Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Balbina spune:
Miha, 
Ligia, super tare bancul! 
Adriana, 
Ortansa, pai tu te plingi, draga, eu as fi in culmea fericirii, cel putin acuma, sa-mi aduca cineva bunataturi gatite gata si sa nu stau eu sa le fac.
Am si perioada asta cind mi s-a taiat de tot sa fac dulciuri, abia am spor sa fac mincarea de fiecare zi.
Gyna, suna demential descrierea tortului, imi imaginez ce bunatate e.
p.s.: de unde lapte condensat, ai vreun furnizor in Suceava? ![]()
Nushulica, iti spun cu mina pe inima ca nu m-a afectat deloc chestia asta, ba chiar m-a amuzat copios. Sa-ti zica Miha ce ne distram ieri pe mess pe marginea acestui subiect. ![]()
Tin minte de stocul acela al tau, parca ziceai ca te va tine pina la Craciunul urmator, ai? Sau macar pina la Pasti.. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
Fetili,da pe ce stelute apasati voi ca io n-am reusit sa vad nik si-am apasat pe toate stelele din pagina...
Adriana si-atat...
strumfi2004 spune:
Eeei, lipsesc si eu o zi si uite ce pierd!!!!
Foarte tare, frate!! dar de fapt, noi stiam demult ca-i mare gradina Domnului, nu, fetelor?
Natalia sa fie ea sanatoasa si toti dragi ai ei
, ca de carcotasi/e e lumea/forumul plin(a)...
Si sa ne dea retete delicioase in continuare
pe care sa le faca si carcotasele
, ca doar au mai facut...
Adi, pe stelutele de sub topic, pe pagina principala a subforumului, dai click ![]()
Gratiela, mamica strumfilor
Maria si
Stefan
Balbina spune:
Papa, 
Gyna, ce super, aici n-am vazut, desi am cautat in citeva piete.
Poate doar sa-i rog in mod expres..
Gratiela, 
Adi, sint convinsa ca nu doar in acest subiect e asa o veselie/isterie cu privire la identitatea votantilor. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
Pai nu stiu ca nu intru in multe locuri..da e adevarat ca m-am dus in urma sa vad cine mi-a votat mie subiectele...si am vazut ca am primit si eu o steluta de la Hilde la subiectul despre Craciun.
Neh,fiecare cu standardele lui...
Adriana si-atat...
mariussimiuc spune:
Adi,nu te amara...Asa cum spunea si Aime se pare ca e tare greu de multumit fata asta...
Sunt convinsa ca daca s-ar fi putut vota propriul subiect si-ar fi pus 12 puncte in loc de 5 si asta cu amandoua mainile...
Mey...nu gasesc pe aici un maimutoi de asta care-si roade unghiile de ciuda...
Miha 
adi69 spune:
Pai Miha,nu m-am amarat deloc,faceam doar o constatare...
Io intru pe forum ca sa gasesc un ajutor la nevoie(si-acum am ocazia sa multumesc tuturor fetelor care m-au ajutat pana acum si de acum inainte) si sa mai uit de alte necazuri si probleme,nu ca sa-mi fac altele...prin urmare ..
Adriana si-atat...
ps,Natalia,scuzele mele ca nu prea sant on topic cu astea..