Aveti idee daca se poate lasa masina in aeroport la Otopeni pt mai multe zile (cam o saptamana) si daca exista vreo reducere pt acest lucru? Pe site-ul lor am gasit tarif parcare 2 ron pt o jumatate de ora si daca fac calculele...dau faliment!
Nu dau nici o reducere. Noi am fost plecati doar un week end si, cand am aflat cat ne-ar costa parcarea, am renuntat si am luat taxiul.
Succes!
Revin la subiect ca se apropie data la care chiar tre' sa plec pt o saptamana si am mare nevoie de niste idei.
Pe scurt: sunt din Ploiesti, am o masinuta si trebuie sa fiu in aeroport pe la 5.30 a.m. La intoarcere ajungem pe la miezul noptii. Deci varianta cu microbuzele Ploiesti-Bucuresti pica. Nu-mi da mana sa platesc parcarea in Otopeni atata timp si e vorba si de niste ore la care nu-mi permit sa deranjez cunostinte din Bucuresti.
Aveti ceva idei?
Pai cred ca o solutie ar fi sa parchezi undeva in zona Baneasa,de acolo, Taxi la Otopeni sau o cursa ceva,stiu ca exista.Si la inapoiere la fel .E mai ieftin sa platesti un taxi pana la Baneasa decat pana la Ploiesti.
Zic eu.
mihaela 34+
Sau chiar mai aproape in otopeni direct. Daca nu ma insel si miniprixul e aproape, daca poti sa vorbesti cu cineva acolosi sa dai o suma mai mica sa te lase...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Noi am fost plecati de mai multe ori anul trecut si acum in primavara si tot cu masina veneam si era problema de parcare. Am lasat-o cand plecam de pe Otopeni langa blocuri pe dreapta la 3 statii de aeroport si apoi luam expresul pana acolo.
Cand am plecat de la Baneasa chiar langa aeroport tot langa blocuri. Si e masina straina, noua, de 1 an, cu alarma si nu a patit nimic niciodata.