Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pentru Papadie.
Singura reteta ,din ce am probat eu,care sa se poata turna cu pistolul este cea de Neros.
Pana o gasesc si o scriu,baga un oki aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=3577&hl=

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

multumesc Nataly pt toata explicati cu calcularea glucidelor ,mersi si pt alynutza pt idee cred ca asta o sa fac un tort genul diplomat cu fructe ,frisca(mai cu putine grasimi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Dama, sa va fie de bine, ma bucur ca v-a placut checul. Eu am facut crema de la Fanta cu cream cheese. Cred ca merge si cu mascarpone fara probleme.

Balbina, Amiss

...io mi-s mai "timida" in ale gatitului, mai ales prajituri, dar voi mai incerca din retetele postate de voi ca par tare delicioase.

Inca nu am facut prajitura Fanta, dar o voi incerca in we cu mascarpone sa vad cum iese.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by papadie

Vreaaaaaaaau stiti ca asa incep orice propozitie cand intru pe topikul asta de-ti ploua in gura :)) Sa va zic istoria acestui "vreau". Am primit o siringa din aia de ornat, de facut biscuiti etc (o sa va pun poze) si vreau s-o folosesc. E din inox si are tot ce va trece pan cap "atasat" de ea:)))

eu am ochit o siringa din asta de fo luna de zile.maine cred ca ma duc sa mi-o cumpar ca nu se mai poate.faza misto e ca are si varfuri de ornat torturile si vf pt. biscuiti.o sa caut si eu retete.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucx spune:

Buna! Am facut ieri prajitura "noapte la venetia" (parca asa se numeste). A iesit foarte buna, numai ca am pus eu glazura calda peste crema si s-a cam amestecat cu crema! Acum am vazut si reteta de prajitura cu miere si branza! Trebuie sa o fac! Sincera sa fiu, va citesc de un an de zile, dar de-abia acum mi-am facut curaj sa intru si eu in vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Iaca placintica
si ce-a mai ramas dupa plecarea sotului !

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucx spune:

Arata excelent placinta! Am s-o incerc si eu! Dar mai intai vreau sa fac prajitura krem a la krem! Si uite asa nu mai slabesc eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by strumfi2004

Iaca placintica
si ce-a mai ramas dupa plecarea sotului !

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Bravo Gratiela! Arata super! Mey...cand ma uit la poze de astea mi se face o pofta nebuna,mi se umple gura ...Nu va ganditi la altele ca nu-s. As vrea sa fiu dar nu-s!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rucx, bravo pentru reusita, mult curaj pentru alte incercari!

Gratiela, ce placinta frumoasa ti-a iesit, si ce a crescut blatul de jos, crezusem initial ca ai pus fructele deasupra celui de-al doilea. Foarte frumos, bravo!

Mihaela, ahaaaa, iata deci care-i descifrarea titulaturii tale, si eu de cind imi tot framintam mintile!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Natalia , am comis din nou un Brownies .Acum e la frigider , mai tirziu o scot si o las pe masa in bucatarie ,ca sa nu mai patesc ca data trecuta .

Am vrut sa fac un Krem , dar nu am gasit crema Ole de ciocolata .Poate pe saptamina viitoare voi avea mai mult noroc

De sf Valentin am facut un tort de clatite inspirat de pe culinar .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput