De ce se schimba barbatii dupa cativa ani de casni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi suntem imnpreuna de 10 ani si casatoriti de vreo 6. Ne-am schimbat si eu si el, din fericire, ce ar fi mai trist ca 2 oameni sau o relatie sa nu evolueze ?

Sincer, desi pe toti cred ca ne apuuca dorul pentru fiorii inceputului, eu cred ca ar fi teribil de obositor sa o tinem tot in fiori. Fiorii reprezinta indragostirea, asteptarile, pe cand dragostea, din punctul meu de vedere merge mana in mana cu cunoasterea. Nu poti sa iubesti ce nu cunosti. Asa ca nu vad apropierea ca o amenintare la dragoste.

5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

De ce se schimba barbatii dupa cativa ani de casnicie ? Dar , noi femeile , de ce ne schimbam ?

Cred ca de vina este rutina , trecerea timpului , faptul ca ne maturizam si vedem altfel lucrurile , apar sentimente noi , trairi pe care nu le-am cunoscut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Ei se schimba ,noi ne schimbam.De ce? pentru ca invatam unul de la atul.
Ne modelam unul pe altul ,ne completam unul pe altul,ne maturizam impreuna etc.
Acum depinde de noi cit de bine reusim sa facem toate astea impreuna si nu separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by alesssia

barbatii se schimba in functie de NOI. dar, noi, nu vedem schimbarile noastre, le percepem doar pe ale lor. nu doar ei...sunt negrii uneori, si NOI.....

Este ceva natural, valabil la ambele sexe, sa vada ce face celalalt, in primul rand. Am spus natural? Ma rog, asa se obisnuieste.
E laudabil ca, macar unii dintre noi, isi dau seama ca ar fi posibil, cu totul intamplator, sa fie primii care s-au schimbat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sequoia spune:

Mai rau e cind unii se schimba in rau si nu numai ca nu-si dau seama, dar li se si pare normal, chinuindu-i pe cei "dragi" din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Pei al meu se schimba in bine si asta nu ma deranjeaza.

Si la noi este la fel.
Cel putin dupa nasterea celui de al doilea copil,baiatul,e din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Si noi ne schimbam. Dar nu ne dam seamna de schimbare.
Din punctul lor de vedere nici noi nu mai suntem ca la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_pisoiu spune:

Din pacate ai mare dreptate.Cand ma gandesc ca s-a schimbat atat de mult, in ultimul timp, ma cam doare sufletul.... . As vrea sa fac ceva in acest sens, chiar ma straduiesc sa fac ceva, dar parca nimic nu se mai poate schimba.
Mentionez ca sunt si insarcinata in 36 sapt si inca de la inceputul sarcinii nu am facut dragoste, avand probleme cu sarcina si nici el oricum nu s-ar fi simtit ok sa o facem..... - daca ii facem rau bb-lusului????? In sfarsit......imi pare tare rau ca nu mai este ca la inceput - ca acum 12ani si jumatate...- dar poate ca o data cu venirea bebelusei noastre se va mai schimba ceva in bine SPER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by roxy_pisoiu

Din pacate ai mare dreptate.Cand ma gandesc ca s-a schimbat atat de mult, in ultimul timp, ma cam doare sufletul.... . As vrea sa fac ceva in acest sens, chiar ma straduiesc sa fac ceva, dar parca nimic nu se mai poate schimba.
Mentionez ca sunt si insarcinata in 36 sapt si inca de la inceputul sarcinii nu am facut dragoste, avand probleme cu sarcina si nici el oricum nu s-ar fi simtit ok sa o facem..... - daca ii facem rau bb-lusului????? In sfarsit......imi pare tare rau ca nu mai este ca la inceput - ca acum 12ani si jumatate...- dar poate ca o data cu venirea bebelusei noastre se va mai schimba ceva in bine SPER.

hehe..mai exista si pozitii mai putin clasice pt dormitor..sti tu la ce ma refer..si nu-i faceti rau bebelusului :)
Roxy

Alexia 02.05.2004(filmulete)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pedro spune:

E o intrebare nu buna, ci foarte buna! Se schimba ei, ne schimbam si noi. De ce? Aici pot interveni mai multi factori, fie ea nu mai are grija de ea ca la inceput si se dedica trup si suflet treburilor gospodaresti si uita ca in primul rand e FEMEIE, fie are grija de ea, dar intervine rutina intre cei doi soti, si hai sa fim sincere, rutina se instaleaza oricat s-ar spune sus si tare ca nu e asa... Nu stiu daca putem face ceva...oricat s-ar spune ca femeia trebuie sa fie buna gospodina, curva in pat...

Mergi la inceput