Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
loremunteanu spune:
Nadia,
Incerc sa nu ma gandesc prea tare... Acum ca mi-am luat trusa sunt ceva mai linistita, dar au fost doua zile/nopti cand n-am putut sa dorm si imi faceam tot felul de scenarii... Simt o presiune jos, mi-a mai coborat burtica, n-am identificat nici o contractie pana acum; au fost niste intepaturi dureroase... Maine se incheie si saptamana 38... Poate si de asta... Abia astept ziua de vineri sa ma mai linistesc... Oricum bagajul e facut... Faza e ca... atunci cand am emotii ma pierd rau de tot... Acum sper ca bebitul o sa-mi dea putere si o sa ma ajute sa cooperez bine (de fapt de asta mi-e teama, sa nu ma pierd si sa nu cooperez)... N-am voie sa cedez...
Hai sa pun si eu fetele la treaba pt Gio... 

Gio! Gio! Gio!

Chiar asa de Dana (Daconst) nu mai stie nimeni nimic?
Gata ma duc la nani...
Noapte buna! 

Loredana
37+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
monykk spune:
loremunteanu mercic de info , dar eu oricum mi-am luat asa ca ......ce sa fac
hai gio curaj , punem fetele la treaba

lilisor hai ca-mi place esti activa mey, adam e cumintel sa inteleg
mony
mihacarm2002 spune:
gio, Nastere usoara, bebelus sanatos, voios, voinic, norocos 

livia, bine ai revenit!
Au inceput sa vina si bebelusii lunii februarie! (chiar daca ei au deschis sezonul, ma refer la papuselele Flaviei)
liliana: „dupa ce nasti nu ai voie sa faci treaba, sa faci de mancare...” – pai, superstitia aceasta este demna de luat in seama. Bine ca am aflat de ea!
Mihaela 37+ 
Messa spune:
Mie imi place cum suna superstitia aia... e un pretext bun sa faca altii tot
In schimb aia cu iesitul lui bebe afara numai dupa ce citeste popa nu o cred, si nici in deochi nu cred. Pai practic nu am avea voie (daca ar fi ceva de capul chestiei cu pricina) sa iesim din spital pana nu ne masluieste popa si nu citeste si lui bebe, nu? Ce, mersul de la spital acasa nu e iesit afara? Iar cu deochiul... neeee! In secolul 21 eu una nu mai cred asa ceva.
ylilimic spune:
Cu nasu in recuperari la ce scrieti voi, cat pe ce sa-mi las familia nemancata!
Dar si eu sunt nebuna si incerc situatiile limita, acum cand am si "back up" pe tati - adica am cam lalait-o azi, pentru ca pe seara sa raman singura cu bb plangacios (asta nu era in plan) sa fac de mancare 2 feluri, si curat in sufragerie si bucatarie. Mai am de spalat pe jos si sa mananc si eu ceva, ca bb e mic si o sa ceara lapte ...
Gio - din nou, ma gandesc la tine! Sa ai nastere usoara si curaj ca o sa fie bine!
Cam atat pentru seara asta, ca mai aranjez putin lucrurile - maine am intalnire cu popa si poate are de gand sa ma ia din asternut... Dupa masa merg la Constanta sa scot firele de la epiziotomie si ma gandesc ca la cat de cuminte s-a anuntat copilul asta sa il las cu mama...in schimbul lui Matei, care va fi mai mult decat incantat sa se plimbe cu masina. Of, iar va scriu mai mult decat trebuie! Noapte buna!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
cu
Adam Cristian
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor, chiar nu exista nicio metoda sa scapam de porcaria asta de furie a laptelui?
aaaaaaaaaaaa..... nu prea............

doar ca la unele e mai nashpa decat la altele

smecheria este sa ti se desfunde canalele cat mai usor si mai repede si sa goleasca cineva sanii non-stop (mai degraba o pompa electrica sanatoasa, ca bb nu prea poate goli productia din primele zile)
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Shine spune:

Stiu ca s-a mai discutat pe aici subiectul asta, dar nu mai am energie sa caut.
M-am pricopsit cu o raceala d-aia sexy. Acum stau pe lamaie+ceai+miere+tantum verde+vitamina C. Da' ce fac cu domnul nas?Cand nu curge ca un robinet, se infunda.
Acum am vazut si cat e ceasul.Pai, gravidutzele cuminti se odihnesc la ora asta!. Lasa ca cititi voi maine la
cafelutza, si in noaptea asta, ma descurc eu.
Pun
la treaba pentriu Gio. 

Shine
37
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Messa spune:
quote:In cazul asta incep sa ma gandesc serios sa fac cum facea prima mea pisica, facuse un singur pui la prima ei nastere si ce nu sugea ala, sugea singura
Originally posted by dianarus78
smecheria este sa ti se desfunde canalele cat mai usor si mai repede si sa goleasca cineva sanii non-stop (mai degraba o pompa electrica sanatoasa, ca bb nu prea poate goli productia din primele zile)
si, avand in vedere cat de mari se facura Milka si Fulga... ajung fara probleme!
(cred ca am luat-o razna, acum cateva zile visam ca imi mananc placenta, acuma ma bate gandul sa imi mananc laptele... e clar, razna, nene!)
alinuk spune:
Pai exista solutie pt scapatul de furia laptelui... dupa modelul pisicutzei dar mai elevat ... ca sa zic asa:
mergeti si insistati sa alaptati bb ul din prima zi de nastere
daca simtiti tensiune in sani cereti in sectia de neonato sa va lase sa va mulgeti cu pompa (sau sa o aveti pe a voastra acolo). Eu personal m-am muls cu cea din spital care era super eficienta si rapida (si acasa nu am vreuna proasta - cea de la Avent)
Nu toate femeile trec prin aceasta "furie a laptelui"...si ca sa nu mai zic ca exista si ceva mai rau "mastita"...dar nu ma intrebati ce inseamna ..
aaaa, si nu vreau sa va dezamagesc sau incurajez... dar productia nu depinde neaparat de marimea dinainte de nastere
pup fetele!!!
haidetzi cu stelutzleleeeee

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
anis spune:
Gio 
sa fie totul bine!!
Messa, cam toate trecem prin furia laptelui.Ideea ar fi cam asa...sau mai bine zis ideal e sa fie pus copilul la san de fiecare data cat cere.In caz ca nu se poate ,sa se mulga laptele.
Eu la prima sarcina am avut copilul cu mine si a papat doar san, furia a tinut 1 z, m-am muls si gata.
E...acum am patit-o rau de tot din cauza ca nu a fost copilul alaptat numai la san, din cauza asistentelor alea proaste ,in fine, plus din cauza ranilor f mari.
In ceea ce ma priveste, nu mai zic nimik..sper sa fiu pe drumul bun, oricum o alaptez asa cu sanul ala problema.
Aaa..ieri ne-a cazut si noua buricul 

Iarina e cuminte, papa si doarme...ee..trebuie s-o mai zgaltui eu ca motaie la supt, dar asa sunt unii bb la inceput..sunt prea mititei si obosesc..
Aaa, si a inceput si decojirea sau schimbarea pielii..absolut normala...numai la primul copil m-am speriat si o ungeam non stop..degeaba ca ea se tot decojea.De abia astept sa treaca..
Apropo pt mamicile de fete, daca vedeti scurgeri de la pasarica sa nu va alarmati , sunt f normale, chestii hormonale, si trec.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."