Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Monu - ma sperii rau cu ceea ce-ai scris, referitor la bebe diagnosticat cu pioceanic. Stii ca si eu tot la Municipal am nascut si fetitei mele i-au iesit niste analize proaste exact in ziua in care ne pregateam sa iesim din spital, fapt pt care am mai ramas acolo pt tratament cu antibiotic. Te rog mult daca stii unde pot sa-i fac si eu analiza asta ca sa stau linistita, ca am un of asa mare pe suflet cu analizele proaste care i-au iesit in a 3 a zi de viata (ulterior s-au normalizat, zic ei, dar nu am deloc incredere in doctori)

Anis - deci si tie ti se face foame dupa ce alaptezi? La fel patesc si eu. Crezi ca poate fi si de la Nutrinatal? Am citit ca si ceaiul de anason creste apetitul (pt mancare, ce credeati?)...

M-am mai linistit si eu cu bebe, a inceput sa bea si ea 90-100ml, a mai luat in greutate. De azi incerc Galactogilul...daca merge, perfect. Daca nu, jur ca nu ma mai stresez si incep sa hranesc copilul ca lumea. Pastrez sanul de sete, ca asa mi se pare apa chioara laptele asta al meu!!!!

ALINA, cu doua comori: printesa Evi (20 de zile) si David (3,6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

MONU bine ati venit acasa cu pitica cum ii spui , sa fiti sanatosi si papaciosi
poate ne explici mai mult despre piaoceanic asta , nu am mai auzit de el ,stie cineva

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ivona, de ce sa nu fie bine sa faca fetitele baie cu taticii??? Cel putin pana la o varsta, zau daca vad vreun motiv impotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,
Am intrat si eu sa mai citesc ce ati scris, dar nu prea am avut timp sa ma pun la curent cu toate cele. Le felicit pe fetele care resusesc, eu am momente cand ma simt depasita de situatie.

Fetita noastra e cuminte, doarme cate 3,4 si chiar 5 ore dupa supt, o hranesc numai la san si de aici am tot felul de nelinisti - daca suge suficient, daca am destul lapte, etc. In orice caz ea suge 30 de minute si dupa aia doarme dusa, cu exceptia cazurilor in care face colici si atunci se pune pe plans si racneste vreo 2 ore. Are reprize de colici cam o data pe zi. Primeste picaturi, dar se pare ca simte ea nevoia sa faca un pic de scandal ca sa se stie ca e copil mic in casa.
Eu nu m-am muls decat o singura data ca sa vad cum curge laptele, dupa ce i-am facut proba suptului si am vazut ca ia numai 30 de grame la o masa. E drept ca avea copila 9 zile , dar noi stiam ca trebuie sa ia 90- 100 de grame si am fost un pic disperati. Acum ne-am linistit. Am decis sa o cantarim o data pe saptamana sa vedem daca ia in greutate, ca altfel ajungem la balamuc si infundam copilul cu lapte pe toate partile. Ma gandesc ca din moment de doarme dusa dupa masa si mananca regulat, se hraneste suficient.NU?!

Asta facem noi.

Laura si EVA, 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Mihaela(Roandre) felicitari pt nastere sa fie bb sanatos si papacios!

Dana(Daconst) chiar ma intrebam ce mai faceti. Cum va simtiti acasa, cum e bb?

Liuda, sa-ti revi cat mai repede si sa ne povestesti. Felicitari pt mandruta ta!

Cristiana70, povesteste-ne cum sunteti, cum merge cu cel mic, cat papa, ia in greutate?

Despre noi va spunem doar ca suntem aproape numai pe formula, mai are 1 max 2 mese la tzitzi. Tzitzi mici dar foarte productive in primele 2 saptamani. Intre timp insa s-a diminuat foarte mult laptele si s-a subtiat. Daca mananc precum purcica se mai ingroasa putin. Si incepem sa experimentam colici la greu, nu prea conteaza ora si din pacate se aduna nopti nedormite si la mami si la bebe... Speram in vremuri mai bune. Va citim in fiecare zi! Sunteti un balsam sufletesc pt mine.

Pupici la burtici, la mamici si la bebici!

ps: In sfarsit mi-am pus poze in album si cu Marc , noi aveam o gramada cu primul copil

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Livia 72, Gio - felicitari mamicutzelor! Sa creasca mari si sanatosi puiutii vostri!

Dana - bine ai revenit - e tare frumusel bebelul tau!

Liuda - sper ca tie ti-e mai usor cu furia laptelui decat lui Anis Asteptam pozici si impresii!

Monu- totul o sa fie bine o sa vezi; si pitica ta nu are stafilococul pioceanic!

Lore- nici eu nu mi-am luat pompa; cred ca o sa-mi iau numai daca voi avea nevoie.

Messa - tu cand mergi la spital pentru analize, nu azi? poate ne faci si tu o surpriza ca GIO.

Pentru Maryela, Criss68, Oana_bucur si celelalte fete care se pregatesc azi pentru intalnirea de gradul 0 -

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata!

Felicitari, Gio, ce bine ca ai nascut usor, ce ma bucur!!sa-ti creasca mare piticuta Eva!
Dana si Gabriela, ce puiuti dulciiici aveti !!sa va traiasca, sa creasca mari!cand ma uit pe pozele cu bebicii de aici, din familia noastra, ca sa zic asa, mor de drag, devin si mai nerabdatoare sa il vad si eu pe al meu...uof, abia astept, poate ma opreste sambata la spital...

am dormit taare aiurea, ca sotiunea din dotare a fost de serviciu si singura nu dorm deloc, plus ca aseara mi-am pus un ovul cu clotrimazol si cand am simtit ca se topeste am paralizat, am crezut ca e apa, pt ca se scurgea fara sa am control.....ma si gandeam ce sa fac, sa il sun pe al meu sa-mi trimita salvarea..pana la urma m-am ridicat din pat, m-am dus la baie sa vad care-i treaba si asa m-am linistit.Dar tot somn de iepure prost pana dimneata...cand ma suna de la birou ca nu stiu ce nu merge si uite-ma pe mine cum am stat de dat explicatii si mailu-ri, ca deh, era sefu in vrie...

fetele, va intreb si eu..voi cu ce il inveliti pe bebe la somn?trebuie sa am sacut din ala de dormit care se prinde pe umeri?ca ma gandesc ca paturica o mai suceste cand da cu piciorusele..si fara perna pana la ce varsta?eu nu am luat paturici si nu stiu de care sa iau si cate, ca as vrea azi sa termin cu asta.Trebuie si pt carucior, cred.Eu am o paturica de catifea, matlasata , care se face si port bebe, se inchide cu capse, ma gandesc ca aia va fi buna in carucior.Voi cum ati luat?

Eli si butica de 38s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Dianarus78, Catalina 70 - pentru ca meritati! Sa creasca mari si sanatosi puiutii!

pentru toate care reusesc sa mai intre pe aici si ne impartasesc din experientele lor. Va multumesc

Eli1977- si eu sunt in aceeasi situatie ca tine cu ovulele (eu imi pun macmiror) dar nu mai am decat unul pentru diseara si am scapat.

Raluca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Mihaela si Gio! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!

Ne-a programat si pe noi pt. cezariana pe 7 februarie , ne e un pic frica... Au zis ca o sa-mi faca PDA, nu anestezie totala. Cum e cu PDA fetele, nu-ti mai simti picioarele deloc? Trebuie sa fie tare nasol, dar important e sa fie totul bine pana la urma. Ce e fain e ca si tati are voie sa stea cu noi, asta ne mai ridica moralul.

Eli, parca tu ai intrebat de Canesten, din cate stiu eu e pt.candida.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

rali, am fost deja, totul e ok, bebelina iese maine - o sa stau in spital 5 zile, ma externeaza lunea viitoare, dar am sa am la mine laptop si zapp (pentru net) deci va tin la curent de cate ori ma voi simti in stare

Mergi la inceput