Bucurii de sept - oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Mirabela, Mexxa, sunteti iertate!

Mexxa, carutul vostru n-are garantie?

Am vazut poze cu frumusica Gracie!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mi-a expirat saptamana trecuta....[bang]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Fetelor, ce inseamna acest 'ccc'? Iertati-ma daca n-am fost pe faza...dar daca nu-mi spuneti nu mai dorm la noapte

Putzuruca, MamiLili

Inni, Alessia pe unde umblatzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Eloise, ai un bebe tare aparte! Mie imi inspira o fire artistica...si tu imi inspiri acelasi lucru! Sunteti doua suflete frumoase si sensibile, cel putin asta citesc eu pe chipurile voastre.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by gracie

Fetelor, ce inseamna acest 'ccc'? Iertati-ma daca n-am fost pe faza...dar daca nu-mi spuneti nu mai dorm la noapte

Putzuruca, MamiLili

Inni, Alessia pe unde umblatzi?

www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace

hai ca v-am facut-o cu "ccc"! gracie, eu il mai foloseam si m-au intrebat fetele care-i faza. faza e ca asa scriam eu cand faceam o cacofonie si mi-era prea lene sa mai caut alta exprimare sa evit acest lucru....fetele au crezut ca-i inventia mea, si eu am tot uitat sa le zic ccc ca nu-i a mea! am vazut si eu prin alte parti si mi s-a parut o idee buna pt lenesa d mine...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

fetele, ia aruncati un ochi aici si ziceti-mi si mie ce parere aveti!

merci!

p.s.: io m-as uita la columbeni ca atunci am cam pierdut, dar ma uit la gilmore girls.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Vauva pana la urma nu ne-a iesit dintisorul, s-a pregatit numai terenul, sotul a avut dreptate, mi s-a nazarit.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ralu, am citit intrebarile pe care le pui, dar sincera sa fiu eu sunt intr-o mare ceata cu mancarica pt bebe, legume, fructe, congelate, necongelate, la borcanele sau nu. Habar n-am ce o sa-i dau Deei sa pape. Spune-mi te rog ce borcanele ii dai. Ce firma, cat costa si ce combinatii de papa. Si cate mese papa dintr-un borcanel.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Columbenii sunt acum la tv.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

roxi, ce sa zic? si eu sunt incepatoare in ale diversificarii....am incercat pana acum borcanelele de la hipp. parerile sunt impartite. uite, alessia parca zicea ca i-a zis pediatra sa-i dea orice in afara de hipp, in alta parte am citit ca dimpotriva nestle sunt proaste si hipp ar fi cele mai bune...io zic ccc ca niciunele nu-s proaste si mai zic ccc ca sunt o alegere mai buna decat legumele din piata/supermarket cel putin la vremea asta. eu una nu i-as da. parere personala, nu dati cu...morcovi!
eu i-am dat de la hipp deocamdata mar+morcov. n-as zice ca i-a plcaut. a inghitit mai de voie de nevoie cateva lingurite. un borcan odata desfacut se pastreaza la frigider maxim 3 zile. in 3 zile alexia papa cam 1/4 de borcanas. restul...la gunoi! si costa in jur de 50.000 bucata. as da si 100.000 dar macar sa manance! asa ca....in ceata si eu. de asta ma interesam de legumele congelate....ma mai documentez deci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Vauva vazut din nou Bianca dar sa stii ca e o dulceata…lasa ca are timp ea sa invete sa manace frumos!

Alessia, Putzuruca vazut Armand si Deea…ce sa mai zic…scumpi foc..si cum se uita unul la celalalt..pupici!

Mariuca si Raducu se potrivesc de minune..si eu ii declar cuplul saptamanii!!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput