Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Si asta e interesanta tare..
http://www.good-cook.ru/tort/tort_141.shtml

N-am crezut c-o sa ajung sa-mi para rau ca n-am facut rusa la scoala...

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alynutza, nu sint mare specialista in eclere, dar am citit ca dupa ce sint coapte, se face un mic orificiu in ele, sau chiar se taie capacele usor, apoi se tin inca vreo citeva minute in cuptor, ca sa se usuce si in interior.

Adi, iti traduc retetele, nici o problema, incerc chiar azi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc frumos.
Doamnele alea care pun retete acolo's de meserie cumva? Eu una am ramas profund impresionata de ce poate iesi din mainile lor..
Daca cumva vb cu ele sa le transmiti felicitarile mele..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Adi, site-ul respectiv e al unei tipe din orasul rusesc Samara, Irina Kutovaya. Toare retetele de acolo sint ale ei. Pe forumul site-ului insa (ca exista si un forum) pun retete foarte multe alte persoane.
Tipa respectiva e casnica, gatitul e un hobby al ei, precum si site-ul, pe care il tine deja de citiva ani buni. Are f. mare succes in internetul rusesc, atit cu retetele de pe site-ul, cit si forumul in sine.
La retetele de pe site poti posta comentarii in josul paginii, numai ca trebuie sa fii logat. Am vazut unele comentarii si in alte limbi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Vreaaaaaaaau stiti ca asa incep orice propozitie cand intru pe topikul asta de-ti ploua in gura :)) Sa va zic istoria acestui "vreau". Am primit o siringa din aia de ornat, de facut biscuiti etc (o sa va pun poze) si vreau s-o folosesc. E din inox si are tot ce va trece pan cap "atasat" de ea:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Papa, mi-a sarit inima din loc cind ti-am vazut nick-ul la subiectul meu, sa stii ca imi esti un musafir tare drag, desi scrii rar aici.
Despre seringa/pistol pentru ornat/spritat biscuiti nu pot sa spun mare lucru, din pacate, intrucit nu detin asa unealta, si sint total fara experienta in acest domeniu. Dar stiu ca intr-un subiect deschis de hilde sint 2 retete de fursecuri pentru dispozitiv de spritat, postate de Crista-s si de Lorelei.
Poate sar si alte fete cu retete si idei.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Balbi io vreau sa fac o prajitura pe care ai facut-o tu sau adi69 sau un guru intr-ale prajiturilor de pe aici. Nu fac pionerate la prajituri ca nu sunt masochista:)) Daca n-ai biscuiti da-mi ceva care se orneaza ca are si scularie de ornat :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

na acu vazui ca a facut crista biscuitii aia...da' n-am praf de alune :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Alynutza, nu sint mare specialista in eclere, dar am citit ca dupa ce sint coapte, se face un mic orificiu in ele, sau chiar se taie capacele usor, apoi se tin inca vreo citeva minute in cuptor, ca sa se usuce si in interior.


------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze



Ei, asta chiar n-o stiam si chiar mi se pare o chestie buna. O sa incerc. Multumesc de sugestie.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Papadie, cu ornatul iar a gresit adresa intreab-o pe Adi69, ea e specialista, si Ortansa.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput