Copilasi din 2002 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

julian are conjuctivita - sau pink eye cum zic ei asa ca e acasa pana lunis i ne hinuim cu picurii in ochii de 3 ori pe zi... chin tortura in adevaratul sens al cuvantului.

eu la medic platesc 25 $ pe vizita medicala si daca primeste medicamente le platesc - nu am asigurare.
la vaccin sau vizite ce se cer obligatoriu de stat e free si luna respectiva e free tot pana la capat - inafara de medicamente.

sanatate la toti si sorry ca nu stau sa sc mai mult


Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, Julian e cetatean american si are asigurarea de baza (nu stiu exact detalii)...al meu nu are...sau nu avea si plateam f mult pt orice...acum avem toti asigurari medicale!!!

Si la noi la gradi au fost cazuri de conjuctivita...uf...cred ca e deranjant rau!!! Pupici lui Julian, si refacere rapida!!!



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vreau sa ma laud si eu cu o scrisoare pe care mi-a scris-o azi o fetita de 5 ani jumate de la mine de la gradi (si cu litere cursive): "dear miss ioana (asta-s io) we love all teachers specially you. i love you. everybody in my family loves you (o inimioara) love lilly"
Am ramas tare impresionata!!! (si nu e prima scrisoare de la copii...hihi...dar ei ii place tare mult sa scrie si sa compuna texte!!!)



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanzi, felicitari pt aceasta scrisoare! Cred ca m-as fi topit pe loc!!!
Gabb, sanatate lui Julian, sper sa-i treaca repede conjunctivita.
Elena, si Lili ne-a tot tinut in suspans pana-n ultimele saptamani, cand la echo tot nu se vedea ce are intre picioare, insa se vedeau ovarele deja Robert si acum tot fratior vrea, tot spune ca el n-are cu cine sa se joace... se poate si cu Lili, dar ar fi bine totusi un fratior..
Pupici tuturor, spor la afaceri, la scoli, la munci, etc.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Sunt si eu o mamica de 2002 dar mai putin activa in ceea ce priveste scrisul. E si lipsa timpului dar recunosc ca daca m-as stradui mai mult as reusi sa postez si eu 4-5 randuri.
Din fericire pe Ana nu a prins-o inca nici o viroza, putin incepea sa ii curga nasul dar eu le dau vitamina C zilnic si poate a ajutat-o si asta. Pentru imunitate nu i-am dat nimic ca asa ne-a sfatuit dr, daca nu e nevoie sa nu ii dau. Nu ne putem lauda cu multe kg (nici nu stiu exact cate are) dar ne putem lauda cu muuuuuuulta personalitate pe care ne straduim sa nu i-o stribim cu toate ca ne scoate din pepeni cand o tine pe-a ei si nu o clintesti nici cu buldozerul. Stiu ca asta ii va prinde bine in viata.
Ca sa va mai amintiti de noi am sa pun si cateva poze.
http://family.webshots.com/photo/2296319100082763928eJiMtx





carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen, e tare frumoasa papusica ta!!!! Si ce mica e dulce foc!!!

Gabi, sa stii ca m-a impresionat...fetita e tare inteligenta si sensibila...si desi are 5 ani la inceputul gradinitei a plans in fiecare zi aproape o luna...

Fugim si noi la gradi!!!



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Sinziana si Ana e foarte 'atasata" de doamna ei. Si cand a fost in grupa mica la fel. Daca invata ceva la gradinita si retine gresit si eu o corectez spune ca nu e asa, ca eu nu stiu, doamna stie mai bine.


carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu ma gandesc sa merg azi la patinoar... Cam bate vantul dar... sper sa nu mai bata asa de tare.
Sinzi, ce dragut! Si eu am primit cand faceam practica in facultate, de la un bauetel de clasa a cincea, un biletel in care imi spunea ca numai el merita toata atentia mea :)).
Gabb, despre conjunctivita, si Stefan a avut, i-am pus Tobrex picaturi si in 5 zile a disparut, noi i-am pus numai de 2 ori pe zi, il puneam sa tina ochii inchisi si ii puneam picaturile la radacina genelor, apoi el deschidea ochii si picaturile isi faceau treaba...

Aseara Stefan m-a intrebat daca stiu ce si-ar dori... nu stiam. Vroia sa iesim la patinoar. Numai ca batea vantul... micul meu incepe sa iubeasca patinajul. Ma bucur tare mult.

O zi buna va doresc,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
Eu ma simt bulversata de copilul meu: vine zilnic acasa cu perle noi si... nu numai. Mai nou se pare ca la gradi discuta intre ei intens despre "dragoste", "casatorie"... si multe alte chestii de astea. El e foarte shmeker si cand il intreb cine ii zice ... "asa m-am gandit eu", insa stiu ca nu e de la el.
Are ceva vreme de cand nu mai vrea sa doarma singur (dupa ce anul trecut ma "laudam" cat e de cuminte), ma cauta noaptea, ma striga, nici nu vrea sa auda sa doarma singur. Un prieten i-a spus ca e rusine sa doarma cu mama, ca el doarme singur si nu ii e teama. Se pare ca l-a marcat suficient cat sa nu mai vrea sa se joace cu el. I-am explicat ca prietenul lui are dreptate, si am zis sa incepem sa il ducem in patul lui din nou. La care el: "Si tu ce sa faci? Sa te pupi cu tata?" M-a mirat, mai ales ca el nu a vazut asta niciodata (nu ca m-as fi ferit, nu a fost cazul). Si din nou investigatii sa aflu de unde stie... desigur de la el, ca asa s-a gandit!
Plus multe altele, ca mi se amesteca in minte! Eu incerc sa ma "trezesc" si sa imi spun ca a crescut, cata vreme are prietena (doar una) si din cauza asta refuza "prietenia" altor fete. Are 6 colege in grupa, si fiecare i-a cerut prietenia, toate mi-au spus ca George nu vrea sa fie prieten cu ele. Prieten... adica "iubit", ca asa se joaca, povestesc... Le-am explicat ca mai sunt 20 de baieti in grupa, sa se reorienteze si ele, ca al meu e arvunit, ce sa fac?
Voi aveti "probleme existentiale" de genul asta? Eu simt ca nu mai am resurse sa ii raspund (bine, e si din cauza oboselii mele si a neuronului adormit de la sarcina). Noroc de sot care ii tine hangul si ii mai explica una alta!
Va pup, sa aveti un weekend linistit si cu zapada!
Elena

Mami 27+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elena, al meu inca nu a venit acasa cu de-astea. Insa am aflat ca de un an Cristina, o colega, a facut o pasiune nebuna pentru el, ii pupa pe obraz si pe manute, sta langa el de cate ori are ocazia... Si intrebandu-l pe el daca ii place de Cristina mi-a spus ca nu, ii place de Ana (asta acum un an). Apoi mai este si Daria care afirma ca Stefan este iubitul ei de la gradi... mai este si Maria care nu e cu el la gradi, se joaca foarte frumos impreuna... Cristina spune tutoror de acasa si de la tara ca sotul ei este Stefan...
Eu incerc sa nu tin hangul unor astfel de porniri, el chiar a palmuit-o pe Cristina ca l-a pupat... L-am certat ca nu trebuia sa faca asta... Ma bucur insa ca nu a inceput cu dinastea. Incearca sa nu ii canti in struna si sa nu il lauzi ca are prietene-iubite... poate ii trece :).
Oricum, sunt draguti in pornirile lor, numai pana la o limita. La o petrecere un baietel s-a asezat peste o fetita si nu vroia sa mai coboare... Nu stiu motivele, dar nici nu ma intereseaza...
Nicoleta
Edit: Cat despre dormitul cu voi, poate are legatura cu venirea lui bebe. Stefan de cand este in grupa mijlocie doarme iar singur, a avut un an, de cand cu gradi, cand adormea numai cu unul dintre noi si dormea singur.

Mergi la inceput