Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
Putzuruca, ce-ti face fetita cu mucisorii? La mine i-a mai trecut cu Sterimar, acum ar trebui sa-i sprayez din nou in nas si apoi sa-i scot cu pompita, dar mi-e mila de ea. A papat si e pe somn de-acuma. Si oricum nu se mai aude mare lucru.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, ma bagi in sperieti! Si carutul meu e Baby care. Dar uite, pe o hartie pe care i-a dat-o sotului scrie 90 zile termen de garantie si 365 zile garantie pt. roti.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gripo spune:
RALU, am vazut o ALEXXIA superba, si cu o privire de smechera.
Am vazut pozele iesencelor, ANDRA, VLADUTZ era ca un iedutz la imbracat.
restul bebeilor nu se vad.
Am vazut si doi cumetri, sau cum s-o zice, gatiti si frumosi, DEEA SI ARMAND. PUTZURUCA, tu deja ai trecut la pozitia aia a caruciorului?
Am vazut si o GRACIE gratioasa si vesela foc.
RALU, n-am mai avut rabdare sa citesc ce-ai dat tu, dar, pot sa-ti spun ca ccc cumnata mea a dat pe timp de iarna fetii legume congelate, e important de unde provin, de preferat u.e., si fata n-a avut nimik, poate doar a crescut prea mult si prea mare?![]()
GETY spune:
quote:
Originally posted by eloise
Se pare ca va avea loc o mare intalnire in Copou la umbra teiului lui Eminescu. Baieteii nostri se vor duela pentru a castiga inima Mariei lui Gety. Venim si noi pe la 1 jumate, speram sa fim punctuali!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Ei, eu am intarziat putzin, dar am ajuns. Daca stiam ce-ati scris n-o mai lasam sa doarma. Mai ales ca Vladutz mai intalnise o Marie...
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mai am si eu vreo 2 pozici, dar am sa le descarc maine, acum merg la bogheta mea, sa vina sotzul la calculator ca are de lucru. Maine dimineata mergem iaaaarrrrr la dr. Sper sa terminam odata.
Pupici si noapte buna!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by gripo
Am vazut pozele iesencelor, ANDRA, VLADUTZ era ca un iedutz la imbracat.restul bebeilor nu se vad.
Lasa ca la primavara o sa stea in fundulet si-o sa fie imbracati mai subtire si-atunci se vor vedea toti bebeii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
GETY spune:
In poza mea se vad cat de cat, dar Maria si Mathias dormeau, n-aveau nici o treaba cu restul lumii. Asa-i MamiLili, asteptam primavara.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi am umblat hai-hui zilele astea,am intrat doar sa urez 

tuturor bucuriilor nascute intr-o zi de 21 si mai ales puiului meu care astazi face 4 luni."La multi ani!" puiul mamei scump sa-mi cresti sanatos,norocos si baftos.Te pupa mami mult.
Io mami de Matteo
putzuruca spune:
LA MULTI ANI BUCURIILOR DE 21!!!!!!!!
Dori, pediatra mi-a spus ca atata timp cat bb are tendinta de a se ridica in funduletz, pot sa o tin la nivelul 2 in carut. Deea este foarte fericita ca sta asa.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
putzuruca spune:
Gety, am pulverizat apa de mare, am tras cu pompita si situatia merge spre bine. Mercic de intrebare. Bafta la doctor.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA