parcare aeroport

parcare aeroport | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Aveti idee daca se poate lasa masina in aeroport la Otopeni pt mai multe zile (cam o saptamana) si daca exista vreo reducere pt acest lucru? Pe site-ul lor am gasit tarif parcare 2 ron pt o jumatate de ora si daca fac calculele...dau faliment!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Nu dau nici o reducere. Noi am fost plecati doar un week end si, cand am aflat cat ne-ar costa parcarea, am renuntat si am luat taxiul.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Revin la subiect ca se apropie data la care chiar tre' sa plec pt o saptamana si am mare nevoie de niste idei.
Pe scurt: sunt din Ploiesti, am o masinuta si trebuie sa fiu in aeroport pe la 5.30 a.m. La intoarcere ajungem pe la miezul noptii. Deci varianta cu microbuzele Ploiesti-Bucuresti pica. Nu-mi da mana sa platesc parcarea in Otopeni atata timp si e vorba si de niste ore la care nu-mi permit sa deranjez cunostinte din Bucuresti.

Aveti ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Pai cred ca o solutie ar fi sa parchezi undeva in zona Baneasa,de acolo, Taxi la Otopeni sau o cursa ceva,stiu ca exista.Si la inapoiere la fel .E mai ieftin sa platesti un taxi pana la Baneasa decat pana la Ploiesti.
Zic eu.

mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sau chiar mai aproape in otopeni direct. Daca nu ma insel si miniprixul e aproape, daca poti sa vorbesti cu cineva acolosi sa dai o suma mai mica sa te lase...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Noi am fost plecati de mai multe ori anul trecut si acum in primavara si tot cu masina veneam si era problema de parcare. Am lasat-o cand plecam de pe Otopeni langa blocuri pe dreapta la 3 statii de aeroport si apoi luam expresul pana acolo.
Cand am plecat de la Baneasa chiar langa aeroport tot langa blocuri. Si e masina straina, noua, de 1 an, cu alarma si nu a patit nimic niciodata.

Mergi la inceput