Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dana, bine ai revenit! Lucas e un scump..sunt topita..iti vine sa-l mananci

Fetelor, s-a gandit careva dintre voi sa recolteze celule stem din cordonul ombilical la nastere?

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

io m-am gandit...dar am ramas cu ganditul...

Tocmai aveam in intentie sa contactez firma si sa facem contractul.Evenimentul ne-a luat-o inainte, bb s-a nascut mai devreme cu 3 sapt...s-a grabit.

Asta inseamna ca Doamne Doamne stie de ce a facut sa se intample asa.... n-o sa aiba nevoie niciodata..

pentru cele care mai au timp, inf suplimentare aici:

http://www.cordbloodcenter.com/ro/

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Aventura si eu m-am gandit de acum 4 luni cand doctora care mi-a urmarit sarcina mi-a dat un fluturas insa eu nu am indraznit sa sun sa ma interesez despre costuri.Aveti idee cam cat costa sa faci operatiunea asta?

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Alina, ia de citeste:
Pre#355;ul serviciilor
Pre#355;urile difer#259; īn func#355;ie de #355;ara īn care se efectueaz#259; prelevarea, aceasta datorit#259; cheltuielilor locale #351;i a cheltuielilor de transport. Pentru serviciile noastre pl#259;ti#355;i numai dup#259; preg#259;tirea transplantului #351;i verificarea lui.

Īn pre#355;ul de baz#259; este inclus#259; prelevarea de sānge ombilical, transportul, prelucrarea #351;i examinarea. Īn afar#259; de pre#355;ul de baz#259;, ve#355;i pl#259;ti o tax#259; anual#259; pentru conservare.

Īn nici un caz nu ve#355;i pl#259;ti mai mult!

Statul: Romania
Pre#355;ul de baz#259;: 3070 RON
Taxa anual#259;: 52,79 RON + TVA (62,82 RON)

Dac#259; sāngele ombilical va fi contaminat (infectat) sau dac#259; transplantul preg#259;tit din acesta nu va fi utilizabil pentru transplantare, serviciile pe care vi le-am oferit sunt gratuite iar transplantul va fi distrus.

Taxa anual#259; de depozitare se pl#259;te#351;te anticipat, la īnceputul fiec#259;rui an calendaristic (taxa pentru primul an se pl#259;te#351;te odat#259; cu prima rat#259; pentru pre#355;ul de baz#259;, pentru perioada r#259;mas#259; din anul īn care s-a f#259;cut recoltarea). Dac#259; sunte#355;i interesa#355;i, pute#355;i oricānd achita taxa de depozitare anticipat.

Dac#259; v#259; convine s#259; achita#355;i pre#355;ul de baz#259; īn mai multe rate, v#259; oferim urm#259;toarele posibilit#259;#355;i:

intervalul de scaden#355;#259; num#259;rul de rate valoarea ratei total
Tran#351;#259; unic#259; 1 3070* 3070
Lunar 3 1024 3072
Lunar** 12 256 3072

* Taxa anual#259; de depozitare nu este inclus#259; (52,79 RON + TVA). Aceasta se pl#259;te#351;te integral, odat#259; cu prima rat#259; pentru pre#355;ul de baz#259;.
** Prin credit bancar, pe o perioad#259; de maxim 12 luni; dobānda nu este inclus#259; īn tabel.

Dac#259; v-a#355;i decis s#259; folosi#355;i serviciile noastre, pute#355;i afla mai multe parcurgānd paginile con#355;inānd informa#355;ii pentru cei interesa#355;i sau contacāndu-ne direct.

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

hai ca arata nasol acum cand am dat copy paste . Intra pe linkul dat de Alinuk si citeste tot.

Eu am vorbit cu ei acum, o sa ne intalnim azi sau maine cu reprezentantul pe Bucuresti (ei au sediul la Cluj). In Elias au recoltat la f. multe nasteri mi-a spus tipa si am inteles ca ii recompenseaza financiar pe medici!!

O sa ne intalnim sa semnam contractul si sa ne dea kitul de prelevare.

Eu zic ca 900 eur pentru recoltare (pe care ti-i percep numai daca reuseste recoltarea si daca prelucrarea celulelor e ok + 15 eur/an taxa de banca...e o suma infima fata de o eventuala (Doamne fereste) necesitate ulterioara a familiei!

Pe noi nu ne dau banii afara din casa acum..dupa cum stiti firma la care lucram e in insolventa , dar am vrea sa facem un efort totusi, pentru ca este mult prea important pentru viitorul copiilor si al nostru!

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Intrebare: Mai e cineva care nu si-a cumparat pompita pt san? Eu am zis initial ca am sa-mi iau doar daca voi avea nevoie, numai ca pana acum toata lumea parca a avut nevoie...

Gio Felicitari pt bebe!

Dana, nu e asa negru cum il vezi tu, ba dimpotriva... Ai noroc ca am tot baiat, asa ca las mamicile de fetite la incuscrit...

Gabi, aveti o dulceata de fetita!

Loredana 38 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

dana bine ai revenit acasa cu ingerasul Lucas Paul , e dulce rau ,
sa va traiasca si sa va bucure sufletele toata viata

FELICITARI GIO , ma bucur ca ai nascut asa usor sa-ti traiasca puiutza EVA

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

LOREDANA nici eu nu mi-am cumparat pompita , m-am gandit ca daca chiar o sa am nevoie
o sa-mi trimit sotul sa-mi cumpere , dar am vazut ca aproape toate fetele au avut nevoie,
daca nu nasc maine cred ca ma duc sa cumpar una asa ptr. liniste ca ma cam sperie furia laptelui

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor, in sfarsit si noi acasa.
Felicitari mamicilor si nastere usoara graidutzelor.

Nu imi vine sa cred ca am ajuns acasa! Mulumesc persoanei care mi-a raspuns aici cu privire la dl dr Tanasescu - Colentina.

Bb mic e mic dar e bine, ii curge un ochisor (eu cred ca de la curentul din spital), suntem cu 2 pampersi pt ca nu are dezvoltat bine nu stiu ce si stam asa o luna dupa care mergem la eco. Sunt un pic dezorientata ce sa fac pt ca un bb cu noi in salon a fost diagnosticat cu piaoceanic si sa vad cum conving pedi sa ne lase sa ii facem analiza si la bb mic.

Eu ma simt bine dar tebuie sa merg la control si analize (cu transaminazele mele) pentru ca asta a fost conditia cu care am iesit din spital. sa revin la analize. Daca mai stateam mult pe acolo (Municipal) aduceam cine stie bb bolnav.

fug sa mai fac una alta. va pup si multumim pt urarile de bun sosit pt pitica.

Era sa uit ce era mai important pompa de san cea de la Avene Isis - o fi mai scumpa dar m-a scapat de probleme. In 5 minute scoate tot. Si la mine tot inseamna vreo 100 ml lapte.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata fetele!

Felicitari Gio si tututror celor care au nascut! Sa aveti bebei frumosi, sanatosi si papaciosi!

Am si eu doua intrebari pentru mamicute, fetita mea are pe falcuta o galma, parca ar fi piscat-o ceva mai mare. E ca un chist, o excrescenta sub piele, nu se vede, doar se simte la palpat, si nu o doare. Doctorul a zis ca nu e oreion, si ca s-ar putea resorbi, sa mai venim cu ea in 2 saptamani. A mai avut cineva asa ceva la bebelus?

Apoi: e adevarat ca nu e bine ca fetitele sa faca baita cu taticii? Mi se pare taaare aiurea...Stiti ceva cazuri?

Va pup dulce, galerie la gravidute!!!

Ivona si Ella Marie

Mergi la inceput