Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)
Raspunsuri - Pagina 24
adi69 spune:
Pentru Papadie.
Singura reteta ,din ce am probat eu,care sa se poata turna cu pistolul este cea de Neros.
Pana o gasesc si o scriu,baga un oki aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=3577&hl=
Adriana si-atat...
nanadana spune:
multumesc Nataly pt toata explicati cu calcularea glucidelor ,mersi si pt alynutza pt idee cred ca asta o sa fac un tort genul diplomat cu fructe ,frisca(mai cu putine grasimi)
dama spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Dama, sa va fie de bine, ma bucur ca v-a placut checul. Eu am facut crema de la Fanta cu cream cheese. Cred ca merge si cu mascarpone fara probleme.
Balbina, Amiss
...io mi-s mai "timida" in ale gatitului, mai ales prajituri, dar voi mai incerca din retetele postate de voi ca par tare delicioase.
Inca nu am facut prajitura Fanta, dar o voi incerca in we cu mascarpone sa vad cum iese.
Mami de David (18.11.04)
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by papadie
Vreaaaaaaaau stiti ca asa incep orice propozitie cand intru pe topikul asta de-ti ploua in gura :)) Sa va zic istoria acestui "vreau". Am primit o siringa din aia de ornat, de facut biscuiti etc (o sa va pun poze) si vreau s-o folosesc. E din inox si are tot ce va trece pan cap "atasat" de ea:)))
eu am ochit o siringa din asta de fo luna de zile.maine cred ca ma duc sa mi-o cumpar ca nu se mai poate.faza misto e ca are si varfuri de ornat torturile si vf pt. biscuiti.o sa caut si eu retete.
I've gt you under my skin
rucx spune:
Buna! Am facut ieri prajitura "noapte la venetia" (parca asa se numeste). A iesit foarte buna, numai ca am pus eu glazura calda peste crema si s-a cam amestecat cu crema! Acum am vazut si reteta de prajitura cu miere si branza! Trebuie sa o fac! Sincera sa fiu, va citesc de un an de zile, dar de-abia acum mi-am facut curaj sa intru si eu in vorba!
strumfi2004 spune:
Iaca placintica
si ce-a mai ramas dupa plecarea sotului !
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
rucx spune:
Arata excelent placinta! Am s-o incerc si eu! Dar mai intai vreau sa fac prajitura krem a la krem! Si uite asa nu mai slabesc eu...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by strumfi2004
Iaca placintica
si ce-a mai ramas dupa plecarea sotului !
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
Bravo Gratiela! Arata super! Mey...cand ma uit la poze de astea mi se face o pofta nebuna,mi se umple gura ...Nu va ganditi la altele ca nu-s. As vrea sa fiu dar nu-s!
Miha
Balbina spune:
Rucx, bravo pentru reusita, mult curaj pentru alte incercari!
Gratiela, ce placinta frumoasa ti-a iesit, si ce a crescut blatul de jos, crezusem initial ca ai pus fructele deasupra celui de-al doilea. Foarte frumos, bravo!
Mihaela, ahaaaa, iata deci care-i descifrarea titulaturii tale, si eu de cind imi tot framintam mintile!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
gabiarama spune:
Natalia , am comis din nou un Brownies .Acum e la frigider , mai tirziu o scot si o las pe masa in bucatarie ,ca sa nu mai patesc ca data trecuta .
Am vrut sa fac un Krem , dar nu am gasit crema Ole de ciocolata .Poate pe saptamina viitoare voi avea mai mult noroc
De sf Valentin am facut un tort de clatite inspirat de pe culinar .
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic