Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am uitat sa va spun ca m-am amuzat la culme citind ce atentie deosebita li se acorda Alain saracul cred ca nici nu tine minte sa fi papat asa ceva eu nu are treaba decat sa se catere pe mine daca ma vede jos, ca un mic cocos ca sa arate cine e seful

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID n-ai reusit cu robotul? Hai ca abia astept!
Am uitat sa studiez chestia cu mainile,dar am vazut acum in filmuletz ca papa castravetele cu mana dreapta si la fel apuca papusa de freza tot cu mana drapta.Acum sa mai asteptam,daca a zis Silvi ca inca nu se stie.
Inca nu doarmeee ... dar sta locului
OACHI asa de scurt? Mai povesteste si tu!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si aici bate vantul rau de tot vad,sper sa nu zboare antena parabolica a lui fratelo - e agatzata la mine la balcon si zdranganeeeee I
In sfarsit a adormit Diana,merg si eu la nani.
Hai mai bagati si maine rapoarte cu "vocabularul" si ce mai fac nazdravanii,sa ne mai distram p-aci!
Apropo de vorbit ai mei comentau ca oare cum o sa vorbeasca Diana adica pocit sau (aproape) corect la inceput si tati zicea ca o sa vorbeasca direct bine,daca nu se chinuie acum sa zica prea multe cuvinte,doar asculta si intzelege tot.Ca "ada" ,'na' sau alte d-astea nu pot sa zic ca-s chiar cuvinte.Ea inca zice "aaa" in loc de "alo" la telefon

Gata trec la somn,noapte buna!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

buna dimi!
noi facem sant prin casa cu raisa in brate ... s-a imbolnavit si ea...

si cand plange cad rade...nu mai inteleg nimic...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

marfa maraki aveti zapada!!!!!!!!!!

de-ar veni si la noi sa moara odata microbii astia!!!!!!!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata secta!
O zi minunata tuturor!Fara probleme si cu bebici papaciosi.
Noi raportam o Dariuta relativ cumintica, trezit odata azi-noapte...papat laptic mai nou in somn...
Doamne, ma uitam acum la stiri si vad ce dezastru este cu viroza asta respiratorie...Sa ne fereasca Doamne-Doamne...
Eu o tai la munca azi...am ceva treaba...de la 1 martie ma intorc full time la job..asa ca...am pus-o...
Fetele..va pup pe toate...Mai intru deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ursulica..sanatate multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Copilul meu e dreptaci sau stangaci?

Cand aflu daca copilul meu e dreptaci sau stangaci? Preferinta bebelusului pentru mana sa dreapta sau stanga poate aparea devreme, de la 6-9 luni. Chiar si asa, nu poti spune ca intr-adevar este dreptaci sau stangaci pana la 2-3 ani, cand va incepe sa prefere aceeasi mana in mod constant. Unii copii pot fi ambidextri (se folosesc in mod egal de ambele maini), pana la 5-6 ani si apoi fac o alegere finala.

Mana dominanta este influentata in mare masura de genetica. Daca tu si partenerul tau folositi mai bine mana stanga decat cea dreapta, copilul vostru are 45-50% sanse sa fie si el stangaci. Aproximativ 10% dintre oameni sunt stangaci.

Daca sunteti curiosi ce parte va deveni dominanta la bebelusul vostru, incercati sa-i oferiti o jucarie care sa-l atraga. In cazul in care va incepe sa-si dezvolte o mana dominanta, sunt sanse mai mari sa o foloseasca pe aceasta pentru a ajunge la jucarie.

Daca bebelusul pare sa folosesca exclusiv o mana inainte sa implineasca 18 luni, este bine sa discutati cu medicul pediatru, deoarece o mana dominanta atat de devreme poate fi un semn de tulburare a dezvoltarii motorii.

Cand urmariti dezvoltarea motorie a copilului, tineti minte ca nu este o idee buna sa incercati influentarea mainii dominante. In timp ce genetica nu explica complet de ce cineva devine dreptaci sau stangaci, s-a devedit stiintific ca dezvoltarea predominanta a unei emisfere cerebrale conduce la folosirea cu mai multa usurinta a unei parti a corpului, dreapta sau stanga. Emisfera stanga controleaza partea dreapta a corpului si emisfera dreapta controleaza partea stanga a corpului. Fortand un copil sa foloseasca mana dreapta cand defapt el este stangaci, este putin probabil sa functioneze pe termen lung, copilul va fi doar confuz si frustrat.

A fi stangaci nu inseamna a fi mai putin indemanatic sau mai putin inteligent. Cateva exemple de stangaci faimosi, din diferite domenii, sunt elocvente: Michelangelo, Albert Einstein, Mark Twain (novelist), Henry Ford (producator automobile), Dwight. F. Davis (fondatorul cupei Davis in tenis), Ronald Reagan (presinte US), Bill Clinton (presedinte US), Angelina Jolie (actrita), Sarah Jessica Parker (actrita), Monica Seles (jucatoare de tenis).

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ursoaica, imi pare rau ca si Raisa este bolnavioara. Sper sa se faca repede bine, draga de ea .

Diana, mami de Andrea, bine ai revenit. E o scumpa papusica ta! Sa ne mai adaugi poze.

Nicole, o zi buna .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata si de la mine.
Noi ne-am trezit la 9, cam asa are program de vreo saptamina. Cu pauza de noapte de rigoare (pe la ora 2) cind a baut nitel lapte si l-am luat in pat la noi unde a adormit imediat. Trebuie sa-l dezvat de dormitul la noi in pat. Acum a papat juma de cutie de crema de iaurt milli cu 2 biscuiti si asteptam sa ne vina somnul.
De mers merge din ce in ce mai bine, chiar si afara a facut ieri vreo 5 pasi singur (cu kg de haine groase de pe el) E scump cum merge el lipa-lipa ca o ratusca. Sunt asa de draguti!!!!
Aoleu, puteeeee!!!! Iar am pierdut faza cu olita.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput