Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)
Raspunsuri - Pagina 25
Balbina spune:
Gabi, si eu am remarcat reteta aceasta pe culinar, foarte bine arata tortul tau de clatite!
Pentru creme ole toate pretentiile la nushulica, adi69, aime si mariussimiuc, am inteles ca gasca asta da iama prin magazine si cumpara tot stocul de creme ole din Iasi.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
amiss_zip spune:
Salutari
Multumim Nati ca ai tradus retetele. Arata tare bine .
Chit ca m-am stresat atata cu Brownies si v-am stresat si pe voi (mai ales pe tine Nati) a fost cu adevarat vedeta petrecerii. am facut Krem Brownies si Tort Nemtesc. Nu va spun ca TOTI au ramas uimiti de bunatatea prajiturilor si de cat de bine arata.
Asa ca inca o data Nati Felicitari pentru topic si pentru retetele de nota 10 pe care le impartasesti cu noi.
Si ca sa ma revansez pentru zilele trecute ca v-am batatut atata la cap, am sa vin si eu cu o bunatate dar de data asta incercata si pozata.
Va pup!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Mihaela, ahaaaa, iata deci care-i descifrarea titulaturii tale, si eu de cind imi tot framintam mintile!
Natalia,de fapt totul ar fi trebuit sa sune..."as vrea sa fiu tanara,frumoasa si desteapta,dar nu-s" Acum merge si varianta "descifrata" de tine!
Miha
Balbina spune:
Ami, felicitari pentru reusita! Ma bucur ca toti musafirii tai au apreciat bunatatile facute de tine (am auzit ca exista persoane neincintate de brownies, deh, nu-i poti nimeri pe toti ). Te astept cu bunatatea incercata si pozata.
Miha, de unde ai scos-o pe asta, ca n-ai fi tinara, frumoasa si desteapta? Pai lumea crede exact ce-i servesti. Ia-n lasa modestia, ca nu te prinde!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Gabi, si eu am remarcat reteta aceasta pe culinar, foarte bine arata tortul tau de clatite!
Pentru creme ole toate pretentiile la nushulica, adi69, aime si mariussimiuc, am inteles ca gasca asta da iama prin magazine si cumpara tot stocul de creme ole din Iasi.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
beyyy deci fiti atente greseala sotului(aceea de a cumpara 3tiple de creme ole in loc de 3 plicuri)eu am transformat-o in obicei adik am mai luat inca o data cate 3 tiple ca e mai bine sa le ai la indemanacand ti se face pofta de un krem
INGRID
gabiarama spune:
Am inteles ...
Prin urmare Nushulica e in parte vinovata de lipsa cremelor Ole de prin magazinele Iasului ...
Prajitura mea e super buna , inca nu e moale ,dar mai astept .Am ajuns la concluzia ca abia dupa ce o tai se moaie .Nu-i nimic , mai am rabdare .Sotului i-a placut oricum si asa crocanta ,ca a inceput sa manince din ea inca de aseara .
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
nushulica spune:
gabi pot sa-ti dau oricand creme ole de ti-e poftasau chiar prajitura krem ca e prezenta mai tot timpul in casa noastra
azi vreau sa fac krem si placinta cu branza si stafide ca mi-a facut pofta gratiela
INGRID
Balbina spune:
Uitati ce mi-a provocat azi o salivatie intensa: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10045" target="_blank">strudel cu fructe de padure. Am fugit la magazin dupa ingrediente, ca mor de pofta!!!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
gabiarama spune:
Moaaaaaaama ,Natalia .E clar ca asa ceva nu trebuie ratat .Sa ne arati si noua poze si sa ne spui cum a iesit .
Nushulica multumesc .Norocul tau ca nu am pofte asa de mari in sarcina , ca altfel eram la usa ta .Eu insist in cautari .Azi am mai intrat prin vreo 2 magazine si nimik frate , nici urma de Ole .Tu din Metro le-ai luat ?
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
nushulica spune:
da gabi din metro am luat si nu glumesc daca vrei iti pot da daca nu gasesti deloc...
INGRID