Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 22
dia_bi spune:
Doloressa-ti traiasca printisorul
Adelaeu la baie i-am acoperit buricul cu fasa elastica ,si am pus apa mai putina in cadita,si apoi il curatam cu spirt
fetelor sambata merg la o cununie si tre s-o las pe bianca cu maica-mea asa ca tre sa-i dau lapte praf
la primarie e la ora 4 ,apoi vin acasa si plec pe la 9 la sala iar peste noapte va trebiu sa-i las lapte praf,sper sa fie ok,maica-mea are emotii ca nu se descurca
daca nu ,o sa fac ture toata noaptea cu masina de la sala acasa si invers
v-am pupat
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
mayaione spune:
Nu am mai postat demultisor, am avut bebe bolnavior:(, o raceala foarte puternic, a luat un virus nenorocit rau de tot si parsiv. Adica nu mi-a facut febra deloc, doar tusea. I-am dat ospamox o zi, apoi injectii ampicilina + gentamicina, dupa 3 zile s-a agravat, am ajuns la spital, unde mi-au zis pneumonie. Am zis ca mor, fugi si fa-i radiografie. Din fericire nu avea nimic la plamani. Ma intorc acasa dar noaptea a fost critica. Asa ca am mers iar la spital unde m-au internat si au bagat-o pe medacef intravenos. Nu au reusit sa-i puna perfuzia pt hidratare pt ca se spargeau venele, nici in caput nu au reusit. Am fost terminata de durere si de mila ei, inca sunt. A trebuit sa i-l facem intramuscular si e insuportabil, saracuta a ramas cu sechele, se sperie din orice. Inca nu i-a trecut dar refuz sa-i mai fac injectii. I-am rugat sa-i prescrie ceva oral, asa ca ii dau iar ospamox. Sper sa-si revina odata ca nu mai rezist psihic s-o vad bolnavioara. Am plans toata saptamana si eu si sotul, nu stiam ce sa-i mai facem, se sufoca tusind. Aveti grija cu bebeii, se ia f usor virusul. Noi tot de la un bebe se pare ca l-am luat. Ghinion!
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele.....am intrat si eu pe fuga......am avut o zi plina......noaptea doarme dus...s-a cumintit...se trezeste ori la 4 ori la 5 si apoi mai doarme o tura pana pe la 9....dar peste zi e jale cu J........nu doarme nici 10 minute legate...se foieste se fastaceste....vrea sa suga intruna....imi vine sa-mi iau campii...cedez nervos....!!!!
David de Dolores ...sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.....!!!
Elisabetha de Cleomoni
Victor de Acs
Dandusa...ma bucur ca a iesit ok botezul si am vazut si pozele si sunteti 2 printese...Crinuta arata asa de mare....si a fost asa de frumoasa in rochita....sunteti o familie frumoasa si implinita!....
Bambo...am vazut pozele cu Antonia...ce mare a crescut...si ce frumoasa e....si vad ca si ei ii place mai mult degetelul decat suzeta..
Va las ca iar urla....o sa-mi iasa peri albi...
V-am pupat!!!!!!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
dia_bi spune:
Mayaione muta sanatate bb
asa e ,e crunt sa-ti vezi copilul bolnav si sa nu poti face nimic sa-i atenueze suferinta,saracii asa de mici si uite prin cate trec
sunt convisa ca a-ti fost disperati,multa sanatate va doresc
bine ca totul s-a sfarsit cu bine
e pacatos virusul asta ,de aceea nu prea vreau sa o scot afara dar m-am incumetat si am scos-o dar nu in locuri aglomerate si incerc sa nu intre in contact cu f multa lume in special cu cei raciti
inca odata multa sanatate
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Donia spune:
quote:
Originally posted by adela2006
buna sunt si eu o mamica disperata de ianuarie - februarie 2007 si ptr ca am crescut oarecum impreuna indraznesc sa ma bag si eu in seama
grasuna mea are 9 zile inca nu ne-a picat buricul si de la spital ne-a zis sa nu-i facem baita in cadita pana nu pica buricul dar dr care a venit sa o vada acasa a zis sa spalam copilul in vanita ca poate ajunge apa la buric si schimbam apoi pansamentul deci ptr ca sunt cam dezorientata cu atatea pareri voi cum ati facut ?
si ce ati pus la buric spirt sau betadina
cand aveti timp si de mine .....
adela de alexia maria
Adela, sa iti traiasca fetita!
Nu se intampla nimic daca ii faci baie fetitei cat timp inca nu i-a cazut buricul. Intr-adevar sunt pareri si pareri, dar am auzit de multe mamici care au facut baie copiilor si nu s-a intamplat nimic. Ramane sa decizi tu, dar daca ai acordul pediatrului eu as spune sa mergi inainte. Chiar mi se pare un medic modern, mai din zilele noastre.
Pentru dezinfectat am folosit spirt.
In Canada si in alte tari nu exista chestia asta cu la cate zile sa scoti afara copilul. Din moment ce l-ai scos din spital e gata scos afara, nu mai ai de ce sa il tii in casa nu stiu cat timp. Si nu se acopera fata cu nimic.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
dandusa, felicitari pentru botez! Ce aglomeratie de bebei la biserica! Ce dulce era Crinuta in rochita roz...
Dia, m-am tot uitat si eu la videoclipurile de pe babycenter si am vrut sa pun link aici dar am tot uitat. Sunt foarte faine.
Ruxandra, m-am gandit la tine dimineata, scriai la un moment dat ca nu crezi ca Grigore o sa doarma toata noaptea prea curand. Ca exact asa gandeam si eu despre Cristi, doarme maxim 4 ore legate noaptea. Dar mai exista si minuni, nu? La Matei cum a fost? Ca Roxana la 2 luni dormea deja foarte bine... ce vremuri!
Revin, a sosit ora mesei... pentru unii!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bulisor spune:
la multi ani! David de Dolores sa cresti mare si frumos.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
doradora spune:
quote:
Originally posted by adela2006
buna sunt si eu o mamica disperata de ianuarie - februarie 2007 si ptr ca am crescut oarecum impreuna indraznesc sa ma bag si eu in seama
grasuna mea are 9 zile inca nu ne-a picat buricul si de la spital ne-a zis sa nu-i facem baita in cadita pana nu pica buricul dar dr care a venit sa o vada acasa a zis sa spalam copilul in vanita ca poate ajunge apa la buric si schimbam apoi pansamentul deci ptr ca sunt cam dezorientata cu atatea pareri voi cum ati facut ?
si ce ati pus la buric spirt sau betadina
cand aveti timp si de mine .....
adela de alexia maria
am facut baie, dar cu apa putina, ni s-a zis ca se poate asa, dar sa nu stea cu totul, si dupa aia stergeam bine cu spirt. nu am avut pansament. acum e totul ok
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bulisor spune:
Dandusa felicitari pt botezul Crinutei, mi-au placut pozele,ochioasa rau de-ti vine s-o mananci.Bambo scumpica tare Antonia.sa va traiasca fetitele si sa creasca mari, frumoase.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
dolores spune:
imi pare tare rau sa aud asa ceva si iti inteleg durerea pt ca si david a trecut prin asa ceva-perfuzii.
te rog sa-mi dai mai multe detalii pt ca si al meu tuseste.
1.ce fel de tuse avea?
2.de cate ori pe zi tusea?
3.cum ti-ai dat seama ca e ceva in neregula?
4.bebelusul de la care a luat virusul,era bolnav?a venit in vizita la voi?
in speranta unui raspuns cat mai urgent,multumesc anticipat
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor