Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
doradora spune:
cica merge! pusesem si o poza,care nu apare, dar hai sa nu sar calul, dupa ce mi-a luat atata!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by Ralumat
VA scriu pe fuga, pentru ca sunt beata de oboseala. Insa am nevoie de niste lamuriri, neaparat:
1. Bebeii vostri au accese de plans nervos? Pentru ca deja nu mai imi explic urletele de seara, care incep intotdeauna la aceeasi ora. Pur si simplu urla foarte tare, de ma scoate din minti.Hranit este, schimbat la fel, din picioruse nu strange......nu reusesc sa-l calmez decat cu ceai amestecat cu Colic Baby. Deja ma gandesc...siropelul asta o da dependenta si baiatul isi cere doza? Ca sa nu mai vorbim ca se repeta din ce in ce mai des plansul asta....si noaptea, si dimineata....offfff!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
si noi am avut asa o perioada vad ca al tau e cam de aceeasi varsta...la noi a trecut doar cu distrasul atentiei. tati dansa, pocnea din degete, din palme...dupa ce ne-am prins am dat fuga la un magazin de copii si am luat o gramada de zornaitori si cantatori...si a mers. acum imi dau repede seama cand e de jucarii si cand de somn.face asa un pic, bagam tot arsenalul in functiune si la un moment dat el baga capul la mine intre oase (in tot timpul asta e la mine in brate...) si atunci stiu ca vrea sa doarma. si brusc tre sa facem liniste, stingem luminile si dai si canta...si toata nebunia asta se intampla numai seara, intre 9 si 12. acum vad ca sunt foarte rare episoadele astea...mai face asa cand se chinuie cu cate un partz...sper sa ti fi fost de folos.
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana
am citit in enciclopedia larousse pt parinti ca acest fenomen se numeste angoasa de la caderea noptii:
"intre sapt.2-10 cu maxim de intensitate in sapt.6, la caderea serii intre orele 17-23, copilul incepe sa planga, sa se miste, prezentand toate semnele unei intense indispozitii. totusi, el este curat, a mancat bine, , nu ii e cald... este vorba de angoasa de la caderea noptii (disritmie de seara).aceasta stare este frecventa si trecatoare, corespunzand unei faze de veghe agitata, care dispare prin luna a 3a. copilul dvs, care nu are alt mijloc sa-sidescarce tensiunea pe care a acumulat-o in timpul zilei se defuleaza. aceste tulburari sunt dificultati de adaptare la ritmurile zilei si noptii"
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
doradora spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Bun ii dau cate o lingurita mai intai...sa nu cumva sa-l dau in diaree. Dar la fiecare masa sa-i dau?? In fiecare biberon???
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
buna intrebarea. maine o sa vad ce zice dr, ca pe cuti scrie ca se da in biberon, dar nu specifica daca in fiecare biberon sau de cate ori pe zi
chris + alexandra
luly spune:
Donia si eu am inceput diversificarea Dianei tot la 6 luni si tot cu suc de morcovi. Morcovii erau cruzi. Sincera sa fiu nici n-am auzit de suc de morcovi fierti (cred ca iese un piureu).
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze
Dia1609 spune:
yagmur, husa de ploaie o poti comanda pe net la bb-lusultau, costa in jur de 1 mil
dianocica, cred ca toate avem un san mai mare si implicit cu mai mult lapte... oricum e clar ca bebeii au un san preferat... dar eu n-am facut discriminare si i-am dat tot alternativ
aka, nu se pune ceai de musetel pe bubite ... in ciuda crezului din popor ca face bine, nu e asa, musetelul intretine infectia, mi-a zis dermatoloaga
danita, si eu sunt cu laptele cam pe duca... nu inteleg cum, ca acum 10 zile dadeam cu el pe pereti de mult ce era ... dar de ieri in sfarsit fata mea a acceptat si biberonul, ca asta era marea noastra problema, ca nu puteam sa-i dau completare ca refuza cu indarjire biberonul, desi era moarta de foame..
mormelvio, diversificare numai dupa 5 luni... si in nici un caz suc de portocale! ... pediatrii americani il recomanda numai dupa varsta de 1 an, ca este f. alergen
donia, in mamai si copilul scrie de sucul de morcovi
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Donia spune:
Pentru danita si nu numai, pe www.babycenter.com/general/magazine/mag0to3/9298.html?ccRelLink=&url=%2Fexpert%2Fbaby%2Fbabycare%2Fnewborns%2F10011.html&xTopic=newborns&bus=content" target="_blank">link e o poza cu pozitia in care trebuie tinut bebe in caz ca se ineaca si se sufoca.
In pozitia asta se bate copilul de 5 ori pe spate, intre omoplati.
Apoi se intoarce copilul cu fata in sus, dar cu capul tot mai jos decat trunchiul, capul si gatul sustinute, desigur.
Se apasa pieptul copilului de 5 ori, cu doua sau trei degete, imediat sub linia imaginara care uneste mameloanele copilului. Apasarea trebuie sa fie adanca de aproximativ 1-2 cm, apoi se permite pieptului sa revina in pozitia normala dupa care se apasa din nou.
Apasarile trebuie sa fie blande, nu bruste.
Se intoarce apoi din nou cu fata in jos si cu fata in sus, pana cand corpul strain este eliminat sau copilul incepe sa tuseasca. Tusea ajuta la eliminarea a ceea ce a fost inhalat (lapte, alt lichid sau obiect).
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
marinelaf spune:
Multumim de urari aka, donia.La multi ani cu intirziere pt Maria Cristina.
Donia tare draguta fiica ta. eE bine ca ai rabdare si te poti juca si cu ea. Eu nu mai am deloc rabdare.
Multumesc mult pentru rtaspunsuri a deju, dianocica.
inca nu am avut timp sa pun poze.
Reprize de plins avem si noi in fiecare zi de la ora 9 la ora 2 de nu mai stim ce sa facem.
Azi l-am pus sa doarma in carut in casa.
Chestia cu pliurile si la Andreea au fost asimetrice si nu a avut nimic.
Va pup
Donia spune:
quote:
Originally posted by luly
Donia si eu am inceput diversificarea Dianei tot la 6 luni si tot cu suc de morcovi. Morcovii erau cruzi. Sincera sa fiu nici n-am auzit de suc de morcovi fierti (cred ca iese un piureu).
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze
Inseamna ca sotul are dreptate... ce memorie are, dom'le!
Eu credeam ca i-am dat supita de morcov, dar asta cred ca i-am dat-o mai tarziu probabil.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dia1609 spune:
am mai pus niste pozici la luna 2 la sfarsit ... cu dedicatie pt dmic al dianocicai
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2