Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, ce liniste, e de rusine, zau asa... nimeni nu mai zice nimic, la cafea e pauza, Liuda unde-i, Dana unde-i? Daca nici aelita nu-i prezenta, pai e grav, nene, grav de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Maria72, Criss68, va multumesc de raspunsuri.

Messa bafta multa!!!

Mergi la inceput

Sa fie, sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa sar'na fatou pt cititul in astre, sa ai o nastere usoara!!

Fetele,

Sa stiti ca in ce priveste tarifele noi am chelt cam 1400 ron, astfel:
doc: 1000 ron (asta pt ca mi-a urmarit toata sarcina la clinica privata Medsana unde are consultatii, iar eu nu i-am dat absolut nimik in afara de doua invitatii la teatru de sarbatori... din pricina ca avem card gratuit acolo). Dealtfel urmarirea intregii sarcini cu toate analizele si 3 echo morfo nu ma costat nik . deci a fost dorinta mea sa dau atat, se practica in shcimb ceva de genul 700ron
anestezist:200 ron (cu aparatura+anestezicul lui)
doc rezident 50 ron
moasa de travaliu 50 ron
asist cu clisma 20 ron
neonatoloaga 50 ron
la fiecare toaleta (2 ori.zi) 5 ron

si pe alocuri cate 5 ron la sectia de neonato..

asta in cond in care nasterea a fost nat cu peridurala si am stat de miercuri pana sambata in spital.

Sa stiti apropos de papica in spital, eu am mancat acolo la fel ca acasa. Adica mancarea era super oki si continea carnitza la fiecare masa (consistenta, nu batalie de joc)

Bafta celor care nasc

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna dimineata!

Roandre felicitari pentru bebelin! Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos!

Gabriela - multumim pentru urari!

Ylilimic- bine ai revenit! Ma bucur sa vad ca esti asa de activa!

Monu - multa sanatate, totul o sa fie bine!

Mareyla, Cris68, Messa, Oana_bucur - sa aveti parte de o nastere usoara,cat mai scurta, refacere rapida si bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!

Raluca 38+

Mergi la inceput

Fetelor, update! Nu mai nasc maine, nasc poimaine - am vorbit cu medicul si maine ma intzeapa, ma ecografie, analize finale de dinainte de operatie etc etc. Deci bebe mai sta nitzel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Pai si cu horoscopul cum ramane sau si 24 este o zi la fel de buna?

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna fetelor

Adela, bine ai venit acasa....acomodare placuta cu bebeul!!
E posibil ca bubitele sa iasa din cauza nasterii....din cauza efortului s-au eliberat poate niste toxine.Nu stiu daca ai fost la dermatolog ca n-am prea avut timp sa citesc din urma.Pupici

Vorbiti de ceiuletz....io nu i-am dat Andreei mele ceai decat abia de la 2 ani....acum bea 3-4 biberoane zilnic.Cat timp am alaptat nu i-am dat nici apa apoi cand am introdus si laptele praf ii dadeam cu lingurita.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Liliana, pe Andreea am nascut-o in Germania....m-a dus intr-o camera speciala de nasterii(f. primitoare)unde era un pat de spital/salon cu rotile...am nascut in el si am ramas in el.M-a transportat in acelasi pat in salon iar acolo ma astepta unul curat...m-au luat pe sus si m-au mutat.Nu spun ce avea patul ala....telecomanda pt. TV,telefon incorporat, buton rosu pt. urgente, masuta pe care sa mananci, buton de reglare al patului...ehhhh...

Alinuk, eu am zis ca cel mai de pret lucru care ne-a salvat la Andreea a fost SUZETA...a fost nemaipomenita.Cum incepea sa planga...pac! suzeta...noi n-am lasat-o sa planga mai deloc.Plus ca iarna ne-a salvat si de trasul aerului rece pe gurita, plus ca atunci cand e perioada de bagat totul in gura n-a bagat datorita suzetei.La 2 ani a renuntat singura la ea pe motiv ca "pfuuu, mami...miroase" i-am zis s-o arunce la gunoi si asta a fost:)))
Aaaa...si daca sunteti pro-suzeta sa-i luat d'aia plata, ortodontica...eu am avut de la nuk(sunt si pe numere)

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Alinukmerci mult pt raspuns, dar mie se pare mult
Am uitat sa specific ca nu sunt din Buc, poate acolo e tariful mai mare. Eu am dat toata sarcina la fiecare control 50 ron, plus ecografiile pe cont propriu. M-ai dat gata cu 1000 ron. Tr sa scurm in pusculita ca eu nu am pus atata de-o parte.
Mai este cineva din provincie....care a nascut si poate sa ne spuna si noia tarifele la o nastere naturala fara anestezie, please!
maria 38+

Mergi la inceput