Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
alinuk spune:
fetele care nasc la Elias,
Acolo au anestezic, nu va complicati sa luati voi. Eu am dat 200ron - si a inclus contravaloarea cateter+anestezic+shapgutza aferenta la doctorel. Si parol ca a tzinut!
Si apoi daca te plangi ca nu a tzinut nu au motiv sa zica.... ca vezi daca ai luat d'ala....ala de avem noi era mai bun
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
ylilimic spune:
gio - nastere usoara si refacere cat mai rapida! iti tin pumnii!
adela - botezul intentionez sa-l fac pe 25 martie, de Buna vestire, cand este duminica si dezlegare la perste. Petrecere sau nu, tot trebuie sa servesc oamenii cu ceva si prefer sa fie de peste, daca postul imi permite asta. Probabil ca eu o sa fiu singura flamanda (mie nu imi place pestele) dar asta sa fie paguba!
mihacarm si superstitiile - lasa ratiunea sa conduca! Daca exista logica atunci nu te opune situatiei.
ex: bb sa nu fie vazut de femei la ciclu...toate angajatele spitalului isi iau liber lunar la menstra? = falsa teorie
ex: dupa ce nasti nu ai voie sa faci treaba, sa faci de mancare...si totusi, daca nu are cine te ajuta iti chemi vecinii sa iti dea de mancare, sa iti spele chilotii? = falsa teorie Atentie-esti predispusa la o "viata grea" dupa nastere!
felicitari proaspetelor mamici- nastere usoara celorlalte, am vazut ca se fac programari!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
cu
Adam Cristian
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
nadiutapm spune:
gio facem galerie 

sa fie cu DD inainte tinem pumnii si te
dulce, hai curaj
Loredana, ce faci, nu te mai panica, stai calma ca nu nasti pana vineri doar daca te stresezi dejeaba, eu trebuie sa merg pt control de 38s peste 2 saptamani si ce col lung am cred ca ajung cu brio la termen, asa ca puiule nu te stresa vei fi ok.
[red]Alinuk[red], multumim pt informatii, asa am primit si eu astazi raspuns totul se gaseste la fata locului;
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
36+ 
Lidia
burtica
eli1977 spune:
HAI GIO!!!!CURAJ MAMI, SA AI NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!ITI TIN PUMNII!!!!
ELI SI BURTICA 38S+4 ZILE
elena_mvl spune:
Cristiana bine ati revenit acasa! Tare faza cu “instructiunile de utilizare” pt bebelushi.
Liudo, ce facusi? Ai scapat de burtoi si te-ai ales cu altele?! Las’ ca trec si astea si pe urma iti mai revii din “socul” provocat de nastere corpului.
Livia felicitari pentru marele eveniment! Bine ati revenit! Alinuk spunea ca infuzia de pelin ajuta la vindecarea mai rapida a ranii. Poate te ajuta tot mamicile care au trecut prin astfel de dureri cu o sugestie de analgezic…
Gio hai ca ti-a venit si tie randul! Nastere usoara! Fetelor la treaba 

Elena
, mami de
36s fix
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
Monicutz spune:
Multumesc Messa! Incerc doza. Sper sa functioneze ca mai am o zi de mers la servici si tre sa ma duc ca predau proiectele!!!
Azi am avut noroc ca am putut lucra de acasa. Traiasca internetu'!
, 36+