine e cu schepsis. A vrut cineva sa mai ia si nu i-au aprobat... pt astia trebuie sa lupt mai mult...

Loredana 38 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Cei 190 sunt de fapt 195 si e bonus de nastere.Adik uite,te-ai scremut asa frumos ca meriti un cadou sa o mai faci si altadata =))
Se da de la primarie si e chestie mai veche,cu mult inaintea cosului.
Cica trebuie certficatul de nastere al copilului si CI a mamei, original si copie.
Iar pt alocatie sa nu uitati de negatie,burticile care nasteti in alt sector/oras decat cel in care aveti domiciliul.
Cele care nasteti la Elias,negatia sa ia de la un birou vizavi de spital,intararea de pe Marasti.E un centru de asistenta sociala chiar fata in fata cu spitalul (ma rog,50m mai spre Casin).Trebuie o cerere tip pe care ti-o dau ei si o copie dupa certificatul de nastere al copilului si buletinul mamei si au program pana la 16

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

OANA, ai un pic rabdare sa se "insurubeze" pozele, ca se vad!

LOREMUNTEANU, eu am depus toate actele pentru banii de nastere si cei de alocatie, toate se depun la primarie, la serviciul social. In principiu ai nevoie de certificatul copilului, buletinul tau, certificatul de casatorie daca este, livretul de familie actualizat la zi (se emite si pentru parinti necasatoriti), cereri tip, iar pentru indemnizatia de nastere o declaratie pe proprie raspundere ca este pana la al patrulea nascu viu. Banii la noi o sa-i vad in martie pentru indemnizatia de nastere, iar din aprilie pentru alocatia de stat. Chiar nu am inteles ce le trebuiesc trei luni sa se scarpine sa trimita alocatia, biurocratie autohtona.

Mergi la inceput

Loremunteanu -Bun de stiut...
Inca nu m-am interesat de actele necesare ptr alocatia copilului si ptr indemnizatia de maternitate si de locatia in care se depun. Ai cunostinta de datele astea?

Cristiana e posibil sa le vezi daca ai deschisa adresa pe care le-ai pus...eventual sa nu fii uitat sa fi facut publice si albumul in care le-ai pus si pozele, fiecare in parte. Eu tot nu pot sa le vad...daca n-oi avea eu pb cumva.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Lore mie tanti asta de la asistenta sociala mi-a zis pt alocatie pot sa depun dosarul la sectorul 3(si eu tot cu chirie stau) dar bonusul il iau de la primaria pe raza careia am domiciliul stabil.Nu a zis nimic ca as putea sa-l iau de la primaria sect.1
Cosul nush exact de la care primarie se ia ca eu intelesesem ca de la primaria care iti elibereaza certificatul de nastere.
Partea buna e ca poate depune actele si altcineva...eu o s-o pun pe mami sa se duca

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Da, am uitat de negatie, ca Aradul are un singur sector!

Mergi la inceput

Adinush...ce este "negatia"?
Cristiana cine completeaza la zi livretul de familie?

Incerc si eu sa ma edific de pe acum cam care sunt actele...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput