microgynon-ingrasa?

buna.am inceput sa iau anticonceptionale microgynon pt tratarea unui chist ovarian.am auzit ca sunt foarte proaste aceste pastile,in sensul ca au multe efecte secundare.voi ce stiti despre ele?va pup
Raspunsuri

miag spune:
Eu am luat acum cativa ani si m-am ales cu cteva kg in plus. Exista si contraceptive de generatie noua care au mai putine efecte secundare si care sunt folosite cu succes pt ceea ce iti trebuie tie.
Discuta cu medicul care ti le-a recomandat.
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag
Poze:http://community.webshots.com/user/miaroli

bidiloi spune:
Eu am luat de la 19 ani pina la 32 cind inainte de a avea copilu am intrerupt ,si nu m-am ingrast absolut deloc!
Nu mi-am schimbat absolut deloc greutatea corporala ...decit dupa ce am nascut ,si cam asta e tot ce pot sa iti spun despre aceste anticonceptionale..de altele nu stiu ptr. ca dupa 35 am ales sa ma protejez fara sa apelez la ele ...asa e mai bine acum la aceasta virsta(parere personala).Sper sa te fi ajutat cu ceva interventia mea ,daca mai ai intrebari..cu placere!

iepumic spune:
Am luat Microgynon si nu m-am ingrasat deloc, au fost singurele cu care mi-a mers bine desi am incercat si unele de generatie mai noua dar cu acelea am avut oarece probleme (nu ingrasare). ASta nu inseamna insa ca acest lucru este valabil si pentru alte persoane. Microgynon mi-au fost prescrise de catre un medc [u]endocrinolog[/b]pe baza analizelor specifice (deozaje hormonale) in timp ce celelalte mi-au fost prescrise de catre medicul ginecolog dupa "ureche". In mod normal anticonceptionalele, fiind niste produse care tine hormoni, ar trebui prescrise pe baza analizelor de dozaj hormonal, pt. ca AC au concentratii diferite de hormoni si trebuie alese cele care se potrivesc organismului fiecarei persoane. Din pacate, medicii ginecologi din Romania le prescriu pur si simplu dupa ureche ceea ce nu este absolut deloc in regula, pt. ca pot aparea diverse probleme: ingrasare, greturi, dezechilibre hormonale etc.
Asa cum nu tuturor femeilor li se potriveste aceeasi nuanta de ruj, spre ex., la fel nici aceleasi AC nu sunt potrivite pentru orice femeie. Ar fi bine sa vb. cu un medic endocrinolog inainte de a te apuca sa le iei.
Chestia cu ingrasatul este relativa....AC favorizeaza retinerea de apa in tesuturi si edemele (daca citesti prospectul vei vedea ca nu prea sunt indicate pt. persoanele cu circulatie proasta si cu tendinta de a retine apa) iar aceste fenomene pot duce la acumularea a mai multe kg. in plus doar din apa!!!
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

daniella4 spune:
Eu am luat in tinerete cam 6 luni. M-am ingrasat cam 2 kg, mi s-au rotunjit formele, s-au facut mai feminine, chestie care la momentul respectiv nu m-a incantat deloc asa ca am renuntat.