Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
doradora spune:
renunt momentan la faza cu varsta lui bebe, ca nu imi iese!
chris + alexandra
bebe alexandra
mormelvio spune:
Lactoza pe care o am eu nu e de la Humana...mi-a trimis cineva din germania o cutie de lactoza...oare sa-i pun de asta in lapte?? Laptele e de la Humana...
Si cat sa-i pun in lapte? Tot o lingurita la biberon?? Sau cat?
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
danita spune:
fetelor aseara am tras o spaima de prima clasa !
a inceput sa planga, cand sa pun mana pe el sa il ridic a inceput sa si regurgiteze in acelasi timp ....... s-a innecat si nu mai putea respira , se uita la mine si parca imi cerea ajutor eu l-am zguduit si i-am tras cateva in spate si-a dat drumul dar a incpeut din nou ..... l-am laut de acolo l-am tinut in sus , in jos tot la fel , am intrat in panica si noroc ca nu eram singura ca l-am strigat pe sotul meu care l-a luat in pozitie pe-o parte si ia tras in pozitia aia ....... m-am speriat de tremuram si nu mai eram in stare sa fac nika ...... bine ca a trecut !! offfffff
D cu bb Tudor
BeBelusca
dianocica spune:
miro vazut filmulete super
cris sa nu te superi de pm, vad ca le ai...
pt sarbatoritii de ieri si de azi..scuze de intarzier, ieri nu m a lasat deloc...am mai pus poze. deh, de aia l am pus pe tati sa cumpere super aparat, ca sa facem poze la bb in fiecare zi. sute...
se cam trezeste
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana
mormelvio spune:
Danita Si eu mor de frica sa nu se innece copilul...nu stiu de ce..ca inca nu am patit nimic de speriat...dar asta e singurul lucru care ma sperie groaznic...de asta nici noaptea dupa ce-l hranesc..nu pot adormi imediat...de frica sa nu scoata ceva si sa se innece...
Te cred ca te-ai speriat groaznic...dar bine ca a trecut cu bine..
Pupici
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea
doradora spune:
miro, combinatie mai ,,stimulanta" nici ca se putea!
chris + alexandra
bebe alexandra
dolores spune:
miro fff frumoase filmuletzele..ce mare e kari si chiar o bblina zbenguita.sa va traiasca, sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa.mii de pupici la fel de speciali
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Intrebare de baraj, pentru cele care nu alaptati la san: la ce varsta vreti sau ati inceput deja diversificarea??? Cu ce ati inceput??? Si cum procedati?? Cumparati sau faceti in casa sucul si pireurile respective??
A si mai am o intrebare: cum curatati bebeii de ceara din ureche??
poze
varsta lui Alin
"Neata"
Eu m-am gandit sa nu incep diversificarea mai devreme de 4 luni.Atat timp cat bebe ia bine in greutate nu vad de ce sa o innebunesc. Cred ca voi incepe cu cereale care se pun in lapte.Inca nu m-am gandit la o schema. Mai am timp.
Eu folosesc pt. stersul bebelinei in urechi dupa fiecare baie clasicele betisoare.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
mormelvio spune:
danidani74M-m uitat la poze si remarc ca Emma iti seamana foarte bine...E o dulce...
Mie mi-a zis pediatra ca pot sa incep de la 2 luni cu o lingurita de suc de morcovi...si un pic mai tarziu cu suc de portocale. Mie mi s-a parut prea devreme...de asta intreb cum faceti voi...
Alin a luat in greutate foarte bine, adica la 5 saptamni avea in plus 1.6kg fata de greutatea cu care a iesit din spital.
Dar e constipat si am inteles ca dace se intra pe sucuri...se poate sa scapam de problema asta. Dar daca asi rezolva constipatia cu lactoza pusa in lapte, atunci asi mai amana diversificarea.
poze
varsta lui Alin
doradora spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Lactoza pe care o am eu nu e de la Humana...mi-a trimis cineva din germania o cutie de lactoza...oare sa-i pun de asta in lapte?? Laptele e de la Humana...
Si cat sa-i pun in lapte? Tot o lingurita la biberon?? Sau cat?
poze
varsta lui Alin
pe cutia mea scrie ca 2 lingurite rase la biberon-lingurita e de la ei. dar nu stiu daca e la fel si la tine. vezi daca iti apare Loffel-o cu umlaut-2 puncte deasupra-sau Teelofel-adica lingurita, si vezi ce numar e in fata cuvantului, trebuie sa scrie, eventual dupa Dosierung.
chris + alexandra
bebe alexandra