Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
dianalaura spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici!
Sunt viitoare mamica de luna mai, dar am intrat sa fur un pic din experienta voastra. Nu va suparati, nu?
Maria72, eu sunt din Zalau, iar pe 11 ian a nascut o verisoara, nastere normala, fara epidurala. La noi nu se practica. Oricum, din cate am inteles preturile sunt ceva in genul 1-2 mil pt doctor la nastere normala si 100euro si peste pentru cezariana. La moasa nu stiu cat a dat, dar m gandesc ceva de genul 500.000 moasa, la infirmiere si asistente vreo 50.000. Nu de alta, dar cazuri de doctori am mai vazut care nu au vrut bani, dar daca nu dai nimic la infirmiere astea sunt in stare sa nu iti schimbe cearceaful
.
Daca mai primesc informatii, vi le impartasesc si voua cu placere.
Nastere usoara tuturor!
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
gio spune:
Buna fetele,
ca sa recuperez, daca-mi aduc aminte:
Biotics Baby se gasesc la farmacie - eu una nu i-as da bebelusului decat daca as vorbi cu pediatrul in prealabil.
Lili, ei nici chiar vit D pana la 12 ani; pediatrul nostru considera ca e suficient pana la 5 si eu m-am convins inca o data ca are dreptate. Intr-adevar, nu se opreste vit D pana la un an sub nici o forma, decat in cateva cazuri (niste boli mai ciudate, domane fereste). Ca va spusei ca am mers cu Taisia la o tipa pediatra; pai mi-a dat tratament, a fost bine copilul pana azi, azi zbang iar febra. ceea ce cu dr ei nu mi s-a intamplat niciodata. concluzia e ca il caut si-n gura de sarpe dar nu scapa asa usor de noi.
alinuk, eu i-am dat taisiei suzeta insa n-a fost prea multumita cu ea, drept urmare si-a supt degetelul pana pe la 2 ani jumatate. eu acum am cumparat si intentionez s-o folosesc. macar rupe suzeta si nu degetul. la copiii alimentati artificial e cam greu sa ocolesti una din variantele astea.
maria, eu nu prea te pot ajuta cu tarifele in provincie, dar banuiesc ca se da cam 100 euro la nastere normala. si-n Bucuresti pana la urma dai cat te tin buzunarele si oricum dupa ce nasti.
messa, mey mey; vezi ca bb vine pana la urma cand are ea chef, hehe (sau dr ma rog).
vreau si eu azi plimbare ca vreau sa ma duc la dr gata dilatata
. azi e de garda si nu mai pup eu garda decat luna viitoare. oops ce sa fac??? azi am 38 si 5 zile; cred ca a dospit suficient bb. osa vedem, parac ma vad venind acasa ca o floare. pai data trecuta pe vremea asta aveam 2-3 ore de contractii pe noapte, nu ma ridicam din pat, ce sa mai zic de plimbari si alte cele...cred ca e puturoasa rau fie-mea asta de nu vrea sa dea nici un semn.
va pup
38 +
rali spune:
Maria 72- in Brasov am auzit ca sumele sunt cam asa: doctor 100 -150 euro ,la moasa 50lei , anestezist- 100 -150 lei, asistente-infirmiere -5-10 lei.
Raluca 38+
rali spune:
Gio - eu azi am 38 de sapt si 6 zile si medicul meu e de garda... dar mi-a zis sa-l caut doar daca am probleme- si eu nici macar o contractie nimic... nu ma pot duce asa ca o floare...
O sa stam cumintei pana pe 29 cand a spus sa mergem oricum ... (iar de maine si pana in 29 nu e la maternitate, inca un motiv sa stam cuminti)
Raluca 38+
gio spune:
rali, hehe, la mine azi e oricum zi de control; d'aia imi pun sperante. ca eu n-o mai prind de garda clar; si cum lucreaza in o gramada de locuri stau cu inimia cat un purice cand m-o apuca nascarea....de-adevaratelea...
38 +
ALINATXA spune:
Neata fetele,
Ptr cine a intrebat de liuda mi-a trimis ieri sms ca sa plictisit,are lapte cat ptr tot spitalul,fetita ei e cumintica insa mamica vrea acasa.
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
elena_mvl spune:
Buna dimineata fetelor,
Haideti la cafea. Dar parca as manca ceva intai…. Apropos am o pofta de mancare incredibila. Si daca duc sarcina la termen, adica inca vreo 3 saptamani ma fac elefant imobilizat la pat, ca deja nu mai pot sa ma mai misc… decat cu mare greutate.
Catalina, dr.din studio care a participat la emisiune cand a nacut columbica a zis ca e o conceptie invechita sa trezesti bebe la 3 ore ca sa ii dai masa. E bine sa il lasi pe el sa isi faca programul. Stie el mai bine cand ii e foame sau nu.
Alinush25 sunt in aceeasi situatie: inainte beam ceva doar daca imi dadeam seama ca nu am baut mai nimic insa acum beau si 2 pahare de apa deodata si tot imi este sete. Glicemia mea este 88 – adica tot in limite normale.
Aiska… nici noi in Romania nu avem zapada. E o iarna f.blanda. Mi-e nu-mi place deloc. Mi-e dor de zapada. Mi-ar fi placut sa fie o iarna cu mult zapada, desi sunt in Bucuresti. Desi e mijlocul iernii am vazut doa vreo 2-3 fulgi..
Elena
, mami de
35s
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
Messa spune:
rali, si 24 e ok, intre 11 si 13
Na, ca mi-au aparut primele vergeturi si pe tzatze, clar trebe sa nasc mai rapid, ca altfel ma transform in zebra!